Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
ποιον απ ολους ρε τυπε :S :S :SΠοιος μιουταρε τον πουστη ρε πουστη μου..... :S :S :S
ποιον απ ολους ρε τυπε :S :S :SΠοιος μιουταρε τον πουστη ρε πουστη μου..... :S :S :S
τον τελευταιο των φανερων πουστηδων ,τεντυ νιμου....ποιον απ ολους ρε τυπε :S :S :S
τεντιμποι ή τεντιστρακι εννοεις :S :S :S νιμου τι εφαγες δεν ειπεςτον τελευταιο των φανερων πουστηδων ,τεντυ νιμου....
τωρα παρηγγειλα μια πιτσα μαργαριτα.....να χτυπησω κ κανα κιλο φετα....? :S + :S + :Sτεντιμποι ή τεντιστρακι εννοεις :S :S :S νιμου τι εφαγες δεν ειπες
τυπε διαιτα κι εσυ?τι να κλασει μια μαργαριτα :S :S :Sτωρα παρηγγειλα μια πιτσα μαργαριτα.....να χτυπησω κ κανα κιλο φετα....? :S + :S + :S
δεν ειμαι κατηγορια αντζελο τυπε.... :S :S :Sτυπε διαιτα κι εσυ?τι να κλασει μια μαργαριτα :S :S :S
καλως το νιμου....Καλησπέρα νιαμου :S :S :S
καλως το νιμου..με γεια το νεο αβαταρΚαλησπέρα νιαμου :S :S :S
δεν θα φιλησεις σημερα ε :S :S :SΤσιζ μπεικον μπουργκερ και 3 σουβλάκια χοιρινά με κρεμμύδι μόνο.
Σημερα λογο της μεταμορφωσης του σωτηρος το εθιμο ειναι να τρωει ο κοσμος ψαρια οποτε ακολουθοντας και γω το εθιμο εφαγα μοσχαροκεφαλη στο φουρνο Εκανα το κουμαντο για μια μεγαλη μοσχαροκεφαλη απο φιλο κρεοπωλη που με την κρατησε και μαζευτηκαμε σε ταβερνα ενος φιλου παρακμιακη οσο δεν παει και για τον πουτσο γενικοτερα που φυσικα γιαυτο την γουσταρουμε εγω και αλλα δυο φιλαρακια να την φαμε.Την δωσαμε λοιπον στον φουρνο του χωριου να την ψησει και οταν ηταν ετοιμη περασα την πηρα και πηγα στο μαγαζι και περιμενα τους αλλους.Μαζι με την μοσχαροκεφαλη πηραμε 4 μεριδες πατατες,δυο ντοματοσαλατες,μπουγιουρντι,καυτερες πιπεριες,ντοματες ψημενες και μας τηγανισε και 4 κιλα συκωτακια απο κοτοπουλο ετσι για μεζε.Ηπιαμε μια κασα μπυρες και γω δεν ξερω ποσες ρετσινες απο ενα σημειο και μετα εχασα το μετρημα και γενικα σκασαμε στο φαι και στο ποτο.Επισης αφου εγω εκανα το κουμαντο για την μοσχαροκεφαλη εφαγα και τα ματια εγω και οι αλλοι δυο πηραν τα παπαρια μου.Την επομενη φορα αμα την παρουν αυτοι ας τα φανε αυτοι :S :S :S
Μοσχαροκεφαλη forever λεμεεεεεεεεεεεεεε
Τυπε τσιμπησες μονο δεν εφαγες καλα πιστευω θα πεινασες μεχρι τωρα.Μια πιτσα γιγας και κατι ψιλα στην ουσια εφαγες οπως και μιαμιση περιπου μακαροναδα και λιγο πιο κατω απο 2 πεινερλι.Της σαλατες δεν της υπολογιζω δεν ειναι φαι το λεει και το ονομα τους εξαλου :S :S :SΔιακοπουλες και ειπαμε μετα το μπανιο να τσιμπησουμε κατι σε ιταλικο βαρεθηκαμε ψαρια και κρεας και πηραμε 5 ατομα 8 μακαροναδες φουρνου 6 πιτσες γιγας σπεσιαλ 7 πεινερλι σπεσιαλ 9 σαλατες σεφ και 18 μπυρες :S :S :S