Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
οχι παιζουμε..κανενα γριφο ρε τα νιαμου δεν βαζουν :S :S :S
οχι παιζουμε..κανενα γριφο ρε τα νιαμου δεν βαζουν :S :S :S
Ίδιο μενου σήμερα. Κάθε φαι το τρώγω δύο μέρες 1.732^2 :SΚοτόπουλο με μακαρόνια και νερό. Επειτα νεκταρνι και μπανάνα για βελτίωση γεύσης. Για το μπάνιο σε λιγο, 5 καρύδια σε σακουλάκι διάφανο που κλείνει. Το βράδυ τοστ.
Σύνολο θερμίδων < 2000 :S :S :S
ο σπυροπουλος εισαι ρε νιμου....?Ίδιο μενου σήμερα. Κάθε φαι το τρώγω δύο μέρες 1.732^2 :S
Αφού είναι νιαμου, τι γρίφο να βάλουν :S :S :Sοχι παιζουμε..κανενα γριφο ρε τα νιαμου δεν βαζουν :S :S :S
Μακάρι να ήμουν, με τον πόνο μου παίζεις...ο σπυροπουλος εισαι ρε νιμου....?
:S :S :SΜακάρι να ήμουν, με τον πόνο μου παίζεις...
οχι αλλα φιλοδοξει να γινει :S :S :Sο σπυροπουλος εισαι ρε νιμου....?
ποσες μπουκιες ειναι για την ορκα ενα αρνι ας πουμε :S :S :SΑφού είναι νιαμου, τι γρίφο να βάλουν :S :S :S
Οκ νιμου, καλά να περάσεις ωραίους κώλους να δειςοχι αλλα φιλοδοξει να γινει :S :S :Sποσες μπουκιες ειναι για την ορκα ενα αρνι ας πουμε :S :S :S
νιαμου χαιρετω,παω για καφεδακι
ωραιος αδελφε και εγω τωρα ηρθα απο πειραικη για ουζακι και για μεζε πηραμε 3 κιλα γαριδομακαροναδα δυο κιλα χταποδι δυο μιδοπιλαφα δυο κιλα μπακαλιαρο καβουροκεφτεδες δυο καλαμαρια γεμιστα μια φαβα μια ρωσσικη και τρια καραφακια ουζο...μετα μας εφερε για επιδορπιο ενα ταψι μηλοπιτα :S :S :SΣημερα πηγα να φαω στη γκομενα.Λοιπον εφαγα καβουρομακαροναδα σχεδον 3 πιατα θα ετρωγα 2 αν ειχε ψωμι αλλα η μαλακισμενη δεν πηγε να παρει το ξεχασε.Μετα χλαπακιασα μια γαβαθα καλαμαρια τηγανικα και φυσικα σαλατα με την φετα τριμενη απο πανω.Ειχε και μυδια σαγανακι αλλα χωρις ψωμι πουτσες μπλε τι σκατα μυδια να φας.Απο μπυρες ηπια 3 heineken και αλλη μια μαλακια που δεν την ξερει ουτε αυτος που την φτιαχνει γιατι δεν ειχε αλλες heineken αλλα δεν πινοταν με τιποτα ουτε την μιση δεν ηπια και την αλλη την πεταξα.Για επιδορπιο ειχε κανει ζελε φραουλα το οποιο το γαμησα τα ραμματα σε χρονο ρεκορ :S :S :S
ωραιος αδελφε και εγω τωρα ηρθα απο πειραικη για ουζακι και για μεζε πηραμε 3 κιλα γαριδομακαροναδα δυο κιλα χταποδι δυο μιδοπιλαφα δυο κιλα μπακαλιαρο καβουροκεφτεδες δυο καλαμαρια γεμιστα μια φαβα μια ρωσσικη και τρια καραφακια ουζο...μετα μας εφερε για επιδορπιο ενα ταψι μηλοπιτα :S :S :S
ρε νιαμου ποιος ειναι ο σπυροπουλος....? ....ο δασκαλακης ηθελα να γραψω.... :S :S :Sο σπυροπουλος εισαι ρε νιμου....?
Τυπε ποιος Δασκαλάκης?ρε νιαμου ποιος ειναι ο σπυροπουλος....? ....ο δασκαλακης ηθελα να γραψω.... :S :S :S
Τυπε ποιος Δασκαλάκης?
Σπυρόπουλος εκ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Της απίστευτης γυναίκας των δυο ηπείρων και των πεντε θαλασσων :S :S :S
Μόνιμοι σε μπαχαλονηματα...που τους χάνεις που τους βρίσκεις :S :S :SΔεν κουνιεται φυλο σημερα πολυ νεκρα.Μαλον ολοι ειναι στο θεμα του τυπου που δεινει μισθο σε γκομενα και στεγη και φαι και απ΄ολα και μπορει να κανει οτι γουσταρει απλα μονο να υπαρχει καποια να τον περιμενει σπιτι οταν γυρναει απο την δουλεια :S :S :S
μπραβο κυριε επιτελους εμαθες την ορθη χρηση των 3 :S δεν πηγες ρομαντικη βολτα με το ορκοκοριτσο :S :S :SΜόνιμοι σε μπαχαλονηματα...που τους χάνεις που τους βρίσκεις :S :S :S
τυπε τι εφαγες για βραδυ,κανα γιαουρτακι :S :S :SΔεν κουνιεται φυλο σημερα πολυ νεκρα.Μαλον ολοι ειναι στο θεμα του τυπου που δεινει μισθο σε γκομενα και στεγη και φαι και απ΄ολα και μπορει να κανει οτι γουσταρει απλα μονο να υπαρχει καποια να τον περιμενει σπιτι οταν γυρναει απο την δουλεια :S :S :S