ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
το νιμου με πεταξε απο την υπογραφη :- :S :S :S
:S :S :SΛυπαμαι κυριε Νασο αλλα δυστυχως στην ομαδα Ελιτιστων Γκουρμεριαρηδων δεν υπαρχει χωρος για τοστακηδες και σουβλακοφαγους...
νασσο σου στελνουν πιμι με βιογραφικα ολοι...μην ξεχνας επισης οτι το 89% εδω μεσα ειναι ελλεινοδουλοι και θα πρεπει να βρουν δικαιολογια :S :S :S :Sτι εγινε νιαμου;λακισατε μετα την προσφορα μου; :S :S :S
στην αρπαχτη του γυπα ξερετε να πηγαινετε.σε μενα που κερναω γαμησι και φαι και ποτο στα αρχιδια σας τυπε :S :S :Sνασσο σου στελνουν πιμι με βιογραφικα ολοι...μην ξεχνας επισης οτι το 89% εδω μεσα ειναι ελλεινοδουλοι και θα πρεπει να βρουν δικαιολογια :S :S :S :S
Το γαμήσι απο σένα να μας λείπει. :S :S :Sστην αρπαχτη του γυπα ξερετε να πηγαινετε.σε μενα που κερναω γαμησι και φαι και ποτο στα αρχιδια σας τυπε :S :S :S
στην αρπαχτη του γυπα ξερετε να πηγαινετε.σε μενα που κερναω γαμησι και φαι και ποτο στα αρχιδια σας τυπε :S :S :S
Το γαμήσι απο σένα να μας λείπει. :S :S :S
ναι, γιατι στου γυπα θα γαμησετε :S :S :SΤο γαμήσι απο σένα να μας λείπει. :S :S :S
δηλωνω συμμετοχηναι, γιατι στου γυπα θα γαμησετε :S :S :S
Πρωτοχρονιά κανείς δεν γαμήσε. ;)ναι, γιατι στου γυπα θα γαμησετε :S :S :S
οσοι δεν γαμησετε στου γυπα,κανεις δηλαδη-σας περιμενω Μεταξι για παρηγορια :S :S :Sδηλωνω συμμετοχη
Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα είναι χειρότεροδηλωνω συμμετοχη
θα γαμησει ο νταβας της με τα φραγκα τους τυπε :S :S :SΠρωτοχρονιά κανείς δεν γαμήσε. ;)
ελα ρε μαλακα...θα ειναι η χειροτερη πρωτοχρονια της ζωης μαςΕιλικρινά δεν ξέρω τι θα είναι χειρότερο
το φαι :S
το ποτό :S
η το σαπιογαμήσι :S
:S :S :S
ποκερ η πικερ??ακουσα θα συμμετασχει και καποιος παικτης ποκερ
Ναι με διάροιες εμετούς και στραβισμό. :S :S :Sελα ρε μαλακα...θα ειναι η χειροτερη πρωτοχρονια της ζωης μας
ενταξει τυπε,μπορειτε να περιμενετε ως τελη Γεναρη,θα γινει και εδω μεσα αρπαχτη :S :S :SΝαι με διάροιες εμετούς και στραβισμό. :S :S :S