troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.720
- Πόντοι
- 5.506
το καταλαβα....γελασα με τους κωδικουςκωδικοί είναι αυτά ρε συ δε ξέρεις τι εννοεί και γελάς![]()
![]()
το καταλαβα....γελασα με τους κωδικουςκωδικοί είναι αυτά ρε συ δε ξέρεις τι εννοεί και γελάς![]()
![]()
Είστε η ηχώ από τις κλανιές μου. Ακόμα με εμένα ασχολείστε ρε άσφαιροι
Είστε η ηχώ από τις κλανιές μου. Ακόμα με εμένα ασχολείστε ρε άσφαιροι
Μόνο ένα σήμα σου περιμένουμε μπρο.
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2017/11/367rliz2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Με εχεις κατασυγκινησει τυπε να ξερεις...και εγω οτι χρειαστεις απο ντελιβερι οτι ωρα και να ειναι θα ειμαι εκει. :'( :'( :'(
εγω ρε!!!?!?!?!...ασε τα παιδια ησυχα αντζελο...κατσε να περασουν οι γιορτες,και παμε σε νεα εδαφη...θες γαμησι εσύ καργιολα δε καταλαβαίνουν τους κωδικούς για κάνε ένα μαθημα![]()
Με εχεις κατασυγκινησει τυπε να ξερεις...και εγω οτι χρειαστεις απο ντελιβερι οτι ωρα και να ειναι θα ειμαι εκει. :'( :'( :'(
Δεν παταει πουστης στη μαλακια που ανοιξες τυπε; :S :S :S
πιασε μια Σούπα με αρακά μπέικον και μέντα γιατι κανει κρυο και θα δωσω 0.20 ευρω μπερμπουαρΜε εχεις κατασυγκινησει τυπε να ξερεις...και εγω οτι χρειαστεις απο ντελιβερι οτι ωρα και να ειναι θα ειμαι εκει. :'( :'( :'(
Στη μαλακία που άνοιξα ήσουν και κωλοτριβόσουν ίσα με δυό ώρες τύπε
τυπε ειναι ομοφυλοφιλος...νου σουΣτη μαλακία που άνοιξα ήσουν και κωλοτριβόσουν ίσα με δυό ώρες τύπε
τυπε ειναι ομοφυλοφιλος...νου σου
τυπε ειμαι ομοφυλοφιλος...νου σου
τυπε οι μπιχλες δεν εχουν δικαιωματα :S :S :SΔικαιωμά του να είναι ότι είναι και να είσαι ότι είσαι.
τι συμβαινει??? :S
στις ελλεηνιδες τα βρακια ειστε ολοι μεσα?
απαξιωτικο ποστΕσυ τυπακο που ησουν τοση ωρα; :S :S :S
απαξιωτικο ποστ
στους 45αρηδες :S :S :SΕσυ τυπακο που ησουν τοση ωρα; :S :S :S
τυποι δεν ξερω που να πρωτοψηφισω για μαλακα οφ δε γιαρ!! :S :S