Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Τον κουραδοΜΠΟ τωρα αρχιζει και τον τσουζει σιγα σιγα και προσπαθεξ για εντυπωσεις

Μάλλον κατάλαβε οτι είναι μια αμίλητη κουράδα εκεί μέσα και αποφάσισε να γίνει μια κουράδα "με άποψη".

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Μάγκες, δείτε προσεκτικά το επεισόδιο απόψε. Όποιος-όποια από τους διασήμους γέλασε με την αισχρή πλάκα που κάνει ο Χανταβλάκας με το σουτιέν απέναντι στην Ειρήνη καταγράφεται στη μαύρη λίστα και ψηφίζεται για αποχώρηση. Δεν είχα σκοπό να συμμετάσχω στην ψηφοφορία πριν δω αυτό, αλλά τώρα είμαι διατεθειμένος να χαλάσω μέχρι 50 ευρώ σε ψήφους. 

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Μάγκες, δείτε προσεκτικά το επεισόδιο απόψε. Όποιος-όποια από τους διασήμους γέλασε με την αισχρή πλάκα που κάνει ο Χανταβλάκας με το σουτιέν απέναντι στην Ειρήνη καταγράφεται στη μαύρη λίστα και ψηφίζεται για αποχώρηση. Δεν είχα σκοπό να συμμετάσχω στην ψηφοφορία πριν δω αυτό, αλλά τώρα είμαι διατεθειμένος να χαλάσω μέχρι 50 ευρώ σε ψήφους.  
εισαι ωραιος τυπε

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

momsupporter

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Κανονικα πρεπει να παρει αποσπαση η Παπαδοπουλου στους μαχητες και μετα εχει να πεσει πουτσα ξυλο και καρατε στους διασημους

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Είσαι τώρα εσύ "επισκέπτης", μπαίνεις στο bou με την τεράστια θεματολογία και σκαλώνεις στο νήμα του Μεγαλύτερου Show Της Ελληνικής Τηλεόρασης. ΤΡΕΙΣ τον αριθμό μάλιστα. Αν δεν είναι αυτό ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΙΣΠΕΧ, πχοιό είναι ρε τύπε;;;
ρε τυπε τι κανανε 3 ατομα εκει στις 03.00 το πρωι ;εδω οταν εχετε live δεν ειστε τοσοι :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
:rockon: :rockon: :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Λες να είχαμε ποντικούς ρε τύπε και να είχαν αξίνες και τσεκούρια και να μας το γκρέμιζαν σιγά σιγά;;   :think: :think:
τυπε τι τους χρειαζεστε τους rats εσεις,το νημα κανει τη δουλεια του απο μονο του :S :S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
τυπε τι τους χρειαζεστε τους rats εσεις,το νημα κανει τη δουλεια του απο μονο του :S :S :S

Ωραία, είχαμε την ανησυχία μας για τον παοπαο, τώρα μου βάζεις κι άλλους ψύλλους στα αυτιά. Θα πάρω το σουτιέν της Ειρήνης να το βάλω στα μάτια, να σταματήσω να εθελοτυφλώ.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

τι γινεται ρε ?

κανενας δεν συμπαθει τον Χανταμπακη ?

εγω πιστευω ειναι καλο παιδι απλα δεν μας εχει δειξει τον πραγματικο του χαρακτηρα ακομα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ωραία, είχαμε την ανησυχία μας για τον παοπαο, τώρα μου βάζεις κι άλλους ψύλλους στα αυτιά. Θα πάρω το σουτιέν της Ειρήνης να το βάλω στα μάτια, να σταματήσω να εθελοτυφλώ.
τυπε το φοραει ο Γαλατης-Λαζοπουλος-πουστης με παιδια :S :S :S

Επισκέπτης
Αποκλειστικη εικονα του Χανταβλακα απο το σημερινο επεισοδιο μονο για εσας τυποι....

URL]]

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
+1

ειδα το τρεηλερ...

χιμπαντζακης ο,τι πιο εμετικο υπαρχει...και δε σηκωθηκε ουτε μια απ τις αλλες καριολες να του πει να πει να κοψει....ολοι τους σιχαμενοι....μαζι κι ο βλακας ο ντανος που ενω υπεστει τη "βια" της κλικας κανει την παπια και δεν προσπαθει να προσεγγισει την ειρηνη, οπως εκανε με τη βαλαβανη, παει με το ρευμα χανταβλακη για να να ειναι αρεστος στη κλικα....

χθες του ντανου του φανηκε μαλιστα εριστικος κι ο σπαλιαρας.... ενω προχθες με τη προκλητικη συμπεριφορα του χανταμπακι εκανε παλι μοκο, για να μη στοχοποιηθει απ την κλικα... κατα τ αλλα υπερασπιζοταν τη δικαιοσυνη τις προαλες...(θελω να ειμαι ντομπρος και δικαιος....κι αρχιδια...ελεγε)
γλυφτρακι του χανταμπακι αποδεικνυεται μεχρι στιγμης

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
καποιοι τυπε λενε θα κανουν τη βραδυνη βαρδια και πανε και κοιμουνται :S :S :S

Καλημερα...Καλημέρα...Το Everybody...  :coffee:

Λοιπόν Τυπε Εσυ Που Παραπονιέσαι Για Την Βραδυνη Βαρδια...  :tired:
03:42 Ποσταρα Τελευταια Φορα Εγω...&...
03:51, 04:02 & 04:41 Ποσταρε Ο Duke Nukem !!! Και Το Πρωτο Ποστ Το Πρωι Στις 09:53 Το Εκανε Ο Reznov !!!
Ποιος Ηταν Τελευταιο Νούμερο ??? Αυτος Κοιμηθηκε Αυτος Να Βγει Αναφορα !!   :knuppel:  :hammer:
Μη Μας Παιρνει Ολους Η Μπαλλα !  ;) :) :cheesy: :grin:  :tooth:  :tooth:  :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom