Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Τυπε ο κοσμος εχει πολυ μενος για τον τσαλικη-γαλατη-λαζοπουλο. Απ την αρχη ηταν ειρωνικος με Παναρα, εκανε τσαμπουκα στον Γιλι που του ειπε Χανταμπακης κι αρχιδια, προκαλουσε τον dr alban-οπου φυσαει ο ανεμος-ανεμουριο,ειρωνευοταν πετσετα,εκανε απαξιωτικο πανηγυρισμο σε αγωνα με αδυναμο φουσκωτο και τωρα κανει τα καραγκιοζιλικια με σουτιεν απο πρεζου. Ο τυπος ειναι νταης και εχει κανει το μπουλινγκ επιστημη. Τωρα κρατιεται και λιγο που ειναι οι καμερες, αν μας δειξει τον πραγματικο του χαρακτηρα φαντασου τι εχει να γινει. Ολοι περιμενουμε πως και πως το σημερινο επεισοδιο για επικο σκουπιδιασμα σ αυτον και dyke και την υπολοιπη κλικα του!!!

σωστα αυτα που λες
αλλα μου κανει εντυπωση πως κανεις δεν αντιδραει με αυτα που κανει
αν εξαιρεσεις λιγο με την σημαια που παλι το περασανε στο ντουκου
γενικα η ομαδα του δειχνει αρκετη ανοχη που τους κανει συνυπευθυνους ολους σε αυτο που γινεται

παντως μουνοπανα σαν τον Χανταμπακη δεν νομιζω να συναντας ευκολα
θελω να πιστευω πως ειναι η εξαιρεση στον κανονα ο τυπος και δεν αποτελει την πλειοψηφια του κοινωνικου συνολου τετοιας μορφης χαρακτηρες
η ερωτηση μου ειχε περισσοτερο ρητορικο χαρακτηρα επανω

προφανως και ειναι ο ορισμος του "μουνοπανου" ο τυπος

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.234
Πόντοι
2.646
ο μαναβης παντως λενε οτι εχει περαση

πιστευω θα ειναι τρελο derby το σημερινο

και εγω προσωπικα πιστευω ο μαναβης θα φυγει αλλα ολα παιζονται
Άμα διώξουν τον παναρα είναι σαν να αυτοκτονούν στο μπουρδελοκαναλο.Αν ήταν κοντά να φύγει θα ψήφιζαν μόνοι τους για να μείνει.Κ ακόμα Κ αν φύγει θα πουν καμια πίπα Κ θα τον επιστρέψουν .Συγνωμη για την υβρι στο Κ ακόμα Κ αν φύγει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Δε θελω να ξερω τι εχει να γινει αν παθουμε και κανα κακο σημερα με ηγετη, πιστευω θα εξαφανιστω απ το νημα σα τον ραοπαο και θα γυρναω σα την αδικη καταρα στην ομονοια  :zombie: :zombie: :zombie:

Εκεί μένει ο αρχηγός;  :think:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.234
Πόντοι
2.646
Παιδιά, ο Χανταμπάκης είναι παιδί-μάλαμα. Τον έχετε παρεξηγήσει.
Χαχα.Παιζει να είναι το μεγαλύτερο μουνοπανο της χρονιάς ο λαζοπουλοτσαλικης που μεγαλώνει ξένα παιδιά

konstantin2015

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Like
192
Πόντοι
1
Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά πάρτε χαρτομάντιλα  ό πουστης  καραφλας θα πάρει πουλο. Δεν το σηκώνει άλλο το παιχνίδι χτες για άλλη μια φορά βγήκε έξω με τον τραυματισμό του έπρεπε  να έχει φύγει από νωρίς

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
σωστα αυτα που λες
αλλα μου κανει εντυπωση πως κανεις δεν αντιδραει με αυτα που κανει
αν εξαιρεσεις λιγο με την σημαια που παλι το περασανε στο ντουκου
γενικα η ομαδα του δειχνει αρκετη ανοχη που τους κανει συνυπευθυνους ολους σε αυτο που γινεται

παντως μουνοπανα σαν τον Χανταμπακη δεν νομιζω να συναντας ευκολα
θελω να πιστευω πως ειναι η εξαιρεση στον κανονα ο τυπος και δεν αποτελει την πλειοψηφια του κοινωνικου συνολου τετοιας μορφης χαρακτηρες
η ερωτηση μου ειχε περισσοτερο ρητορικο χαρακτηρα επανω

