Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Επισκέπτης
Ευπειθως αναφερω πατατης τηγανητες με ψητο κοτοπουλο,κολοκυθακια τηγανητα και μισο κιλο φετα μαλακια.... :wanker: :wanker: :wanker:

Επισκέπτης
Κοτόπουλο με μακαρόνια και νερό. Επειτα νεκταρνι και μπανάνα για βελτίωση γεύσης. Για το μπάνιο σε λιγο, 5 καρύδια σε σακουλάκι διάφανο που κλείνει. Το βράδυ τοστ.

Σύνολο θερμίδων < 2000  :S  :S  :S

Γιατι δεν αυτοκτονεις ρε τυπε; :S :S :S

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Κοτόπουλο με μακαρόνια και νερό. Επειτα νεκταρνι και μπανάνα για βελτίωση γεύσης. Για το μπάνιο σε λιγο, 5 καρύδια σε σακουλάκι διάφανο που κλείνει. Το βράδυ τοστ.

Σύνολο θερμίδων < 2000  :S  :S  :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Τηγανιτο κοτοπουλο με ψητες πατατες, τηγανιτες μελιτζανες και μισο βαρελι φετα σκληρη.... :S :S :S

Επισκέπτης
Τύπε σου έχω ξαναεξηγησει ότι κανονικα έχω χοληστερίνη 250 ενώ είμαι 68 κιλά με 174εκ. ύψος.

Με τη λίγη διατροφή την εχω ρίξει στο 215 με σούπερ κατάσταση και νιώθω ότι μπορώ να πηδήξω ακομα και φαλαινα.

Δεν υπάρχει κανένας απολυτως λόγος αυτοκτονίας αυτή τη στιγμή 2x :S  +  :S

Τυπε δεν προκειται να πηδηξεις τη φαλαινα παρτο αποφαση και τρωγε σαν ανθρωπος μεχρι να παθεις ανακοπη.... :S :S :S

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Γιατι δεν αυτοκτονεις ρε τυπε; :S :S :S
Τύπε σου έχω ξαναεξηγησει ότι κανονικα έχω χοληστερίνη 250 ενώ είμαι 68 κιλά με 174εκ. ύψος.

Με τη λίγη διατροφή την εχω ρίξει στο 215 με σούπερ κατάσταση και νιώθω ότι μπορώ να πηδήξω ακομα και φαλαινα.

Δεν υπάρχει κανένας απολυτως λόγος αυτοκτονίας αυτή τη στιγμή 2x :S  +  :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Ωραίος!!! Εγώ πάντα καρύδια και πάντα 5  :S  :S  :S

Ο λαομισητος δεν γνωρίζει από αυτα γι'αυτό του φαίνεται αξιοπερίεργο
βαζεις κ μελι τυπε...? Που που χτυπαω κ μια ρυζογκοφρετα...... :S+ :S+ :S

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
Eφαγα αργα σημερα γιατι ειχε πουστοκαιρο καπου επαθε βλαβη και η πουτανα η ΔΕΗ αργησε να την κανει.Εφαγα λοιπον κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο δυο πιατα γιατι οι πατατες ειχαν ξεροψηθει και ειχαν γινει ολα τα λεφτα,3/4 μαγιονεζα το μεγαλο το βαζο εκανα βουτιες της πατατες στην μαγιονεζα,ενα ψωμι ολοκληρο,μελιτζανες τιγανιτες και κολοκυθακια που ηθελα να ριξω και γιαουρτι απο πανω αλλα ο μαλακας ξεχασα να αγορασω και μια γαβαθα ντοματοσαλατα 3 ντοματες μεγαλες,2 αγγουρια,ενα κρεμμυδι απο τα μεγαλα και η φετα τριμενη απο πανω.Ηπια και 4 μπυρες heineken.

:S :S :S

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Eφαγα αργα σημερα γιατι ειχε πουστοκαιρο καπου επαθε βλαβη και η πουτανα η ΔΕΗ αργησε να την κανει.Εφαγα λοιπον κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο δυο πιατα γιατι οι πατατες ειχαν ξεροψηθει και ειχαν γινει ολα τα λεφτα,3/4 μαγιονεζα το μεγαλο το βαζο εκανα βουτιες της πατατες στην μαγιονεζα,ενα ψωμι ολοκληρο,μελιτζανες τιγανιτες και κολοκυθακια που ηθελα να ριξω και γιαουρτι απο πανω αλλα ο μαλακας ξεχασα να αγορασω και μια γαβαθα ντοματοσαλατα 3 ντοματες μεγαλες,2 αγγουρια,ενα κρεμμυδι απο τα μεγαλα και η φετα τριμενη απο πανω.Ηπια και 4 μπυρες heineken.

:S :S :S
Τύπε έχεις σκεφτεί μήπως και το παρακάνεις  :think: (3x)'  :S

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
Τύπε έχεις σκεφτεί μήπως και το παρακάνεις  :think: (3x)'  :S
Τυπε δεν σταματαω αν πανω στο τραπεζι δεν μεινει ουτε ψιχουλο πρεπει να τελειωσουν τα παντα και αμα μεινει και σαλατα ζουμι δηλαδη της ντοματας με λαδι κλπ και εχει τελειωσει το ψωμι για παπαρα δεν εχω ευκαιρο ψωμι δηλαδη διπλα μου σηκωνω το πιατο και πινω το ζουμι.Ασε που καθαριζει και το στομαχι αμα εχεις πιει τα αντερα σου απο μπυρες,ρετσινες κλπ το εχω παρατηρηση αυτο :S :S :S

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
Χαιρετω τα μουτρα ειχαμε παει για τσιμπημα τρεις φιλοι μανδρα και πηραμε 5 κιλα παιδακια 3 κιλα χοντρο 12 μπιφτεκια 4 κοκορετσια 5 σαντζικια 6 πατατες 7 τυροψωμα 5 ντζολια και 18 μπυρες :S :S :S

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
Χαιρετω τα μουτρα ειχαμε παει για τσιμπημα τρεις φιλοι μανδρα και πηραμε 5 κιλα παιδακια 3 κιλα χοντρο 12 μπιφτεκια 4 κοκορετσια 5 σαντζικια 6 πατατες 7 τυροψωμα 5 ντζολια και 18 μπυρες :S :S :S
Ε για 3 ατομα μια χαρα ηταν τυπε :hi: :hi: :hi:

Επισκέπτης

Τον ψηστη τον φαγατε τυπε ή τον αφησατε να ζησει; :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom