barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.247
- Πόντοι
- 5.506
Αν συνεχίσεις να προσβάλεις το γυναικάκι μου δεν νομίζω να κρατήσουν για πολύ τα αντισώματα σου τύπε :S :S :S
Αν συνεχίσεις να προσβάλεις το γυναικάκι μου δεν νομίζω να κρατήσουν για πολύ τα αντισώματα σου τύπε :S :S :S
ΑΝΝιτα τώρα πολύ δυνατός τυπος
Μελος του site σιγουρα τυπε. :S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=301396;type=avatar[/img[/URL]]
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
[/quote]χαχα,το κουμουνι δεν είναι τυπε,δε θα είχε πρόβλημα με το χο και το σκουρόχρωμη
νικος πλατΜελος του site σιγουρα τυπε. :S :S :S
νικος πλατ
είναι το επίδομα στη μέση όμως τυπεΑυτός θα έβαζε όριο κιλών. 100 ΚΑΙ ΠΑΝΩ.
Που θα τον βαφτίσουμε αποψε?11 σελιδες παλι.δεν μου γαμιεστε :S :S :S
Γεια σου κ σενα μπαρμπα. Βλεπω οτι εισαι και συ celebrity και εχεις πληροφορηση εκ των εσω.
Παντως οι περισοτεροι παικτες φαινονται για τον πεουλα. Αν παει απατο το 18αρι,ολοι στηριζουμε το 19αρι.
Ηταν πριν χρονια τυπε που δεν ειχε φουσκωσει απο τα τρομπαρισματα στον πατο του, και πριν ασβεστωσει με σπερμα τα αλογοδοντα....
Απ το nick σου ομως βλεπω οτι εισαι και συ celebrity.
Τι γινετε σ αυτο το νημα ρε πουστη μου??????
Γενικά φέτος βλέπω να πέφτει τρελό σκουπίδιασμα :S :S :S
ΥΓ. Να μην ξεχνιόμαστε κιόλας
11 σελιδες παλι.δεν μου γαμιεστε :S :S :S
ευχαριστώ για την στήριξη τυπε.Ηταν δύσκολο αλλά τα καταφέραμε.Ειχα βάλει τον πήχυ ψηλά. :S :S.Αμα δω τα πολύ δύσκολα πάντως θα αναγκαστώ να πω στο στέκα να φέρει τους φίλους του ή θα πω στο βανακια να αναλάβει μάνατζμεντ με παροχές.
βόλτα με το τρίκυκλο τυπε μου? :S :S :S11 σελιδες παλι.δεν μου γαμιεστε :S :S :S
εσυ μαν?αντε κανονισε και για καλυβια με τους αλλους μπαχαλακηδες να γινει κεντα καλη