Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Επισκέπτης
να βαλουμε τοτε τους γκει στην ομαδα των γυναικων....φανταζομαι να εχουμε 2 ομαδες των 10 (να ειναι ομαδες στη αρχη τουλαχιστον,οχι ατομικα αγωνισματα) να γινονται εβδομαδιαιες δοκιμασιες και στο τελος να αποχωρουν 1 η δυο...
δλδ...αυριο να φτιαξεις μια λιστα με τυς αντρες η της γυναικες+γκει και να ψηφισουμε 10 απο αυτους να ανηκουν στην  1 ομαδα...μετα να ψηφισουμε τους αλλους 10....και θα δουμε πως θα ειναι τα αγωνισματα....
παρουσιαστης συμφωνητε να ειναι ο ροπαο?

Ρε τυπε που θα βρουμε 10 αποδεδειγμενα πουστρακια να μπουνε στο παιχνιδι;Ασε που θα αρχισει ο αλλος ο Εντουρος μαζι με τον Λιλα τα σκατα και τις μαλακιες...

Και τι παρουσιαστης μια δημοσκοπηση θα ειναι...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.152
Πόντοι
5.506
Ρε τυπε που θα βρουμε 10 αποδεδειγμενα πουστρακια να μπουνε στο παιχνιδι;Ασε που θα αρχισει ο αλλος ο Εντουρος μαζι με τον Λιλα τα σκατα και τις μαλακιες...

Και τι παρουσιαστης μια δημοσκοπηση θα ειναι...
αν ειναι μονο δημοσκοπηση πιοος θα θελαμε να ειναι στο 2018 εχεις σχεδον ετοιμη την λιστα...εγω το ειχα να το καναμε πιο πολυ τζερτζελο

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.506
Πόντοι
3.656
enduro να λαξευει κουτσουρα ολων των μεγεθων κοιταζοντας με νοημα την καμερα και να ψυθιριζει "λιλα" καθε φορα που ετοιμαζει ενα..

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.506
Πόντοι
3.656
αν ειναι μονο δημοσκοπηση πιοος θα θελαμε να ειναι στο 2018 εχεις σχεδον ετοιμη την λιστα...εγω το ειχα να το καναμε πιο πολυ τζερτζελο
θα συμφωνησω αναγκαστικα με τον προβοκατορα-αυγολεμονο

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.152
Πόντοι
5.506
Τι εννοεις να ανοιγαμε νεο thread ή να γυριζαμε τηλεοπτικη εκπομπη; :2funny:
καλα ισως νεο thread καλα λες...αλλα να ηταν οι ομαδες μπουρβαιβορ και καπως με της ψηφοφοριες να καναμε τζερτζελο

Επισκέπτης
Οκ ρε τυποι αλλα πειτε τι θελετε να κανουμε...εγω απο την αρχη ειχα πει να μπει μια νεα δημοσκοπηση στο παρων thread με υποψηφια μελη του σαιτ που θα θελαμε να μπουν στο παιχνιδι.

Εσεις τι θελετε να κανουμε;

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.506
Πόντοι
3.656
να γινει η δημοσκοπηση κανονικα αλλα να το τζερτζελευεις και οταν θα αρχισει το ματς

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.152
Πόντοι
5.506
Οκ ρε τυποι αλλα πειτε τι θελετε να κανουμε...εγω απο την αρχη ειχα πει να μπει μια νεα δημοσκοπηση στο παρων thread με υποψηφια μελη του σαιτ που θα θελαμε να μπουν στο παιχνιδι.

Εσεις τι θελετε να κανουμε;
οχι ετσι εχεις δικιο...στο παρων νημα αυτην την δημοσκοπηση προς το παρων βαλε....
αυτο που λεμε ειναι πως να δημιουργησουμε ενα παιχνιδι στο φορουμ με τους παιχτες....

