Επισκέπτης
θα τον πληρωσεις κιολας τυπε :S :S :S
Ναι τυπε χαλαλι σου...να σε βοηθησουμε να απεξαρτηθεις. :S :S :S
Ρε νιμου...
θα τον πληρωσεις κιολας τυπε :S :S :S
οχι τυπε,ευχαριστω,με υποχρεωσες με αυτα :S :S :S
θα παιρνω απο την λαικη τυπε τωρα,που δεν τις φορολογουν :S :S :SΝάσο τώρα που θα φορολογούν και τη σακούλα πώς θα γαμάς τα σαπάκια?
Ρε νιμου...
Εκτός μέχρι να φύγει η κρεατιλα να πάμε στο φαλαφελακια για κανένα μπρόκολο από το κηπο :S :S :S
ουτε εγω που τα φυτευω δεν τα τρωω τα μπροκολα ρε τυπε :S :S :SΕκτός μέχρι να φύγει η κρεατιλα να πάμε στο φαλαφελακια για κανένα μπρόκολο από το κηπο :S :S :S
Πειτε ρε νιαμου καμμια ιδεα για δημοσκοπηση... :S :S :S
Εγώ τύπε άκου να δεις τι διαπίστωσα σήμερα.Στα ορατα μονο με ηλεκτρονικο μικροσκοπιο αρχιδακια σας ετσι; :S :S :S
Εγώ τύπε άκου να δεις τι διαπίστωσα σήμερα.
Μπήκα στο θρεντ για το αν αξίζει να φας κωλοδάχτυλα από τη γκόμενα και είχε μια δημοσκόπηση.
Ψήφισα και τι να δω: 850 περίπου ψήφους είχε συγκεντρώσει ο δημοσκόπος! Που οι 150 για τον Mr. Malakas ή οι 24 δικές μας?
Μιλάμε για φοβερό δείγμα :S
Τυπε μου τωρα διαπιστωσες οτι εδω μεσα ειναι ολοι ειτε ανωμαλοι ειτε πουστηδες; :S :S :S
Τελικά άξιζε να το φάς η όχι?Εγώ τύπε άκου να δεις τι διαπίστωσα σήμερα.
Μπήκα στο θρεντ για το αν αξίζει να φας κωλοδάχτυλα από τη γκόμενα και είχε μια δημοσκόπηση.
Ψήφισα και τι να δω: 850 περίπου ψήφους είχε συγκεντρώσει ο δημοσκόπος! Που οι 150 για τον Mr. Malakas ή οι 24 δικές μας?
Μιλάμε για φοβερό δείγμα :S
60%-40% αξίζει σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματαΤελικά άξιζε να το φάς η όχι?
Δλδ οι 6 στούς δέκα τον τρώνε?60%-40% αξίζει σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα