Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.484
- Πόντοι
- 3.656
αναλγησια τυπε μου και σταρχιδισμος...μπουρδελο.. :SΣτα παπαρια σου τυπε.Ακομα η ίδια ψηφοφορία.Σαν τον περσινό θα καταντήσεις και εσυ?
αναλγησια τυπε μου και σταρχιδισμος...μπουρδελο.. :SΣτα παπαρια σου τυπε.Ακομα η ίδια ψηφοφορία.Σαν τον περσινό θα καταντήσεις και εσυ?
:S :S :SΕχώ την υποψία ότι ο πούτσας γκράτσιας είναι απο τις φιγούρες σαρλό στα φανάρια. :S :S :S
Στα παπαρια σου τυπε.Ακομα η ίδια ψηφοφορία.Σαν τον περσινό θα καταντήσεις και εσυ?
Και στην Πεντέλης στα Βριλήσσια παμε καμιά φορά...εκει στο φαναρι στη βαρκιζα εβγαζε μεροκαματο το καλοκαιρι ο σαρλο
Τύπε είχαμε περίοδο όλοι μαζι :SΤυπε ζητησα γνωμες για νεα ψηφοφορια και με γραψατε ολες σας στις ωοθηκες σας... :S :S :S
Ευχαριστούμε τύπε. Αν και έχουμε ήδη ζήσει πολλά χρόνια, πόσα ακόμα να ζήσουμε...
Καλησπέρα...Καλησπέρα...Καλη Χρονια Για Ολους Στο Παρον Νημα...Ειστε Και Γαμώ Τα Παιδια...!!
μην ευχεσε...υποβοσκει σταρχιδισμοςΚαλησπέρα στα αλάνια
:S :S :S :-(μην ευχεσε...υποβοσκει σταρχιδισμος
Θα βαλω ποιο μελος αξιζει να κωλοδακτυλιαστει τυποι γιατι ειστε νιαμου....
η ψωλια που γευτηκες στην ψηφοφορια τυπε δεν σε στιγματισε :S :S :S
αισχροΘα βαλω ποιο μελος αξιζει να κωλοδακτυλιαστει τυποι γιατι ειστε νιαμου....
πως πάει τυπε μου τσιμπησες τίποτα? :S :S :SΒασικα ειχα τρομερη ιδεα...να βαλω υποψηφιους για το ποιος αξιζει να κωλοδακτυλιαστει ολους αυτους που τη λενε υστερικα στον Πικεροτυπο που κωλοδακτυλιαζεται!