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.506
Πόντοι
3.656
οχι ετσι εχεις δικιο...στο παρων νημα αυτην την δημοσκοπηση προς το παρων βαλε....
αυτο που λεμε ειναι πως να δημιουργησουμε ενα παιχνιδι στο φορουμ με τους παιχτες....
μπορει να γινεται παραλληλα εδω...απλα οι επομενες δημοσκοπησεις οταν θα αρχισει η μαλακια θα πρεπει να τελειωνουν γρηγορα..

Επισκέπτης

Ναι καταλαβαινω τι λετε και μου αρεσει σαν ιδεα αλλα ειναι αρκετα πολυπλοκο στην υλοποιηση...γιατι θα πρεπει να παρουμε αδεια απο τη διευθυνση και υστερα να σκεφτουμε πως θα γινεται ολο αυτο.

Εγω μεσα ειμαι απλα πρεπει να γινουν ολα αυτα για να μην ειναι μια μαλακια και μιση...

Επισκέπτης
μπορει να γινεται παραλληλα εδω...απλα οι επομενες δημοσκοπησεις οταν θα αρχισει η μαλακια θα πρεπει να τελειωνουν γρηγορα..

Τυπε εγω σκεφτηκα αυτη τη δημοσκοπηση για να μας κρατησει μεχρι να ξεκινησει το κανονικο παιχνιδι...μετα εννοειται οτι θα ασχολουμαστε μονο με το παιχνιδι και οι δημοσκοπησεις θα ειναι συχνες.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.152
Πόντοι
5.506
Ναι καταλαβαινω τι λετε και μου αρεσει σαν ιδεα αλλα ειναι αρκετα πολυπλοκο στην υλοποιηση...γιατι θα πρεπει να παρουμε αδεια απο τη διευθυνση και υστερα να σκεφτουμε πως θα γινεται ολο αυτο.

Εγω μεσα ειμαι απλα πρεπει να γινουν ολα αυτα για να μην ειναι μια μαλακια και μιση...
οκ σωστος...ας βγαλεις την δημοσκοπηση τοτε προς το παρων (αυτο το εχεις νετα και θα βγει και γελιο) και αν μπορουμε να οργανωσουμε και το αλλο καλως...

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.506
Πόντοι
3.656
τυπε μπορεις ανετα οταν θα αρχισει η μαλακια να ζευγαρωσεις ενα παικτη με ενα μελος..πχ παναρας-μπαροκ..οποτε σε ψηφοφοριες θα σκουπιδιαζονται και παικτες και μελη!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.152
Πόντοι
5.506
Τυπε εγω σκεφτηκα αυτη τη δημοσκοπηση για να μας κρατησει μεχρι να ξεκινησει το κανονικο παιχνιδι...μετα εννοειται οτι θα ασχολουμαστε μονο με το παιχνιδι και οι δημοσκοπησεις θα ειναι συχνες.
απατο θα παει  :S :S :S :S

Επισκέπτης
Μπορουμε τυποι να το κανουμε ως εξης...να ανακοινωσουμε την ομαδα των παιχτων και καθε εβδομαδα αναλογα με τα πεπραγμενα του καθε μελους να καλουμαστε να ψηφισουμε αυτον που θελουμε να αποχωρησει απο το παιχνιδι. :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.152
Πόντοι
5.506
Μπορουμε τυποι να το κανουμε ως εξης...να ανακοινωσουμε την ομαδα των παιχτων και καθε εβδομαδα αναλογα με τα πεπραγμενα του καθε μελους να καλουμαστε να ψηφισουμε αυτον που θελουμε να αποχωρησει απο το παιχνιδι. :S :S :S
ναι περιπου ετσι...αλλα πρωτα να βγουν ομαδες...πχ νασσος με τεντυ στην ιδια ομαδα πχ θα εχει πολυ γελιο  :2funny: :2funny: :2funny:
και καποιος να πρεπει να φυγει  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom