troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.005
- Πόντοι
- 5.506
τον βαψαμε για να ξεχωρισει νασσο....στηριξε :S :S :Sειναι nigger :S :S :S
τον βαψαμε για να ξεχωρισει νασσο....στηριξε :S :S :Sειναι nigger :S :S :S
ελληνας ειναι ρε...πεστε ρε,ειναι nigga :S :S :S
τι χρωμα ειναι τυπε; :S :S :Sελληνας ειναι ρε...
σκουρο κομοδινιτι χρωμα ειναι τυπε; :S :S :S
:- :S :S :Sσκουρο κομοδινι
νασο μετα την απελευθερωση του χελ ειπα να κανω ενα μικρο τσιμπουσι χαρας αποτελουμενο δυο κιλα παιδακια ενα κιλο γουρουνοπουλα σαλατες ανσμικτες τρια λουκανικα στα καρβουνα τρια μπιφτεκια προβατινα και ενα κιλο φετα καλαβρυτων και κρασο λευκο :S :S :Sπου εισαι ρε τυπε;τι χτυπησες για βραδυ; :S :S :S
οκ παμε τυπε :S :S :Sκαντε ρε ενα κοπο και πηγαιντε στο μαστερ σεφ να ψηφισετε...
ο τυπος μπαρμπας εβαλε στοχο 9 ψηφους και μια ωρα τωρα μονο εγω και αυτος ψηφισαμε :S :S :S
θα πεσει μεγαλη σκεψη τυπε μου για το κυριως :S :S :S :-(και για κυριως τυπε? :S
και για κυριως τυπε? :Sνασο μετα την απελευθερωση του χελ ειπα να κανω ενα μικρο τσιμπουσι χαρας αποτελουμενο δυο κιλα παιδακια ενα κιλο γουρουνοπουλα σαλατες ανσμικτες τρια λουκανικα στα καρβουνα τρια μπιφτεκια προβατινα και ενα κιλο φετα καλαβρυτων και κρασο λευκο :S :S :S
νασο μετα την απελευθερωση του χελ ειπα να κανω ενα μικρο τσιμπουσι χαρας αποτελουμενο δυο κιλα παιδακια ενα κιλο γουρουνοπουλα σαλατες ανσμικτες τρια λουκανικα στα καρβουνα τρια μπιφτεκια προβατινα και ενα κιλο φετα καλαβρυτων και κρασο λευκο :S :S :S
Λευκο κρασι με τοσα κοκκινα κρεατα?νασο μετα την απελευθερωση του χελ ειπα να κανω ενα μικρο τσιμπουσι χαρας αποτελουμενο δυο κιλα παιδακια ενα κιλο γουρουνοπουλα σαλατες ανσμικτες τρια λουκανικα στα καρβουνα τρια μπιφτεκια προβατινα και ενα κιλο φετα καλαβρυτων και κρασο λευκο :S :S :S
θα φαει και ψαρια μετα τυπε :S :S :SΛευκο κρασι με τοσα κοκκινα κρεατα?
λες να με ανακατεψει τυπε?δε πινω ποτε κοκκινο η ροζε.Λευκο κρασι με τοσα κοκκινα κρεατα?
:S :S :Sθα φαει και ψαρια μετα τυπε :S :S :S
Εγω παντως ηδη εχω ξεκινησει να τον παιζω με την κωλαρα της τραγουδιστριας των rec...
και για κυριως τυπε??? :Sθα φαει και ψαρια μετα τυπε :S :S :S