ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Εγώ πάτησα δίπλα που λέει καταγράφηκε. :S :S :S
Εγώ πάτησα δίπλα που λέει καταγράφηκε. :S :S :S
Τύποι για τη σκιέρ έχω πει από χτες.Αλλα βλέπω να μας τη γαμαει ο ρομα (σικ)
Ποιος σου ειπε να κανεις πολυωρες απουσιες?11 σελιδες παλι.δεν μου γαμιεστε :S :S :S
Πυροβόλο η τυπισσα. :S :S :S
Θα μας δειξει μουνοτρυπιδι σιγουρα.
θα ριξω πολλα μανικια σημερα τυπε,μαλλον tube galore με βλεπω :- :S :S :SΠου θα τον βαφτίσουμε αποψε?
ελα τυπε,στην γυρα,τι λεει,υπο ελεγχο τα ρεμαλια εδω μεσα; :S :S :SΠου είσαι εσύ τύπε χαμένος όλη μέρα :S :S :S
τυπε τι λεει η ροματζαδα σημερα; :S :S :Sβόλτα με το τρίκυκλο τυπε μου? :S :S :S
ειχα κατεβει Μοναστηρακι τυπε μπας και βρω τις Πολωνες :- :S :S :SΠοιος σου ειπε να κανεις πολυωρες απουσιες?
ελα τυπε,στην γυρα,τι λεει,υπο ελεγχο τα ρεμαλια εδω μεσα; :S :S :S
η φαρμακη εχει δωσει στον αγγλουπα τον ρομα (σικ)ποιες δινουν κωλοτρυπιδι επιβεβαιωμενα απο δαυτες :S :S :S
τωρα δινει αυτος μεσα :S :S :Sη φαρμακη εχει δωσει στον αγγλουπα τον ρομα (σικ)
Τύπε αυτες σημερα βαζουν μπεταντιν στην κωλοτρυπιδα μπας και σταματησει το τσουξιμοειχα κατεβει Μοναστηρακι τυπε μπας και βρω τις Πολωνες :- :S :S :S
τελικα δεν γαμησαν οι Αραβες τυπε,τις ειδα σημερα,ψαχνοντουσαν παλι με niggers αυτη τη φορα :S :S :SΤύπε αυτες σημερα βαζουν μπεταντιν στην κωλοτρυπιδα μπας και σταματησει το τσουξιμο
Τύπε αυτες σημερα βαζουν μπεταντιν στην κωλοτρυπιδα μπας και σταματησει το τσουξιμο
Λειπει και ο Ντανος τυπε να κλεψει καμια ζαμπονο απ τους ιθανενεις.το ρωσομοντελο παντως ειναι λελεκι κανονικο...ζητημα να ζυγιζει 40 κιλα....πως θα αντεξει στο σουρβαιβορ, ακτινογραφια θα γυρισει... :'( :'( :'( :'( :'(
το ρωσομοντελο παντως ειναι λελεκι κανονικο...ζητημα να ζυγιζει 40 κιλα....πως θα αντεξει στο σουρβαιβορ, ακτινογραφια θα γυρισει... :'( :'( :'( :'( :'(
1-2-3 ΝΤΑΝΟΣ!!!!!!Λειπει και ο Ντανος τυπε να κλεψει καμια ζαμπονο απ τους ιθανενεις.
μία χαρά τυπε :S :S :Sτυπε τι λεει η ροματζαδα σημερα; :S :S :S