προφανως και ειναι ο ορισμος του "μουνοπανου" ο τυπος

Λογικα εχουν καταλαβει οτι εχει στηριξη παραγωγης-τανιμανιδη οπως και η dyke και βλεπουν οτι δεν εχουν συμφερον να τον κοντραρουν. Επισης ειναι πολυ μουλωχτος ξερει να βγαζει τον κακο χαρακτηρα απο καποιον αφου τον εχει φερει στα ορια του και μετα κανει τη παπια και τον αφηνει να εκτιθεται και τα σκυλια του να τον τρωνε.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
γλοιωδης σαυρα....μολις βγει προτεινομενος θα παρει ποδι

Τυπε φανταζεσαι οταν βγει και τον εχουνε λαμπιρηδες και τατιανες καλεσμενο και σε απευθειας συνδεση με Μανωλακη τι εμετικο κλαμα εχει να ριξει παλι?  :vomit: :vomit: :vomit:

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
Και να βγει το εχει υπολογισμενο. Ξερει οτι πρεπει να διατηρησει το momentum του και να αδραξει τις ευκαιριες που ο ιδιος δημιουργησε πισω στην πατριδα.

Με τιμες αρχηγου κρατους θα τον υποδεχτουν στο αεροδρομιο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Με προβληματίζετε τύποι, εγώ τον έχω για ένα ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ λαικό παιδί με αρχές και κουλτούρα.

panagio29

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Ρε παιδια το εχω δει το survivor 2-3 φορες. αξιζει να το δουμε η θα μας σπασουν τα νευρα με τσακωμους κλπ?

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Με προβληματίζετε τύποι, εγώ τον έχω για ένα ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ λαικό παιδί με αρχές και κουλτούρα.

ναι ειναι λαικο μουνοπανο

εχετε ποτε σας γνωρισει τοσο μεγαλο αρχιδι στην κανονικη ζωη ?

εγω τετοιο μουνοπανο δεν εχω ξαναδει πραγματικα

και το αστειο ειναι οταν γυρισει θα κανει κωλοτουμπα σαν την σοφι του στυλ " παιχνιδι ητανε , πειναγαμε , μπορει να ειπωθηκαν και να εγιναν πραγματα που δεν επρεπε , αλλα οι συνθηκες ητανε τετοιες που δεν μας επετρεπαν κατι καλυτερο"

και τις γνωστες πιπες

ε οχι ρε φιλε δεν ειναι παιχνιδι οταν η αλλη η ειρηνη ειναι στην ακρη μονη της και καθεσαι με το σουτιεν και της κανεις bullying...

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
φευγει ο παναρας μαγκες.το ειπαν στο Ε

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
φευγει παναρας ερχεται ειρηνη και τοτε βαλαβανη και λαουρα θα τρωνε πουτσα !!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

να βλεπω στην στεντρα χανταμποβλακα , κουραδομπο, λαουροπιπα και μετα να μιλανε για αγαπες!!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Επισκέπτης
Παιδες σε ολα τα γκαλοπ στο Ιντερνετ ο Παναρας ειναι τελευταιος σε ψηφους και με διαφορα...τωρα το τι θα γινει βεβαια σε αυτο το καραστημενο παιχνιδι ειναι αλλη υποθεση.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Παιδες σε ολα τα γκαλοπ στο Ιντερνετ ο Παναρας ειναι τελευταιος σε ψηφους και με διαφορα...τωρα το τι θα γινει βεβαια σε αυτο το καραστημενο παιχνιδι ειναι αλλη υποθεση.

Τυπε τα γκαλοπ στο internet το χουμε ξαναπει δεν ειναι αντιπροσωπευτικα. Πιο πολυ ψηφιζουν πιτσιρικια ή ασχετοι αφου ειναι ευκολο και τζαμπα. Αυτοι που στελνουν μηνυματα ειναι που θα καθορισουν το αποτελεσμα. Ο Πανος εχει πιστους στρατιωτες που αδειαζουν 20αρες καρτες για παρτη του, επισης η ψηφοφορια του νηματος που δεν εχει πεσει ποτε εξω δειχνει τις τασεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom