ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.483
- Πόντοι
- 24.596
Τύποι για τη σκιέρ έχω πει από χτες.Αλλα βλέπω να μας τη γαμαει ο ρομα (σικ)
Ποιος σου ειπε να κανεις πολυωρες απουσιες?11 σελιδες παλι.δεν μου γαμιεστε :S :S :S
Πυροβόλο η τυπισσα. :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα μας δειξει μουνοτρυπιδι σιγουρα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα ριξω πολλα μανικια σημερα τυπε,μαλλον tube galore με βλεπωΠου θα τον βαφτίσουμε αποψε?![]()
ελα τυπε,στην γυρα,τι λεει,υπο ελεγχο τα ρεμαλια εδω μεσα; :S :S :SΠου είσαι εσύ τύπε χαμένος όλη μέρα :S :S :S
τυπε τι λεει η ροματζαδα σημερα; :S :S :Sβόλτα με το τρίκυκλο τυπε μου?:S :S :S
ειχα κατεβει Μοναστηρακι τυπε μπας και βρω τις Πολωνες :- :S :S :SΠοιος σου ειπε να κανεις πολυωρες απουσιες?
ελα τυπε,στην γυρα,τι λεει,υπο ελεγχο τα ρεμαλια εδω μεσα; :S :S :S
η φαρμακη εχει δωσει στον αγγλουπα τον ρομα (σικ)ποιες δινουν κωλοτρυπιδι επιβεβαιωμενα απο δαυτες:S :S :S
τωρα δινει αυτος μεσαη φαρμακη εχει δωσει στον αγγλουπα τον ρομα (σικ)
Τύπε αυτες σημερα βαζουν μπεταντιν στην κωλοτρυπιδα μπας και σταματησει το τσουξιμοειχα κατεβει Μοναστηρακι τυπε μπας και βρω τις Πολωνες :- :S :S :S
τελικα δεν γαμησαν οι Αραβες τυπε,τις ειδα σημερα,ψαχνοντουσαν παλι με niggers αυτη τη φοραΤύπε αυτες σημερα βαζουν μπεταντιν στην κωλοτρυπιδα μπας και σταματησει το τσουξιμο
Τύπε αυτες σημερα βαζουν μπεταντιν στην κωλοτρυπιδα μπας και σταματησει το τσουξιμο
Λειπει και ο Ντανος τυπε να κλεψει καμια ζαμπονο απ τους ιθανενεις.το ρωσομοντελο παντως ειναι λελεκι κανονικο...ζητημα να ζυγιζει 40 κιλα....πως θα αντεξει στο σουρβαιβορ, ακτινογραφια θα γυρισει... :'( :'( :'( :'( :'(
![]()
το ρωσομοντελο παντως ειναι λελεκι κανονικο...ζητημα να ζυγιζει 40 κιλα....πως θα αντεξει στο σουρβαιβορ, ακτινογραφια θα γυρισει... :'( :'( :'( :'( :'(
![]()
1-2-3 ΝΤΑΝΟΣ!!!!!!Λειπει και ο Ντανος τυπε να κλεψει καμια ζαμπονο απ τους ιθανενεις.
μία χαρά τυπε :S :S :Sτυπε τι λεει η ροματζαδα σημερα; :S :S :S