Επισκέπτης
θα είναι δυσκολη διαπραγματευση για την λολιτα σκιερ...ας την αφήσουμε ανοιχτη τωρα... :-
επιφυλάσσομαι παντος νομιμου δικαιώματος μου για το μελλον...
Τυπε δεν θα τα χαλασουμε για ενα μουνι...παρτην εσυ.
θα είναι δυσκολη διαπραγματευση για την λολιτα σκιερ...ας την αφήσουμε ανοιχτη τωρα... :-
επιφυλάσσομαι παντος νομιμου δικαιώματος μου για το μελλον...
Τυπε σου δινω Ρεκ ολοκληρη-Παπαρι Μεταξα ολοκληρο-Τραβελοφατσα Χαλικια και σανιδα πιρφορου δενγνωριζωδεναπαντω για να σιδερωνεις το τζιν πουκαμισο για να μου αφησεις το καυλοραπανο τη σκιερ... :S :S :S
ειναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ και έχει πάει για προμήθειες σε φέταΝάσο δεν βλέπω σήμερα ρεεεε.. τι έγινε.. :S :S :S
οκ...εκλεισεΤυπε δεν θα τα χαλασουμε για ενα μουνι...παρτην εσυ.
Τυπε σου δινω Ρεκ ολοκληρη-Παπαρι Μεταξα ολοκληρο-Τραβελοφατσα Χαλικια [size=17pt]και σανιδα πιρφορου δενγνωριζωδεναπαντω για να σιδερωνεις το τζιν πουκαμισο[/size] για να μου αφησεις το καυλοραπανο τη σκιερ... :S :S :S
ban τύπε για ανάρμοστη συμπεριφορά :S :S :S
ειναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ και έχει πάει για προμήθειες σε φέτα
Εχω προσφατα αντισωματα τυπε και δεν μπαναρομαι με τιποτα... :S :S :S
Αν συνεχίσεις να προσβάλεις το γυναικάκι μου δεν νομίζω να κρατήσουν για πολύ τα αντισώματα σου τύπε :S :S :S
Το πουτανακι του πρωταθλητη παλης-υδραυλικου θελεις να πεις τυπε :S :S :S
αυτη δεν την πυροβολησε ο αλλοςΣτην ομάδα των διασήμων του Survivor 2 θα δούμε σε μερικές ημέρες την Όλγα Φαρμάκη, η οποία ετοιμάζεται να αναχωρήσει μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες για την Καραϊβική.
Το πρώην κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη στο ''Όλα'', θα αποτελέσει μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες του νέου κύκλου, με το ανδρικό κοινό να της έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία.
Η εντυπωσιακή Όλγα φωτογραφήθηκε στην αγκαλιά της μικρής της αδερφής, Γωγούς, θέλοντας να μοιραστεί το δικό της μήνυμα λίγο πριν το ταξίδι της στο εξωτικό νησί.
Τι έγραψε;
''Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που εισπράττω από εσάς αυτές τις ημέρες. Όλα τα μηνύματα σας μου δίνουν χαρά αγάπη και τόοοοση δύναμη. Δεν προλαβαίνω να απαντήσω σε όλους , αλλά θέλω να ευχαριστήσω έναν έναν από εσάς προσωπικά, μέσα από την καρδιά μου. Με κάνατε πολύ ευτυχισμένη και η θετική σας ενέργεια θα είναι η ώθηση μου για τη παραμονή μου στον Άγιο Δομίνικο''.
Υπομονή μέχρι την πρεμιέρα λοιπόν. Μία εβδομάδα μας έμεινε!
Πυροβόλο η τυπισσα. :S :S :S
Θα μας δειξει μουνοτρυπιδι σιγουρα.
Μην δει αβυζη γκομενα ο Μπαροκ αμεσως να αρμεξει τη σαυρα να πουμε.... :S :S :S