ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.395
- Πόντοι
- 5.006
μας φερανε και μετα 3 κιλα λουκουμαδες με σοκολατα απο παρτυ τους αλλα μας ψιλοχαλασε λιγοΤον ψηστη τον φαγατε τυπε ή τον αφησατε να ζησει; :S :S :S
μας φερανε και μετα 3 κιλα λουκουμαδες με σοκολατα απο παρτυ τους αλλα μας ψιλοχαλασε λιγοΤον ψηστη τον φαγατε τυπε ή τον αφησατε να ζησει; :S :S :S
ελα αδελφε μετα απο τη διαιτα χρειαζοτανε αυτο το τσιμπημαΤον ψηστη τον φαγατε τυπε ή τον αφησατε να ζησει; :S :S :S
Ευπειθως αναφερω πατατης τηγανητες με ψητο κοτοπουλο,κολοκυθακια τηγανητα και μισο κιλο φετα μαλακια....
Τον ψηστη τον φαγατε τυπε ή τον αφησατε να ζησει; :S :S :S
Τύπε πρόσεξε τι θα πεις... τώρα τρώω για μεσημέρι... :S :S :S
Παστίτσιο με μπόλικη φέτα.. :S :S :S
Εσύ όταν πας για μπάνιο κουβαλάς κανένα καρύδι μαζί σου; :S :S :S
Τα δικά μου τύπε.. :S :S :S
Tι να τα κανεις ολα αυτα που αναφερεις οταν υπαρχει το πρασινο σαπουνι ρε τυπε.Ουτε αιθερια ελαια,ουτε ενα τζακουζι....
Με στραγαλια πλενονται...
Πλεμπα νημα χ3 :S
Ουτε αιθερια ελαια,ουτε ενα τζακουζι....
Με στραγαλια πλενονται...
Πλεμπα νημα χ3 :S
Εισαι κλωνοσ του λουστρου...Tι να τα κανεις ολα αυτα που αναφερεις οταν υπαρχει το πρασινο σαπουνι ρε τυπε.
Τι ειναι κονσερβα ρε παρακατιανε?Τραβα φαε καμμια κονσερβα ρε αστεγε παγκιτη.... :S :S :S
Τι ειναι κονσερβα ρε παρακατιανε?
Γατακι εισαι μπροστα τον ατζελο...Ενας και μοναδικος ειμαι Nekrothaftis4 seal of quality λεμεεεεεεεεε
Κανενας δεν με το ειπε...μην αρπαζεσε και ποσταρε ενα μνμ στο το ταιρι ξερει του τιτανομεγιστου τρουμπακη...Γιατι ρε ποιος σε ειπε εσενα πως συναγωνιζομαι εγω σε κατι τον τυπο ΑΝΤΖΕΛΟ.O καθε ενας εχει τον χαρακτηρα του.