Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Επισκέπτης
Σας απολαμβανω τρωγοντας σουβλακι κοτοπουλο απο τα χερακια της γουτσου γουτσου Ελλεινιδας μου... :smitten:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Αυτός ο οπαδός του μωάμεθ είπε οτι έχει 10.000 γαύρους στους όρχεις του;  :tickedoff:
θα κανει καμια μερα να περασει απο  πειραια (η χαριλαου)θα τον γαμησουν και μετα θα λενε αυτα καλο ειναι να μην γινονται

Επισκέπτης
Λοιπον αφηστε τις παπαριες και πειτε καμμια ιδεα για δημοσκοπηση....

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Σας απολαμβανω τρωγοντας σουβλακι κοτοπουλο απο τα χερακια της γουτσου γουτσου Ελλεινιδας μου... :smitten:
Τύπε η Ελλεεινιδα σου είναι χοντρή - τοφαλος, αδύνατη - nervosa anorexia ή είναι κανονική σαν την Κωνσταντίνα?

Επισκέπτης
είναι κανονική σαν την Κωνσταντίνα?

giphy.gif

Επισκέπτης
Βάλε δημοσκόπηση με πόσους παίκτες θα ξεκινήσει το παιχνίδι.

8
6
4
2

Τυπε μου εδωσες ιδεα....θα βαλω δημοσκοπηση ποιος πιστευετε θα ειναι ο επομενος που θα αποχωρησει πριν ξεκινησει το παιχνιδι. :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
το μονο που μου παει το μυαλο για ψηφοφορια ειναι κατι σαν...ποσο χειροτερο θα ειναι απο το προηγουμενο η αν ειναι μαστορας ο τουρκος και μας εκπληξει

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
ποια θα παρει τη θεση της συμπαθους απο ολους γνωστης αθλητικογραφου??γιατι ειχε πρασινισει το προηγουμενο νημα :vomit:
:2funny:

Επισκέπτης
ποια θα παρει τη θεση της συμπαθους απο ολους γνωστης αθλητικογραφου??γιατι ειχε πρασινισει το προηγουμενο νημα :vomit:
:2funny:

Τυπε εχω για γκανιαν αυτη τη Μεταξα....πεθανα με τον αλλον που δηλωνει πρωταθλητης παλης-υδραυλικος!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom