Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.484
- Πόντοι
- 3.656
barock να σκουπιδιαζει συριζαιους ταχα μου αριστερους σελεμπριταδες και να δινει συμβουλες σωστης εφαρμογης σωβρακοτιρανταςΘύμησέ μου λίγο, σε γάμησα ή μου ξέφυγες;
barock να σκουπιδιαζει συριζαιους ταχα μου αριστερους σελεμπριταδες και να δινει συμβουλες σωστης εφαρμογης σωβρακοτιρανταςΘύμησέ μου λίγο, σε γάμησα ή μου ξέφυγες;
Εκανε ομοιωμα το παπαρι της η αβυζη καριολα; :S :S :S
Τύπε το είδες το βίντεο?? αν ναι πες μου πως τον κόβεις τον βασάλο, το έχει γλυτώσει το στραπον?? :S :S :S
Το ειδα τυπε..ο συγκεκριμενος κρινοντας και απο τις πρωην του ετρωγε στραποναρισμα φουλ πολυ πριν γνωρισει την αραποκαυλω αβυζη καριολα. :S :S :S
ανθυποναυτη να δινει ποινες αμα ξεφυγουν τα πραγματα και ολοι να τον γραφουν στον πεο τους...
:S :S :S :SΓια ποιον λες ρε... τον Ναύαρχο?? :S :S :S
:S :S :S :S
ναι τυπε...
τυπε εριχνε Π και Φ και γελαγανε οι πετρες :S :S :S :SΤου έχετε ρίξει πολύ τον βαθμό ρε... θα τρέχετε κ δεν θα φτάνετε στο 2 :S :S :S
ανθυποναυτη να δινει ποινες αμα ξεφυγουν τα πραγματα και ολοι να τον γραφουν στον πεο τους...
Χμ ωραια ιδεα τυπε...Καπταιν Ιγκλο να φωναζει ΑΝΑΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑ και ολοι να του πετανε καρυδες. :S :S :S
Χμ ωραια ιδεα τυπε...Καπταιν Ιγκλο να φωναζει ΑΝΑΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑ και ολοι να του πετανε καρυδες. :S :S :S
Δεν υπάρχεις ρεεεεε
τυπε εριχνε Π και Φ και γελαγανε οι πετρες :S :S :S :S
ολοι στης αρχιδαρες τους
Απολαυσε με τυπε οσο ειμαι ακομα εδω.... :S :S :S
με τον μενιο...συμφωνο συμβιωσηςΓιατί τύπε παντρεύεσαι κ σε χάνουμε :S :S :S
Posts Noted....Να εύχεσαι να μην τα διαβάσει μόνο :S :S :S
τυπε χελ καπως πρεπει να χωρεσεις και ντουνταρα με κολλημα στοιχημα...του αξιζει του τυπου..κραταει μοναχος ενα θρεντ ολοκληρο..