Επισκέπτης
πως πάει τυπε μου τσιμπησες τίποτα? :S :S :S
Αποτοξινωση εχει το μενου αδερφε αυτη την εβδομαδα γιατι το ξεφτυλισαμε στις γιορτες με τα κρεατα και τα γλυκα...αρακα με πατατες ειχε σημερα το μενου.
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
πως πάει τυπε μου τσιμπησες τίποτα? :S :S :S
ναι γάμα τα και εγώ μακαρόνια με σάλτσα και φετουλα γιατί πολύ κρέας και γλυκά θα θέλουμε καινούργια ρούχα σε λιγο :S :S :SΑποτοξινωση εχει το μενου αδερφε αυτη την εβδομαδα γιατι το ξεφτυλισαμε στις γιορτες με τα κρεατα και τα γλυκα...αρακα με πατατες ειχε σημερα το μενου.:S :S :S
θελει να βγειτε το βραδυ αλλα ειναι ντροπαλουλης...βοηθα λιγοπότε ξεκινάει το survivor ρε παιδιά?
υγ κυρ Hellraiser76 κι εγώ έφαγα πολύ αυτές τις μέρες, αλλά κρέας δεν έχω χορτάσει...![]()
ναι γάμα τα και εγώ μακαρόνια με σάλτσα και φετουλα γιατί πολύ κρέας και γλυκά θα θέλουμε καινούργια ρούχα σε λιγο :S :S :S
γιατι πληγωνεις τον πουτσα ρε μουνι?Ναι τυπε σε λιγο θα νομιζουν οτι ειμαστε τιποτα αρκουδες και ξυπνησαμε νωρις.... :S :S :S
γιατι πληγωνεις τον πουτσα ρε μουνι?
κολαει....και η κωσταντινα ανοιξη ξυπναειΠου κολλαει ο Πουτσας ρε ξεχαρβαλωμενο κινεζολεγκο; :S :S :S
λες για αρκουδες και το μυαλο παει στη σπυροπουλου ρε βοσκοντελιβερα :SΠου κολλαει ο Πουτσας ρε ξεχαρβαλωμενο κινεζολεγκο; :S :S :S
δεν του κοβει του πλεμπα φιλε..κολαει....και η κωσταντινα ανοιξη ξυπναει
λες για αρκουδες και το μυαλο παει στη σπυροπουλου ρε βοσκοντελιβερα :S
γιατι εβαλες αβαταρ τον γκανταλφ να βαραει κομπρεσερ?Αρκουδες ειπα ρε φθηνη απομιμηση λεγκο οχι ορκα δολοφονος για να μπερδευτει ο Πουτσας!!!![]()
γιατι εβαλες αβαταρ τον γκανταλφ να βαραει κομπρεσερ?
τυπε αν γινεται να μπει και η χριστινα μουστακα γιατι εχω ενα κοληματακι??Δεν σας χωράνε οι πόρτες από την πολυφαγία, η Σπυροπούλου σας πείραξε...
Βάλε ψηφοφορία ποια θέλουμε να πηδήξουμε. Σπυροπούλου - Αραβανη - Ματσούκα το 2000 - Καρέ Ότις το 1990 - Κλεοπάτρα κτλ.
Μυστική ψηφοφορία θα τρίβετε τα μάτια σας
αραβανη ρε τυπεΔεν σας χωράνε οι πόρτες από την πολυφαγία, η Σπυροπούλου σας πείραξε...
Βάλε ψηφοφορία ποια θέλουμε να πηδήξουμε. Σπυροπούλου - Αραβανη - Ματσούκα το 2000 - Καρέ Ότις το 1990 - Κλεοπάτρα κτλ.
Μυστική ψηφοφορία θα τρίβετε τα μάτια σας
Ας μπεί και αυτή η χοντρελοτυπε αν γινεται να μπει και η χριστινα μουστακα γιατι εχω ενα κοληματακι??
Ας μπεί και αυτή η χοντρελο