geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 6.515
Καλη χρονια σε ολους τους τυπαδες .... :S :S :S
τυπε τωρα που του το ειπες θα βαλει ψηφοφορια ποιο μελος αξιζει να φαει κωλοδαχτυλο :S :S :SΕγώ τύπε άκου να δεις τι διαπίστωσα σήμερα.
Μπήκα στο θρεντ για το αν αξίζει να φας κωλοδάχτυλα από τη γκόμενα και είχε μια δημοσκόπηση.
Ψήφισα και τι να δω: 850 περίπου ψήφους είχε συγκεντρώσει ο δημοσκόπος! Που οι 150 για τον Mr. Malakas ή οι 24 δικές μας?
Μιλάμε για φοβερό δείγμα :S
τυπε τωρα που του το ειπες θα βαλει ψηφοφορια ποιο μελος αξιζει να φαει κωλοδαχτυλο :S :S :S
τυπε τωρα που του το ειπες θα βαλει ψηφοφορια ποιο μελος αξιζει να φαει κωλοδαχτυλο :S :S :S
Τυπε ο dopas θα ειναι εκτος ψηφοφοριας γιατι εχει ηδη φαει. :S :S :S
πηρε και το πρωτοχρονιατικο δωρο του τυπε :S :S :SΤυπε ο dopas θα ειναι εκτος ψηφοφοριας γιατι εχει ηδη φαει. :S :S :S
πηρε και το πρωτοχρονιατικο δωρο του τυπε :S :S :S
τυπε μου φαντασου να εισαι στο κρεβατι με το θηλαστικο σπυροπουλου και εκει που σε πιπωνει να κανει κινηση για πισωγλεντισμα...τι κανεις??Εγώ τύπε άκου να δεις τι διαπίστωσα σήμερα.
Μπήκα στο θρεντ για το αν αξίζει να φας κωλοδάχτυλα από τη γκόμενα και είχε μια δημοσκόπηση.
Ψήφισα και τι να δω: 850 περίπου ψήφους είχε συγκεντρώσει ο δημοσκόπος! Που οι 150 για τον Mr. Malakas ή οι 24 δικές μας?
Μιλάμε για φοβερό δείγμα :S
η ψωλια που γευτηκες στην ψηφοφορια τυπε δεν σε στιγματισε :S :S :SΑυτες τις γιορτες με στιγματισαν οι χορευτριες στο προγραμμα του σακη του ρουβα μαγκες....ειδικα η μια ηταν μουναρα παλιας κοπης...
Βεβαια και εγω μετα στιγματισα τις τουαλετες του μαγαζιου...
η ψωλια που γευτηκες στην ψηφοφορια τυπε δεν σε στιγματισε :S :S :S
Νομιζεις θα αντεξεις στο σουρβαιβολ??? Την πρωτη βδομαδα που θα παρεις τον πουλο αρμ, θα ειμαι ο πρωτος επιλαχων...η ψωλια που γευτηκες στην ψηφοφορια τυπε δεν σε στιγματισε :S :S :S
η ψωλια που γευτηκες στην ψηφοφορια τυπε δεν σε στιγματισε :S :S :S
τυπε ο ντοπας μάλλον είναι προσωρινά κρατούμενοςΤυπε ο dopas θα ειναι εκτος ψηφοφοριας γιατι εχει ηδη φαει. :S :S :S
Νομιζεις θα αντεξεις στο σουρβαιβολ??? Την πρωτη βδομαδα που θα παρεις τον πουλο αρμ, θα ειμαι ο πρωτος επιλαχων...
τυπε πως εξηγεις οτι δεν σε στηριξε ο ντοπας στην ψηφοφορια; :S :S :SΝομιζεις θα αντεξεις στο σουρβαιβολ??? Την πρωτη βδομαδα που θα παρεις τον πουλο αρμ, θα ειμαι ο πρωτος επιλαχων...
τυπε ο ντοπας μάλλον είναι προσωρινά κρατούμενος