barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.388
- Πόντοι
- 5.506
Σφαιρο σκληροτατος καριολης όντως.
Καλά τα λες Πούτσα, συμφωνεί και ο Χελλ.....
Σφαιρο σκληροτατος καριολης όντως.
Τυποι βρηκα τον Τζωνυ τον Πασοκο να χορευει ζειμπεκικο... :S :S :S
Τύπε αυτός που χορεύει κ παίρνει κάμψεις πρέπει να είναι ο Jon γαμάω :S :S :S
Ποσο Θεα ειναι ρε τυπε η τραγουδιαρα που συνεχιζει να τραγουδαει και δεν εχει πεσει κατω απο τα γελια; :S :S :S
την γρατζουνας την κιθαρουλα...
γαριδομακαρονάδα με φέτα μέσα έξω και δίπλα για σπρωξιμο :S :S :SΚαλως τον αυγολεμονο...τι φαγαμε σημερα;Σουπιτσα με αυγολεμονο;
Ωραιος τυπε μου...ετσι σε θελω γκουρμε και παντα με φετα!Οχι σαν κατι αυγολεμονους...γαριδομακαρονάδα με φέτα μέσα έξω και δίπλα για σπρωξιμο :S :S :S
όλα καλά τυπε μου?ο ασθενής? :S :S :SΩραιος τυπε μου...ετσι σε θελω γκουρμε και παντα με φετα!Οχι σαν κατι αυγολεμονους...
όλα καλά τυπε μου?ο ασθενής? :S :S :S
Μια χαρα τυπε...εγιανε. :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.healthandfitnesstalk.com/wp-content/uploads/2013/03/blindness.jpg[/img[/URL]]
[/quote]μπράβο καλό αυτο :respect: ;D
Ρε νιαμου ειναι Σαββατο και αυριο εχουμε τη νεα δημοσκοπηση και απο προτασεις μηδεν...μεχρι τωρα εχουμε
1.Mpekiaris10 να κατουραει τα καρυδοδεντρα και να εχει δωρεαν μετακινησεις με το σαραβαλο της εκπομπης απο τη παραλια στον χωρο των αγωνισματων χωρις να φοβαται τον ελεγκτη
2.giasou να διαβαζει ακαταλαβιστικα μηνυματα στο επαθλο επικοινωνιας
3.Hardoul1 να διακοσμει τη καλυβα με αντικειμενα απο τους τηλεθεατες που θα ζηταει να του χαρισουν
4.Pentagiotisa (λεμε τωρα οτι ειναι γυναικα) αντικαταστατρια της Λαουριτας να τρωει το καταπετασμα και στα αγωνισματα να κωλοτριβεται στους σκλαβους αραπηδες της εκπομπης
5.Νασος Αθανασιαδης σκληρος χυστης να δινει 10αρικο και να μπαινει ακομα και σε αβυζες καριολες τυπου Ευρυδικη
6.Τεντυ-Ποδολαγνος να γλυφει τις βρωμικες γεματες μικροβια και περιτωματα αρουραιων πατουσες των συμπαικτων του
Αντε πειτε και κανεναν αλλον να προχωρησει το θεμα... :S :S :S
νικος πλατ για να παρει κανα επιδομα
Μαριλου Μοραλες και Ελενα Χατζη για να γουσταρουμε