Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 444K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
μπραβο κυριε :tn04: επιτελους εμαθες την ορθη χρηση των 3 :S δεν πηγες ρομαντικη βολτα με το ορκοκοριτσο :think: :S :S :S
Όχι δεν πήγα σήμερα, αποφάσισα να κάτσω σπίτι, μου έχει ζαλισει τον έρωτα όλο πάμε και πάμε κάπου μου λέει 3x :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Μολις τελειωσα το φαι τυπε.Εφαγα δυο πιατα κοκορα στιφαδο με δικο μου κοκορα τον εκοψα το κεφαλι χθες και σημερα μαγειρευτηκε.Ντοματοσαλατα φυσικα με τριμενη φετα και πιπεριες τηγανιτες ξυδατες.Χτυπησα και δυο ρετσινες και ειμαι τζαμι.Τωρα εκοψα μισο καρπουζι παγωμενο και το τσακιζω για επιδορπιο.
τυπε νομιζα οτι τους φυτευες μονο,οχι οτι τους εσφαζες κιολας :- :S :S :S

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
80
Πόντοι
6
τυπε τι εφαγες για βραδυ,κανα γιαουρτακι :think: :S :S :S
Μολις τελειωσα το φαι τυπε.Εφαγα δυο πιατα κοκορα στιφαδο με δικο μου κοκορα τον εκοψα το κεφαλι χθες και σημερα μαγειρευτηκε.Ντοματοσαλατα φυσικα με τριμενη φετα και πιπεριες τηγανιτες ξυδατες.Χτυπησα και δυο ρετσινες και ειμαι τζαμι.Τωρα εκοψα μισο καρπουζι παγωμενο και το τσακιζω για επιδορπιο.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Τύπε είσαι γνήσιο αρσενικό, τρως σα πουστης  :S  :S  :S

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
80
Πόντοι
6
τυπε νομιζα οτι τους φυτευες μονο,οχι οτι τους εσφαζες κιολας :- :S :S :S
Εχω 20 κοτες και 3 κοκορια τυπε ηταν να κανω τραμπα τον εναν με 4 κοτες αλλα στραβωσε η δουλεια και επειδη ηταν μεγαλος καριολης και ξεπουπουλιαζε ολες της κοτες τον πηρα το κεφαλι με το τσεκουρι και εγινε στιφαδο.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Η μαλακια ειναι τυπε πως ημουνα σε διλημμα αν θα φαω καρπουζι η αν ανοιξω να φαω δυο σακουλακια που πηρα με ξυροκαρπια απο αυτα που ειναι μπερδεμενα κατι καυτερα,κατι ασπρες μαλακιες,εκεινα τα στρογγυλα τα πορτοκαλι κλπ και να πιω και κανα δυο ουισκαρες αλλα τελικα εκοψα το καρπουζι.Αμα μετα εχω ορεξη μπορει να φαω το ενα απο τα δυο σακουλακια.
γιατι μονο το ενα τυπε,αρχισες διαιτα :think: :S :S :S

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
80
Πόντοι
6
Τύπε είσαι γνήσιο αρσενικό, τρως σα πουστης  :S  :S  :S
Η μαλακια ειναι τυπε πως ημουνα σε διλημμα αν θα φαω καρπουζι η αν ανοιξω να φαω δυο σακουλακια που πηρα με ξυροκαρπια απο αυτα που ειναι μπερδεμενα κατι καυτερα,κατι ασπρες μαλακιες,εκεινα τα στρογγυλα τα πορτοκαλι κλπ και να πιω και κανα δυο ουισκαρες αλλα τελικα εκοψα το καρπουζι.Αμα μετα εχω ορεξη μπορει να φαω το ενα απο τα δυο σακουλακια.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
:rockon: :rockon: :rockon:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66

Συνημμένα

• MV5BMjMxNjY2MDU1OV5BMl5BanBnXkFtZTgwNzY1MTUwNTM@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpg
    MV5BMjMxNjY2MDU1OV5BMl5BanBnXkFtZTgwNzY1MTUwNTM@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpg
    227,9 KB · Εμφανίσεις: 32

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
ελα τυπε για σενα μπηκα 1)ειδα ινφινιτι γουορ(2,5 ωρες περασαν ευχαριστα :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: )
2)κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο,ρυζι χωριατικη και μπολικη φετα :takethis: :S :S :S :hi:

Δεν έχω χρόνο για έργα τύπε.. Κάποια στιγμή θα τα δω μαζεμένα...  :S :S :S

Κολοκύθια γεμιστά με μισό κιλό ΦΕΤΑ..  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.652
Πόντοι
5.006
Δεν έχω χρόνο για έργα τύπε.. Κάποια στιγμή θα τα δω μαζεμένα...  :S :S :S

Κολοκύθια γεμιστά με μισό κιλό ΦΕΤΑ..  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
γεια σου τυπε :S :S :S εφαγα μακαροναδα μα μοσχαρακι με μισο κιλο τριμενο τυρι σκεπασα ολη την επιαφανεια τρια τεταρτα φετα σκληρη μια σκαφη σαλατα τρικολορε τρια σαγανακια και μετα για χωνεψη ενα καρπουζι ολοκληρο :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
γεια σου τυπε :S :S :S εφαγα μακαροναδα μα μοσχαρακι με μισο κιλο τριμενο τυρι σκεπασα ολη την επιαφανεια τρια τεταρτα φετα σκληρη μια σκαφη σαλατα τρικολορε τρια σαγανακια και μετα για χωνεψη ενα καρπουζι ολοκληρο :S :S :S

Αν τα έτρωγα όλα εγώ αυτά θα με ψάχνατε στα αζήτητα τύπε..  :S :S :S

Πολύ σκληρός καριόλης τύπε..  :S :S :S

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
τυπε ηταν τουλαχιστον ολα αυτα που εφαγες λαιτ?για να μην χαλασεις την διαιτα το λεω :S :S :S :grin:
Αν τα έτρωγα όλα εγώ αυτά θα με ψάχνατε στα αζήτητα τύπε..  :S :S :S

Πολύ σκληρός καριόλης τύπε..  :S :S :S
:2funny: :2funny: τυπε εκοψε τα προφιτερολ ομως :S :S :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι