You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Εδώ έβαλε εμας τύπε... σε κέρδισα κ 6-4 αν θυμάμαι καλά γατάκι :S :S :S
Τυπε ειχε δεχτει πολλα μηνυματα για να μπουμε γιαυτο...
Υ.Γ
Με κλωνους με κερδισες τυπε να λες την αληθεια... :S :S :S
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.384
- Πόντοι
- 5.506
τυπε μπορεις ανετα οταν θα αρχισει η μαλακια να ζευγαρωσεις ενα παικτη με ενα μελος..πχ παναρας-μπαροκ..οποτε σε ψηφοφοριες θα σκουπιδιαζονται και παικτες και μελη!!
Θύμησέ μου λίγο, σε γάμησα ή μου ξέφυγες;
Επισκέπτης
εγω σας ψηφισα και τους δυο
Εισαι αδερφος... :S :S :S
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
Τυπε ειχε δεχτει πολλα μηνυματα για να μπουμε γιαυτο...
Υ.Γ
Με κλωνους με κερδισες τυπε να λες την αληθεια... :S :S :S
Τύπε είναι κ αυτό είχε δεχθεί χιλιάδες μηνύματα.. :S :S :S
Υ.Γ
Ήταν οι λίγοι φίλοι κ καλοί που έχω τύπε :S :S :S
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
εγω σας ψηφισα και τους δυο
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.138
- Πόντοι
- 5.506
Εισαι αδερφος... :S :S :S
ευχαριστω φιλοι μου
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.384
- Πόντοι
- 5.506
προτεινω επισης μπαροκ να τριγυρναει ξεβρακωτος...
Εσύ και να μου ξέφυγες την επόμενη δε θα μου ξεφύγεις, να ξες.
Επισκέπτης
οποον δεν εχει χιουμορ και αυτοσαρκασμο μην τον βαλεις καθολου θα προτεινα....
αν βαλεις εμενα θα γαμησω νιμου
Τυπε ολο λες ποιον να μην βαλουμε αλλα μια σοβαρη προταση δεν εχεις κανει ποιον να βαλουμε...θα βαλω εσενα στο τελος ρε νιμου να τελειωνουμε. :S :S :S
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
:S :S :S
Σε αναζήτηση νέων παικτών για το Survivor βρίσκεται αυτή την περίοδο ο ΣΚΑΪ, με πολλούς διάσημους Έλληνες να έχουν δεχτεί πρόταση να συμμετάσχουν στο παιχνίδι με την ομάδα των celebrities.
Η Ναταλία Δραγούμη είναι μία από τις γυναίκες στις οποίες προτάθηκε να ταξιδέψουν στην Καραϊβική για τον νέο κύκλο του παιχνιδιού.
Ποια ήταν η απάντησή της; Η ίδια εξηγεί στο «Secret»:
«Δεν τα καταδικάζω τα παιχνίδια αυτά, απλώς νομίζω πως σε αυτή τη φάση δεν θα έκανε καλό στη δουλειά μου. Ακόμα κι αν δεν έκανα τίποτα, δεν θα το έκανα, γιατί δεν θα μου έφερνε ποτέ τη δουλειά που θέλω εγώ. Αν ήμουν κάτι άλλο, όπως γυμνάστρια, δεν θα είχα πρόβλημα».
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην επιτυχημένη σειρά «Έλα στη θέση μου», δεν θα της επέτρεπαν να απουσιάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα…
Σε αναζήτηση νέων παικτών για το Survivor βρίσκεται αυτή την περίοδο ο ΣΚΑΪ, με πολλούς διάσημους Έλληνες να έχουν δεχτεί πρόταση να συμμετάσχουν στο παιχνίδι με την ομάδα των celebrities.
Η Ναταλία Δραγούμη είναι μία από τις γυναίκες στις οποίες προτάθηκε να ταξιδέψουν στην Καραϊβική για τον νέο κύκλο του παιχνιδιού.
Ποια ήταν η απάντησή της; Η ίδια εξηγεί στο «Secret»:
«Δεν τα καταδικάζω τα παιχνίδια αυτά, απλώς νομίζω πως σε αυτή τη φάση δεν θα έκανε καλό στη δουλειά μου. Ακόμα κι αν δεν έκανα τίποτα, δεν θα το έκανα, γιατί δεν θα μου έφερνε ποτέ τη δουλειά που θέλω εγώ. Αν ήμουν κάτι άλλο, όπως γυμνάστρια, δεν θα είχα πρόβλημα».
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην επιτυχημένη σειρά «Έλα στη θέση μου», δεν θα της επέτρεπαν να απουσιάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα…
Συνημμένα
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.138
- Πόντοι
- 5.506
γιατι ρε νιμου? εγω ειπα τεντυ,αλεξανδρο,μπαροκ,μαριλου,χατζη,ειπα παρουσιαστη τι αλλο να κανω?Τυπε ολο λες ποιον να μην βαλουμε αλλα μια σοβαρη προταση δεν εχεις κανει ποιον να βαλουμε...θα βαλω εσενα στο τελος ρε νιμου να τελειωνουμε. :S :S :S
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.304
- Πόντοι
- 2.606
γιατι ρε νιμου? εγω ειπα τεντυ,αλεξανδρο,μπαροκ,μαριλου,χατζη,ειπα παρουσιαστη τι αλλο να κανω?
θα κάνετε μπου-σαρβαιβορ?
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.138
- Πόντοι
- 5.506
ναι ρε...ριξε ιδεεςθα κάνετε μπου-σαρβαιβορ?
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.304
- Πόντοι
- 2.606
ναι ρε...ριξε ιδεες
έχω καιρό να πάω μαλβίδες, θα μου άρεσε
να βάλουμε κανέναν αριστερό και να τον παρατήσουμε εκεί.
λέω για Σιβηρία, ιδανικός προορισμός...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.138
- Πόντοι
- 5.506
προτεινα τον νικολα τον πλατ αλλα οπως σωστα ειπε ο χελ θα βαρεθει να παει και δεν δινουν και επιδομα εκειέχω καιρό να πάω μαλβίδες, θα μου άρεσε
να βάλουμε κανέναν αριστερό και να τον παρατήσουμε εκεί.
λέω για Σιβηρία, ιδανικός προορισμός...
Επισκέπτης
γιατι ρε νιμου? εγω ειπα τεντυ,αλεξανδρο,μπαροκ,μαριλου,χατζη,ειπα παρουσιαστη τι αλλο να κανω?
Εχεις δικιο τυπε σε απαξιωσα αδικαιολογητα...τα αλλα τα νιαμου μια προταση δεν εχουν κανει.
Στα αρχιδια σας ετσι; :S :S :S
Επισκέπτης
Κ αυτό για τον Νάσο.. :S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=269236.0;attach=974391;image[/img[/URL]]
[/quote]
Εκανε ομοιωμα το παπαρι της η αβυζη καριολα; :S :S :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K