baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
Ο Νάσος διοργανώνει ένα χοτ ρεβεγιόν.κυριε νασσο μας κακομαθαινετε
Ο Νάσος διοργανώνει ένα χοτ ρεβεγιόν.κυριε νασσο μας κακομαθαινετε
λεω για την βασιλοπιτα τυπε :S :S :SΠρέπει να χύσεις στο οσαμπούκο του χελ. :S :S :S
το νιμου με πεταξε απο την υπογραφη :- :S :S :Sκυριε νασσο μας κακομαθαινετε
αυτος και 5 καριοληδες μεταξι? :S :S :SΟ Νάσος διοργανώνει ένα χοτ ρεβεγιόν.
λεω να παω στου θηλυκου γυπα απροσκλητος :S :S :SΟ Νάσος διοργανώνει ένα χοτ ρεβεγιόν.
και την βασιλοπιτα του ντελιβερααυτος και 5 καριοληδες μεταξι? :S :S :S
Στο πιο ιν μαγαζί της περιοχής με φαί και ποτό στο καφενείο η Άρτα. :S :S :Sαυτος και 5 καριοληδες μεταξι? :S :S :S
:S :S :Sτο νιμου με πεταξε απο την υπογραφη :- :S :S :S
εχει και νταουλια απο γυφτους τυπε,το υποτιμας το μαγαζι :S :S :SΣτο πιο ιν μαγαζί της περιοχής με φαί και ποτό στο καφενείο η Άρτα. :S :S :S
θα καει το πελεκουδιΣτο πιο ιν μαγαζί της περιοχής με φαί και ποτό στο καφενείο η Άρτα. :S :S :S
χλιδα δηλαδη τυπε μου :S :S :Sεχει και νταουλια απο γυφτους τυπε,το υποτιμας το μαγαζι :S :S :S
ορεκτικά θα έχει καρπάτσιο και παστουρμαδόπιτα.χλιδα δηλαδη τυπε μου :S :S :S
τυπε στο καφενειο η αρτα ειχε κανονιση και ο καμινης να κανει ρεβενιον αλλα λακισε οταν εμαθε οτι θα πας :S :S :Sεχει και νταουλια απο γυφτους τυπε,το υποτιμας το μαγαζι :S :S :S
τυπε μου θα εχει νταμπλ ντοτ??εχει και νταουλια απο γυφτους τυπε,το υποτιμας το μαγαζι :S :S :S
θα εχει και μενου τυπε :S :S :Sχλιδα δηλαδη τυπε μου :S :S :S
Θα κόψει και βασιλόπιπα με κίντερ έκπληξη.τυπε μου θα εχει νταμπλ ντοτ??
Μπουφέ?θα εχει και μενου τυπε :S :S :S
το μαθα και γω τυπε,δεν καταλαβαινω αυτη την αρνητικοτητα :S :S :Sτυπε στο καφενειο η αρτα ειχε κανονιση και ο καμινης να κανει ρεβενιον αλλα λακισε οταν εμαθε οτι θα πας :S :S :S
ημιδιατροφη? :S :S :Sθα εχει και μενου τυπε :S :S :S
τυπε με την φωφη ταβαλε...με εσενα δεν τον παιρνει :S :S :Sτο μαθα και γω τυπε,δεν καταλαβαινω αυτη την αρνητικοτητα :S :S :S