troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.752
- Πόντοι
- 5.506
απαξιωτικο σχολιο :S :S :SΤον Pussy Wagon ψήφισα
απαξιωτικο σχολιο :S :S :SΤον Pussy Wagon ψήφισα
ειδες? απλα δεν γραφει κριτικες :S :S :SRespect στους ντελιβαράδες. Γαμήσι δουλειά.
Respect στους ντελιβαράδες. Γαμήσι δουλειά.
ειδες? απλα δεν γραφει κριτικες :S :S :S
ειδες? απλα δεν γραφει κριτικες :S :S :S
τυπε πες του οτι μικρος ησουν και λουστρος αλλα τωρα με την κριση και τα σταρακια το κλεισες το κασελακι :S :S :SΘα μου το χτυπατε συνεχεια που δεν ξεκινησα το δημοτικο; :S :S :S
τυπε λαθος....δεν γαμαμε καθολου....ειμαστε και στους παππουληδες :S :S :SΕίστε κάτι σαν ομάδα ε? Πολύ γέλιο. Ομάδα αυτών που δεν γαμάνε στα μπουρδέλα, αλλά γαμάνε το bourdela
Είστε κάτι σαν ομάδα ε? Πολύ γέλιο. Ομάδα αυτών που δεν γαμάνε στα μπουρδέλα, αλλά γαμάνε το bourdela
Θα μου το χτυπατε συνεχεια που δεν ξεκινησα το δημοτικο; :S :S :S
τυπε πες του οτι μικρος ησουν και λουστρος αλλα τωρα με την κριση και τα σταρακια το κλεισες το κασελακι :S :S :S
πες τα ρε θειεδεν έχεις γνωρίσει τους παππούληδες του μπου γι' αυτό.
θα σου πει ο θείος μου όμως...
Είστε κάτι σαν ομάδα ε? Πολύ γέλιο. Ομάδα αυτών που δεν γαμάνε στα μπουρδέλα, αλλά γαμάνε το bourdela
Τουλάχιστον τύπε το προνήπιο το τέλειωσες με ΑΡΙΣΤΑ και διαγωγή ΚΟΣΜΙΟΤΑΤΗ.![]()
![]()
εγω δεν εχω νουμερο μαν...δεν εχω παει ακομα :S :S :SΤυπε ο συντομα 46αρης αφηνει υποννουμενα οτι δεν γαμαμε παρα μονο μεσα στο BOU....να ζητησουμε απο Αντισθενη να μας αλλαξει τα νικ και να βαλει διπλα το ετος που πρωτοπηγαμε σε πουτανα;![]()
Τυπε ο συντομα 46αρης αφηνει υποννουμενα οτι δεν γαμαμε παρα μονο μεσα στο BOU....να ζητησουμε απο Αντισθενη να μας αλλαξει τα νικ και να βαλει διπλα το ετος που πρωτοπηγαμε σε πουτανα;![]()
πες τα ρε θειε![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστω τυπε....να ξερεις ημουν το πρωτο παιδακι που ειπε ΨΟΛΑ ΝΑ ΜΙΑ ΨΟΛΑ. :S :S :S
κατσε ερ....θες να ειμαστε ξαδερφια?δεν βγαινω ρε :S :S :S:S :S
μπερδεύτηκες θείο!
το παρήγγειλες το πλέυστειοσιο?
απο τοτε η δασκαλα σηκωνει συνεχεια τον τοτο :S :S :SΕυχαριστω τυπε....να ξερεις ημουν το πρωτο παιδακι που ειπε ΨΟΛΑ ΝΑ ΜΙΑ ΨΟΛΑ. :S :S :S
κατσε ερ....θες να ειμαστε ξαδερφια?δεν βγαινω ρε :S :S :S