Επισκέπτης
Η αλλη η ψωλου για να χορτασει τη Πρωτοχρονια θελει 5 χορηγους τυπε; :S :S :S
Νάσο πές μας τ'ωρα που τελέυει ο χρόνος το τοπ 5 του μεταξιού κατα την αντικειμενική σου γνώμη.ενταξει τυπε,μπορειτε να περιμενετε ως τελη Γεναρη,θα γινει και εδω μεσα αρπαχτη :S :S :S
και για τελη Γεναρη μονο οσους την εχουν χαρτζιλικωσει πρωτα τυπε.μιλαμε για ξεφτυλικι απο τα λιγαΗ αλλη η ψωλου για να χορτασει τη Πρωτοχρονια θελει 5 χορηγους τυπε; :S :S :S
και για τελη Γεναρη μονο οσους την εχουν χαρτζιλικωσει πρωτα μιλαμε για ξεφτυλικι απο τα λιγα
Δημητρα Ι.46,Τζοαννα Ι2 τυπε ,μετα το χαος :S :S :SΝάσο πές μας τ'ωρα που τελέυει ο χρόνος το τοπ 5 του μεταξιού κατα την αντικειμενική σου γνώμη.
Προτεινω να παρει παραταση η ψηφοφορια σορβαιβορ και να μπει 5 ατομα ρεβεγιον με νασσο στην ωραια αρτα...γνωμη σουΗ αλλη η ψωλου για να χορτασει τη Πρωτοχρονια θελει 5 χορηγους τυπε; :S :S :S
τι είναι αυτό άλλο μαγαζί?Προτεινω να παρει παραταση η ψηφοφορια σορβαιβορ και να μπει 5 ατομα ρεβεγιον με νασσο στην ωραια αρτα...γνωμη σου
ο φιλαρακος σου κωλοτριβεται στο νημα της.......... :SΕντωμεταξυ να ηταν και καμμια μουναρα να πω αντε δεν γαμιεται αλλα μιλαμε στη φατσα ειναι σαν τον Ελληνα συγγενη του Marylin Manson...
να δεις μολις διαφημισει την παπατζα τι θα γινει τυπεΕντωμεταξυ να ηταν και καμμια μουναρα να πω αντε δεν γαμιεται αλλα μιλαμε στη φατσα ειναι σαν τον Ελληνα συγγενη του Marylin Manson...
Πτυεί ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΤι τοπ 5 ρε...μονο εγω εχω δηλωσει συμμετοχη και μας βλεπω παρεου με νασσο στην αρτα που ο μπαρμπα μητσος θα φτυνει στα ποτηρια οταν μας φερνει ρεταινα να ευχηθουμε για το νεο ετος
Τι τοπ 5 ρε...μονο εγω εχω δηλωσει συμμετοχη και μας βλεπω παρεου με νασσο στην αρτα που ο μπαρμπα μητσος θα φτυνει στα ποτηρια οταν μας φερνει ρεταινα να ευχηθουμε για το νεο ετοςΝάσο πές μας τ'ωρα που τελέυει ο χρόνος το τοπ 5 του μεταξιού κατα την αντικειμενική σου γνώμη.
Τι τοπ 5 ρε...μονο εγω εχω δηλωσει συμμετοχη και μας βλεπω παρεου με νασσο στην αρτα που ο μπαρμπα μητσος θα φτυνει στα ποτηρια οταν μας φερνει ρεταινα να ευχηθουμε για το νεο ετος
[move][size=12pt]Πρωτοχρονιά ΔΕΝ Γαμησε ΚΑΝΕΙΣ !!![/size][/move]Πρωτοχρονιά κανείς δεν γαμήσε. ;)
μετραμε αντιστροφα :S :S :SΤι γινεται ρε νιαμου; :S :S :S
για τον καινουριο χρονο τυπε :S :S :Sμετραμε αντιστροφα :S :S :S