Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.683
- Πόντοι
- 6.056
κατσε ρε τυπε αμεσως...Αφου βλεπω δεν σας αρεσει αυτό το κωλι,αφηστε το για μενα,θα θυσιαστω εγω
ποιανης ειναι αυτος ο πατος?
της παπαδοπουλου?
*P
κατσε ρε τυπε αμεσως...Αφου βλεπω δεν σας αρεσει αυτό το κωλι,αφηστε το για μενα,θα θυσιαστω εγω
ναικατσε ρε τυπε αμεσως...
ποιανης ειναι αυτος ο πατος?
της παπαδοπουλου?
*P
απο κωλο μια χαρα τα παει...
Ο Βασαλος και ο Γιλι είναι οι δυο πιο αδιάφορες προσωπικότητες του Σερβαιβορ. Ούτε να τους αγαπήσεις (όπως π.χ. Πάνος) μπορεις, ούτε να τους μισήσεις (όπως π.χ. Κινεζική σαύρα).
Είναι οι δυο πιο για τον πουτσο παίχτες είτε ως φατσες, είτε ως ομιλία (δεν έχουν ενδιαφέρον λόγο), είτε ως παρουσίες στη ζούγκλα.
Επιθυμώ να εξαφανιστεί ο Γιλι σήμερα, είναι πολύ λίγος, εντελώς άχρηστος. Και να ακολουθήσει ο Βασαλος.
Τύπε ανησύχησα με προηγούμενο ποστ ότι και καλά την έχουν στημένη οι διάσημοι στον Πάνο εάν ενωθούν οι δυνάμεις.Τυπε προτεραιοτητα εχει να φυγει η κατσαριδα διδυμη για να παρουμε προβαδισμα ενατια στη κλικα μισθοπιρφορου-μιλφ
γιατι να μην εχει ρε μεγαλε???? :S :S :Sεχει σημερα survivor ?
Τύπε ανησύχησα με προηγούμενο ποστ ότι και καλά την έχουν στημένη οι διάσημοι στον Πάνο εάν ενωθούν οι δυνάμεις.
Το πιστεύω και εγώ αυτό, είναι μεγάλες οχιές οι διάσημοι, μόνο ο Σπαλιαρας φαίνεται να αξίζει.
Πως θα γίνει να προστατεύσουμε τον Παναρα?
Αυτός ο Γϊλιπολύ αλβανόφατσα
Δεν εχει αναγκη ο Παναρας, τα χει μελετησει ολα.
Ο Σπαλι ειναι ο μονος που αξιζει και δουλευει υπερ μας. Αν θυμασαι τοτε που πεταχτηκε σα κουραδα ο χανταμπακης να τη πει στον Πανο ο Σπαλι ειπε οτι δεν αντιπροσωπευει ολη την ομαδα ο Στελιος με αυτα που ειπε. Επισης θυμασαι οταν πεταξε το τυρακι στον χανταμπακη και εδωσε τον Γιλι που ειπε χανταμπακης κι αρχιδια, το εκανε για να εκθεσει τον χανταμπακη με την ασχημη συμπεριφορα του (που εβριζε κι ελεγε για τα παιδακια που κανει μαθημα Γιλι).
Ολα ειναι μελετημενα, βλεπεις τωρα ποσο ηρεμος ειναι ο Πανος που εχει πεταξει μπροστα το κινεζικο σκυλι να του κανει τις βρωμοδουλειες.
Tι γινεται με την παρτυ του
που ειναι ο ποιο δημοφιλης και με το μεγαλυτερο φαν κλαμπ?
Αφου βλεπω δεν σας αρεσει αυτό το κωλι,αφηστε το για μενα,θα θυσιαστω εγω
Αν ο παππούς έχει λεφτά ;)