Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 444K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Τι νεα θεματα για τον μπουτσον ειναι αυτα ρε νιμου.....? :headbang: :headbang: :headbang: η επιτομη της μαλακιας.... :jerking2: :jerking2: :jerking2:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.758
Πόντοι
2.646
Τσιζ μπεικον μπουργκερ και 3 σουβλάκια χοιρινά με κρεμμύδι μόνο. :takethis: :takethis: :takethis:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
χταποδακι με κοφτο μακαρονακι, φετα κ κρασο... :wanker: :wanker: :wanker:  :S :S :S

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
80
Πόντοι
6
Σημερα λογο της μεταμορφωσης του σωτηρος το εθιμο ειναι να τρωει ο κοσμος ψαρια οποτε ακολουθοντας και γω το εθιμο εφαγα μοσχαροκεφαλη στο φουρνο :tooth: :tooth: :tooth: Εκανα το κουμαντο για μια μεγαλη μοσχαροκεφαλη απο φιλο κρεοπωλη που με την κρατησε και μαζευτηκαμε σε ταβερνα ενος φιλου παρακμιακη οσο δεν παει και για τον πουτσο γενικοτερα που φυσικα γιαυτο την γουσταρουμε εγω και αλλα δυο φιλαρακια να την φαμε.Την δωσαμε λοιπον στον φουρνο του χωριου να την ψησει και οταν ηταν ετοιμη περασα την πηρα και πηγα στο μαγαζι και περιμενα τους αλλους.Μαζι με την μοσχαροκεφαλη πηραμε 4 μεριδες πατατες,δυο ντοματοσαλατες,μπουγιουρντι,καυτερες πιπεριες,ντοματες ψημενες και μας τηγανισε και 4 κιλα συκωτακια απο κοτοπουλο ετσι για μεζε.Ηπιαμε μια κασα μπυρες και γω δεν ξερω ποσες ρετσινες απο ενα σημειο και μετα εχασα το μετρημα και γενικα σκασαμε στο φαι και στο ποτο.Επισης αφου εγω εκανα το κουμαντο για την μοσχαροκεφαλη εφαγα και τα ματια εγω και οι αλλοι δυο πηραν τα παπαρια μου.Την επομενη φορα αμα την παρουν αυτοι ας τα φανε αυτοι :S :S :S

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.652
Πόντοι
5.006
Σημερα λογο της μεταμορφωσης του σωτηρος το εθιμο ειναι να τρωει ο κοσμος ψαρια οποτε ακολουθοντας και γω το εθιμο εφαγα μοσχαροκεφαλη στο φουρνο :tooth: :tooth: :tooth: Εκανα το κουμαντο για μια μεγαλη μοσχαροκεφαλη απο φιλο κρεοπωλη που με την κρατησε και μαζευτηκαμε σε ταβερνα ενος φιλου παρακμιακη οσο δεν παει και για τον πουτσο γενικοτερα που φυσικα γιαυτο την γουσταρουμε εγω και αλλα δυο φιλαρακια να την φαμε.Την δωσαμε λοιπον στον φουρνο του χωριου να την ψησει και οταν ηταν ετοιμη περασα την πηρα και πηγα στο μαγαζι και περιμενα τους αλλους.Μαζι με την μοσχαροκεφαλη πηραμε 4 μεριδες πατατες,δυο ντοματοσαλατες,μπουγιουρντι,καυτερες πιπεριες,ντοματες ψημενες και μας τηγανισε και 4 κιλα συκωτακια απο κοτοπουλο ετσι για μεζε.Ηπιαμε μια κασα μπυρες και γω δεν ξερω ποσες ρετσινες απο ενα σημειο και μετα εχασα το μετρημα και γενικα σκασαμε στο φαι και στο ποτο.Επισης αφου εγω εκανα το κουμαντο για την μοσχαροκεφαλη εφαγα και τα ματια εγω και οι αλλοι δυο πηραν τα παπαρια μου.Την επομενη φορα αμα την παρουν αυτοι ας τα φανε αυτοι :S :S :S
:hi: :rockon: :rockon: :rockon:

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Ελα ρε τυπε αντζελο ποσα ταψια πιτσα εσπρωξες σημερα;;;;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.652
Πόντοι
5.006
Διακοπουλες και ειπαμε μετα το μπανιο να τσιμπησουμε κατι σε ιταλικο βαρεθηκαμε ψαρια και κρεας και πηραμε 5 ατομα 8 μακαροναδες φουρνου 6 πιτσες γιγας σπεσιαλ 7 πεινερλι σπεσιαλ 9 σαλατες σεφ και 18 μπυρες :S :S :S

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Σωρεοσσσσσσσς

Εγω σε διαιτα μεχρι το...σαββατο! Μετα θα γονατισουmε την pizza express!!!!

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
80
Πόντοι
6
Διακοπουλες και ειπαμε μετα το μπανιο να τσιμπησουμε κατι σε ιταλικο βαρεθηκαμε ψαρια και κρεας και πηραμε 5 ατομα 8 μακαροναδες φουρνου 6 πιτσες γιγας σπεσιαλ 7 πεινερλι σπεσιαλ 9 σαλατες σεφ και 18 μπυρες :S :S :S
Τυπε τσιμπησες μονο δεν εφαγες καλα πιστευω θα πεινασες μεχρι τωρα.Μια πιτσα γιγας και κατι ψιλα στην ουσια εφαγες οπως και μιαμιση περιπου μακαροναδα και λιγο πιο κατω απο 2 πεινερλι.Της σαλατες δεν της υπολογιζω δεν ειναι φαι το λεει και το ονομα τους εξαλου :S :S :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Φασουλες χαντρες μ ενα κιλο φετα.... :S :S :S

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)