Επισκέπτης
Σας απολαμβανω τρωγοντας σουβλακι κοτοπουλο απο τα χερακια της γουτσου γουτσου Ελλεινιδας μου...
Σας απολαμβανω τρωγοντας σουβλακι κοτοπουλο απο τα χερακια της γουτσου γουτσου Ελλεινιδας μου...
πιτουλα?Σας απολαμβανω τρωγοντας σουβλακι κοτοπουλο απο τα χερακια της γουτσου γουτσου Ελλεινιδας μου...
θα κανει καμια μερα να περασει απο πειραια (η χαριλαου)θα τον γαμησουν και μετα θα λενε αυτα καλο ειναι να μην γινονταιΑυτός ο οπαδός του μωάμεθ είπε οτι έχει 10.000 γαύρους στους όρχεις του;
τι πιτουλα ρε...ενα κοκαλο του πεταξε η αλλη και το γλυφειπιτουλα?
θα κανει καμια μερα να περασει απο πειραια (η χαριλαου)θα τον γαμησουνκαι μετα θα λενε αυτα καλο ειναι να μην γινονται
Λοιπον αφηστε τις παπαριες και πειτε καμμια ιδεα για δημοσκοπηση....
Τύπε η Ελλεεινιδα σου είναι χοντρή - τοφαλος, αδύνατη - nervosa anorexia ή είναι κανονική σαν την Κωνσταντίνα?Σας απολαμβανω τρωγοντας σουβλακι κοτοπουλο απο τα χερακια της γουτσου γουτσου Ελλεινιδας μου...
Τύπε η Ελλεεινιδα σου είναι χοντρή - τοφαλος, αδύνατη - nervosa anorexia ή είναι κανονική σαν την Κωνσταντίνα?
ξυνεσε στην γκλιτσα του τσοπανη πουτσαΤύπε η Ελλεεινιδα σου είναι χοντρή - τοφαλος, αδύνατη - nervosa anorexia ή είναι κανονική σαν την Κωνσταντίνα?
κοτοσουβλακοφάγοςΣας απολαμβανω τρωγοντας σουβλακι κοτοπουλο απο τα χερακια της γουτσου γουτσου Ελλεινιδας μου...
Βάλε δημοσκόπηση με πόσους παίκτες θα ξεκινήσει το παιχνίδι.
8
6
4
2
ποια θα παρει τη θεση της συμπαθους απο ολους γνωστης αθλητικογραφου??γιατι ειχε πρασινισει το προηγουμενο νημα
δυνατο το καστινγκ....