alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν θα σε ανακατεψει, απλως θα βαρυστομαχιασεις.λες να με ανακατεψει τυπε?δε πινω ποτε κοκκινο η ροζε.
Δεν θα σε ανακατεψει, απλως θα βαρυστομαχιασεις.λες να με ανακατεψει τυπε?δε πινω ποτε κοκκινο η ροζε.
Εκφραζω την ευαρεσκεια μου για το ροστερ του survivor 2018.
και για κυριως τυπε??? :S
βραδυ ειναι τυπε,τιποτα ελαφρυ :S :S :Sκαι για κυριως τυπε??? :S
Ποιος σου μιλησε εσενα μιστερ μαλακα 2017?χεστηκαμε
ναι τυπε,το κρασι φταιει,οχι οτι θα φαει απο ολα τα ειδη του ζωικου βασιλειου :S :S :SΔεν θα σε ανακατεψει, απλως θα βαρυστομαχιασεις.
Το κοκκινο κρασι διασπα το λιπος του κοκκινου κρεατος τύπεναι τυπε,το κρασι φταιει,οχι οτι θα φαει απο ολα τα ειδη του ζωικου βασιλειου :S :S :S
Τύποι σκοπευετε να εχετε τον μιστερ μαλακα να περιφερεται και σε αυτο το νημα και να λεει τις παπαριές του?
Για να ξερω δηλαδη.
τυπε να μιουταρουμε τον πρωταθλητη??? :S :SΤύποι σκοπευετε να εχετε τον μιστερ μαλακα να περιφερεται και σε αυτο το νημα και να λεει τις παπαριές του?
Για να ξερω δηλαδη.
Σωστα.Αμα δεν τσιμπας και δεν του απαντας δεν θα περιφερεται....
νασο μετα την απελευθερωση του χελ ειπα να κανω ενα μικρο τσιμπουσι χαρας αποτελουμενο δυο κιλα παιδακια ενα κιλο γουρουνοπουλα σαλατες ανσμικτες τρια λουκανικα στα καρβουνα τρια μπιφτεκια προβατινα και ενα κιλο φετα καλαβρυτων και κρασο λευκο :S :S :S
τυπε μεσα στον ρομαντισμο εισαι αποψε!!!!ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΒΥΖΗ DYKE ΓΑΜΗΣΟΥ ΨΟΦΙΜΙ :thubsdown: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thubsdown: :coolcondom:
Τυπε εγω ειμαι celebrityτυπε εσυ που ανοιξες το survivor του 19 να ξερεις θα φας mute σαν τον duke του 17 και τον hell του 18 :S :S :S
Τυπε εγω ειμαι celebrity
Τυπε εγω ειμαι celebrity