Επισκέπτης
Από μικρός φαινόσουν οτι θα γίνεις λαμπρός νέος.![]()
Τον Μαρτη κατεβαινω για προεδρος των ντελιβεραδων...να με στηριξεις αδερφε. :S :S :S
Από μικρός φαινόσουν οτι θα γίνεις λαμπρός νέος.![]()
αυτος δεν εχει βρακι να φορεσει ρε :S :S :Sοκ, θείος τότε ο μπαροκ?![]()
αυτος δεν εχει βρακι να φορεσει ρε :S :S :S
διπλα το φυσανε οι παππουδες ερ...θα τα φαμε του θειου![]()
![]()
![]()
πάει το πλέυστέισιο...![]()
![]()
ναι με σημαίες θα βγουμεΤον Μαρτη κατεβαινω για προεδρος των ντελιβεραδων...να με στηριξεις αδερφε. :S :S :S
ναι με σημαίες θα βγουμε![]()
:S :S :S
σε ποιο πράγμα πάνω?Αδερφε θα σε στενοχωρησω....δεν βλεπω ουτε μια κριτικη να εχεις. :S :S :S
τυπος ατζελος...σε ποιο πράγμα πάνω?
α καλα όσο για τις κριτικές δεν μου αρέσει να γράφω το τι κάνω αν και σε διάφορα νήματα με πολλές εδώ μέσα έχω γράψει κατά καιρους.αλλα και πολλές δεν είναι από εδώ μέσα είναι κρυφές άρα για ποιο λόγο η κριτική! ;)Τυπε σημερα εμαθα στο ΜΠΟΥ οτι αμα δεν σκας 50 ευρω σε πουτανα σε σπιτακι και μετα να γραψεις κριτικη δεν φτουρας σαν αντρας και δεν γαμας... :S :S :S
στείλε μύνημα στο guru13 και ρωτά τον τι εστί Άντζελο και κατά πόσο καταδρομικές έχουν γίνει.τα αλλά είναι απλώς για να λέγονται.τυπος ατζελος...
11768 μπουρδολογιες
κριτικες 0
:S :S :S
ρε παπαρα.... :S :S :S :Sστείλε μύνημα στο guru13 και ρωτά τον τι εστί Άντζελο και κατά πόσο καταδρομικές έχουν γίνει.τα αλλά είναι απλώς για να λέγονται.
αλεπουδελης,τραγουδιαρες,περαμαικος,αγιος σωστης,γαριδες,κουτακια...εχεις ταισει και συ ζωα....στείλε μύνημα στο guru13 και ρωτά τον τι εστί Άντζελο και κατά πόσο καταδρομικές έχουν γίνει.
για λεγεαλεπουδελης,τραγουδιαρες,περαμαικος,αγιος σωστης,γαριδες,κουτακια...εχεις ταισει και συ ζωα....
ρε παπαρα.... :S :S :S :S
απαξιωτικο σχολιο ηταν
κωδικοί είναι αυτά ρε συ δε ξέρεις τι εννοεί και γελάςγια λεγε![]()
![]()
![]()
![]()
Τον Μαρτη κατεβαινω για προεδρος των ντελιβεραδων...να με στηριξεις αδερφε. :S :S :S
:S :S :SΕίστε η ηχώ από τις κλανιές μου. Ακόμα με εμένα ασχολείστε ρε άσφαιροι
θες γαμησι εσύ καργιολα δε καταλαβαίνουν τους κωδικούς για κάνε ένα μαθημανα κανω ενα μπανακι?...ειναι κομμενο το νερο μερες... :S