Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Είναι πολύ δυνατός, είναι άλλο είδος :S :S :SΤυπε το μονο που δεν ειπε ειναι οτι τρωει σπαγγετι με παστα για να παει μεσα... :S :S :S
Είναι πολύ δυνατός, είναι άλλο είδος :S :S :SΤυπε το μονο που δεν ειπε ειναι οτι τρωει σπαγγετι με παστα για να παει μεσα... :S :S :S
τυπε αν ανοιχτω παλι δεν πιανομαι.θυασαι που εσπρωχνα τα γευματα με προφιτερολ να τσουλησουν καλυτερα :S :S :S :-(Σε έχει θάψει για πλάκα ο νεκροθάφτης. Τρώει πίτσα με ψωμί, το έχεις ξαναδεί πουθενα αυτό? :S :S :S
Ε ναι ρε τυπε το ψωμι ειναι το Α και Ω.Δεν ξερω τι γινετε στης πολεις αλλα τουλαχιστον στο χωριο τωρα το καλοκαιρι καρπουζι με ψωμι και φετα ειναι το νουμερο 1 γευμα.μεσα μαζι σου τυπε με πιανεις πες τα
μεσα μαζι σου τυπε με πιανεις πες ταΓιατι ρε εσεις πχ με μακαρονια με κιμα,μακαρονια με σαλτσα κοκκινη η μακαρονια με οτι τελως παντων μαλακια βαζει ο καθενας απο πανω δεν τα τρωτε με ψωμι; πως σκατα να χορτασει καποιος αν δεν φαει οποιαδηποτε μακαροναδα με ψωμι.Αμα φαω μακαροναδα σε καμια πιτσαρια η σε καποιο αλλο αντιστοιχο μερος αγοραζω εξτρα 5,6 στρογγυλα ψωμακια που καποια μαγαζια τα βαζουν και λαδοριγανη κιολας ακομα και αυτα τα στρογγυλα.
θα συμφωνησω απολυτα.. :S :S :S
[move] :S :S :S[/move]
πολυκαλα τα λες...3χ
[move] :S :S :S[/move]
ερριστικος οπως παντα,πνευμα αντιλογιας,απορω τι σου βρσκουν τα μουνετα και τρεχουν απο πισω σου :S :S :Sπολυκαλα τα λες...3χ
στηριζω πουτσα 3χ :S
ερριστικος οπως παντα,πνευμα αντιλογιας,απορω τι σου βρσκουν τα μουνετα και τρεχουν απο πισω σου :S :S :S
Μας εκανες και ευθυμησαμε παλι κλωνε μου...χοχο. :S :S :S
ζηλευεις τον τρουμπ κριειτορ :S :S :SΜας εκανες και ευθυμησαμε παλι κλωνε μου...χοχο. :S :S :S
μην κοροιδευεις τα παιδια μικρε λουστρακο 3χ :SΜας εκανες και ευθυμησαμε παλι κλωνε μου...χοχο. :S :S :S
τυπε θα ταιριαζες στο παιχνιδι που ανοιξες νημα αλλα που να βρεις ταιρι ε :S :S :Sμην κοροιδευεις τα παιδια μικρε λουστρακο 3χ :S
μην κοροιδευεις τα παιδια μικρε λουστρακο 3χ :S
Γαμησε τα τυπε μου...τρελη αποτυχια.Θα τους διαγραψω... :S :S :S
Ασπροπρόσωπο σε έχουν βγάλει οι κλώνοι σου τύπε.. :S :S :S
μην αντιμιλας ρε κλωνε του αξιοτιμου κυριου Χελ 3χ :Sτυπε θα ταιριαζες στο παιχνιδι που ανοιξες νημα αλλα που να βρεις ταιρι ε :S :S :S