Επισκέπτης
Ευπειθως αναφερω πατατης τηγανητες με ψητο κοτοπουλο,κολοκυθακια τηγανητα και μισο κιλο φετα μαλακια....
Κοτόπουλο με μακαρόνια και νερό. Επειτα νεκταρνι και μπανάνα για βελτίωση γεύσης. Για το μπάνιο σε λιγο, 5 καρύδια σε σακουλάκι διάφανο που κλείνει. Το βράδυ τοστ.
Σύνολο θερμίδων < 2000 :S :S :S
Τηγανιτο κοτοπουλο με ψητες πατατες, τηγανιτες μελιτζανες και μισο βαρελι φετα σκληρη.... :S :S :S
Τύπε σου έχω ξαναεξηγησει ότι κανονικα έχω χοληστερίνη 250 ενώ είμαι 68 κιλά με 174εκ. ύψος.
Με τη λίγη διατροφή την εχω ρίξει στο 215 με σούπερ κατάσταση και νιώθω ότι μπορώ να πηδήξω ακομα και φαλαινα.
Δεν υπάρχει κανένας απολυτως λόγος αυτοκτονίας αυτή τη στιγμή 2x :S + :S
Τύπε σου έχω ξαναεξηγησει ότι κανονικα έχω χοληστερίνη 250 ενώ είμαι 68 κιλά με 174εκ. ύψος.Γιατι δεν αυτοκτονεις ρε τυπε; :S :S :S
εγω παιρνω μια χουφτιτσα μυγδαλα.... :S :S :S ÷ :SΟ αλλος οταν παει να κανει μπανιο παιρνει μαζι του και 5 καρυδια σε διαφανο σακουλακι... :S :S :S
Ωραίος!!! Εγώ πάντα καρύδια και πάντα 5 :S :S :Sεγω παιρνω μια χουφτιτσα μυγδαλα.... :S :S :S ÷ :S
βαζεις κ μελι τυπε...? Που που χτυπαω κ μια ρυζογκοφρετα...... :S+ :S+ :SΩραίος!!! Εγώ πάντα καρύδια και πάντα 5 :S :S :S
Ο λαομισητος δεν γνωρίζει από αυτα γι'αυτό του φαίνεται αξιοπερίεργο
Όχι χωρίς μέλι τύπε, φοβάμαι μην χαλάσω δόντια 12x :S / 4x :Sβαζεις κ μελι τυπε...? Που που χτυπαω κ μια ρυζογκοφρετα...... :S+ :S+ :S
βοηθαει την δυσλειτουργια ομως.....τετραγωνικη ριζαΌχι χωρίς μέλι τύπε, φοβάμαι μην χαλάσω δόντια 12x :S / 4x :S
Τύπε έχεις σκεφτεί μήπως και το παρακάνεις (3x)' :SEφαγα αργα σημερα γιατι ειχε πουστοκαιρο καπου επαθε βλαβη και η πουτανα η ΔΕΗ αργησε να την κανει.Εφαγα λοιπον κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο δυο πιατα γιατι οι πατατες ειχαν ξεροψηθει και ειχαν γινει ολα τα λεφτα,3/4 μαγιονεζα το μεγαλο το βαζο εκανα βουτιες της πατατες στην μαγιονεζα,ενα ψωμι ολοκληρο,μελιτζανες τιγανιτες και κολοκυθακια που ηθελα να ριξω και γιαουρτι απο πανω αλλα ο μαλακας ξεχασα να αγορασω και μια γαβαθα ντοματοσαλατα 3 ντοματες μεγαλες,2 αγγουρια,ενα κρεμμυδι απο τα μεγαλα και η φετα τριμενη απο πανω.Ηπια και 4 μπυρες heineken.
:S :S :S
Τυπε δεν σταματαω αν πανω στο τραπεζι δεν μεινει ουτε ψιχουλο πρεπει να τελειωσουν τα παντα και αμα μεινει και σαλατα ζουμι δηλαδη της ντοματας με λαδι κλπ και εχει τελειωσει το ψωμι για παπαρα δεν εχω ευκαιρο ψωμι δηλαδη διπλα μου σηκωνω το πιατο και πινω το ζουμι.Ασε που καθαριζει και το στομαχι αμα εχεις πιει τα αντερα σου απο μπυρες,ρετσινες κλπ το εχω παρατηρηση αυτο :S :S :SΤύπε έχεις σκεφτεί μήπως και το παρακάνεις (3x)' :S
Ε για 3 ατομα μια χαρα ηταν τυπεΧαιρετω τα μουτρα ειχαμε παει για τσιμπημα τρεις φιλοι μανδρα και πηραμε 5 κιλα παιδακια 3 κιλα χοντρο 12 μπιφτεκια 4 κοκορετσια 5 σαντζικια 6 πατατες 7 τυροψωμα 5 ντζολια και 18 μπυρες :S :S :S
Χαιρετω τα μουτρα ειχαμε παει για τσιμπημα τρεις φιλοι μανδρα και πηραμε 5 κιλα παιδακια 3 κιλα χοντρο 12 μπιφτεκια 4 κοκορετσια 5 σαντζικια 6 πατατες 7 τυροψωμα 5 ντζολια και 18 μπυρες :S :S :S
γεια σου τυπε μουΕ για 3 ατομα μια χαρα ηταν τυπε