Επισκέπτης
ασε τα σαπια σε μας..
Ενταξει του Troubakhs ηταν τυπε... :S :S :S
ασε τα σαπια σε μας..
Δες τι λένε www.lay-out.gr/survivor-2-idame-ta-posa-pou-tha-pernoun-pektes-ke-trivame-ta-matia-mas/]εδώ[/url] κ πες μου τι να πιστέψεις.. :S :S :S
Πουτσες τυπε οτι να ναι... :S :S :S
Ρε νιαμου.... :S :S :S
Τυπε εσεις φαγωθηκατε να ξεμιουταριστω!Εγω ζαχαρη τη περνουσα με την Ελλεινιδα μου να κανουμε γουτσου γουτσου....
Σας ειπε κανεις οτι εγω διαβαζω ολα τα θεματα?Με ποια λογική λοιπόν παιρνει credits ο Τραμουντανα πχ γιατι βαζει φωτο απο Μπαζα που - - και δεν παιρνει credits o Hell που κραταει αυτο το νημα?
η σαρα είναι μουναρα τύπε:S :S :S
Αντε να κανω κι εγω μια παρέμβαση σαν "τιμημένος"-οχι λογω κριτικών....
Καταρχήν ο hell υπεπεσε σε παραπτωμα, βρίζοντας αλλο μελος...Σωστη λοιπόν η αντιδραση του Anti εστω κι αν εγινε μεσω "καρφωτής"...
Από εκεί και περα όμως διαφωνώ καθετα με όσους υποστηριξαν ότι το σαιτ ειναι μόνο για οσους προσφέρουν ερωτικα updates..
H αναφορές δε,σε παλια μελη που "οταν εκείνοι ενημερωναν,εσεις παιζατε με πιπιλες" ειναι απαξιωτικές και υποτιμητικές..
Εγω ειμαι Νο 3 σε αρχαιότητα στα 166.000 μελη εδω μεσα κι εχω κανει ΜΙΑ κριτική ολη κι ολη...Τι παει να πει,οτι πρεπει να μετακομίσω στο Cosmopolitan?Η να μιουταρω οποιον δε γουσταρω?
O καθενας εχει το ελευθερο εδω μεσα να εκφραζεται για ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Η ΟΧΙ..
Σας ειπε κανεις οτι εγω διαβαζω ολα τα θεματα?Με ποια λογική λοιπόν παιρνει credits ο Τραμουντανα πχ γιατι βαζει φωτο απο Μπαζα που - - και δεν παιρνει credits o Hell που κραταει αυτο το νημα?
Γιναμε αυτο που γιναμε εδω ακριβως γιατι ξεφυγαμε απο την ερωτική θεματολογία και μόνο..Καλο ειναι λοιπόν οι "παλιοί" να ξεκαβαλήσουν την καλαμο και να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα..
Και μιλαει το Νο 3 τωρα.....
Αντε να κανω κι εγω μια παρέμβαση σαν "τιμημένος"-οχι λογω κριτικών....
Καταρχήν ο hell υπεπεσε σε παραπτωμα, βρίζοντας αλλο μελος...Σωστη λοιπόν η αντιδραση του Anti εστω κι αν εγινε μεσω "καρφωτής"...
Από εκεί και περα όμως διαφωνώ καθετα με όσους υποστηριξαν ότι το σαιτ ειναι μόνο για οσους προσφέρουν ερωτικα updates..
H αναφορές δε,σε παλια μελη που "οταν εκείνοι ενημερωναν,εσεις παιζατε με πιπιλες" ειναι απαξιωτικές και υποτιμητικές..
Εγω ειμαι Νο 3 σε αρχαιότητα στα 166.000 μελη εδω μεσα κι εχω κανει ΜΙΑ κριτική ολη κι ολη...Τι παει να πει,οτι πρεπει να μετακομίσω στο Cosmopolitan?Η να μιουταρω οποιον δε γουσταρω?
O καθενας εχει το ελευθερο εδω μεσα να εκφραζεται για ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Η ΟΧΙ..
Γιναμε αυτο που γιναμε εδω ακριβως γιατι ξεφυγαμε απο την ερωτική θεματολογία και μόνο..Καλο ειναι λοιπόν οι "παλιοί" να ξεκαβαλήσουν την καλαμο και να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα..
Και μιλαει το Νο 3 τωρα.....
γουελκαμ μπακ βοσκοντελιβερα,λουστρακο,πλεμπα,αγαπουλη,προβατοκαμηλε και ξεμιουταρισμενε σεβαστε νηματοθετη.
ομορφα λογια..γουελκαμ μπακ βοσκοντελιβερα,λουστρακο,πλεμπα,αγαπουλη,προβατοκαμηλε και ξεμιουταρισμενε σεβαστε νηματοθετη.
ομορφα λογια..
Παει και ο Τζιμαρας ρε παιδια....καλη αναπαυση να εχει.
Welcome τυπε. :S :S :S
Καλως ορισες τυπε στο νημα σου!!!!!Ρε νιαμου.... :S :S :S
Καλως ορισες τυπε στο νημα σου!!!!!
Φωνη λαου, οργη θεου.