Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τυπε νομιζω οτι με τα καραγκιοζιλικια του γαλατη-λαζοπουλου αυριο θα ζησουμε επικες στιγμες μενους γι αυτον και ολη τη κλικα του, ηδη στα σοσιαλ τρωει τρελο σκουπιδιασμα
τυπε ψηλα στο σκουπιδιασμα πρεπει να παιξουν επισης φροντιστης,τελευταιος αναπληρωματικος,τυλιχτης σουβλακιων και  ψευτοχιπστερ κοκακιας,εκτος των συνηθων υποπτων,βρωμουσας και dyke :S :S :S

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δυστυχώς τα γκάλοπ και τα στοιχήματα δείχνουν ότι θα φύγει ο Πανάρας  :headbang:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τύπε Με Αυτα Που Ποσταρεις Θα Με Κανεις Να Μπω Στο Σταρ Ακαντεμυ Γιατι Με Στεναχωρεις &
Ειμαι Πονοψυχος !!!  :S  :S  :S  :S  :S
μπες ως επισκεπτης τυπε,το 0 μελη δεν πρεπει να χαλασει ευκολα :S :S :S

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
τυπε ψηλα στο σκουπιδιασμα πρεπει να παιξουν επισης φροντιστης,τελευταιος αναπληρωματικος,τυλιχτης σουβλακιων και  ψευτοχιπστερ κοκακιας,εκτος των συνηθων υποπτων,βρωμουσας και dyke :S :S :S

Ενας - Ενας Θα Παρουν Σειρα Τύπε !!! Ο Κοκακιας Φυλαγετε Ακομα...Δεν Εκδηλωνετε Πολυ-Πολυ !!!  :s&m_1:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
τυπε ψηλα στο σκουπιδιασμα πρεπει να παιξουν επισης φροντιστης,τελευταιος αναπληρωματικος,τυλιχτης σουβλακιων και  ψευτοχιπστερ κοκακιας,εκτος των συνηθων υποπτων,βρωμουσας και dyke :S :S :S
 Τυπε κι ο dr alban-ανεμουριο πρεπει να φαει σκουπιδιασμα τωρα που γλυφει τσαλικη-λαζοπουλο  :S :S :S

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Με 5 20αρες Στηριξα Παναρα ! Λες Τυπε Να Πηγαν Στον Βροντο ???  :headbang:   :priest:

:S :S :S

Γαμώτο όλοι λεφτάδες είστε εδώ, πως κόλλησα εγώ εδώ μέσα... :rolleyes: Εμένα θα με στηρίξετε κάπως? Έναν χορηγό ψάχνω κι εγώ  :grin:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
 Τυπε κι ο dr alban-ανεμουριο πρεπει να φαει σκουπιδιασμα τωρα που γλυφει τσαλικη-λαζοπουλο  :S :S :S
τυπε περιμενουμε να δουμε αντιδραση του σε ξεφτυλικια Τσαλικη-Λαζοπουλου.αν δεν σηκωθει να ψυγει η δεν υπερασπιστει την τροφιμο του Οκανα τελειωσε οριστικα :S :S :S

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
:S :S :S

Γαμώτο όλοι λεφτάδες είστε εδώ, πως κόλλησα εγώ εδώ μέσα... :rolleyes: Εμένα θα με στηρίξετε κάπως? Έναν χορηγό ψάχνω κι εγώ  :grin:

Μωρη Τρελη Εσυ...
Ποιος Σου Ειπε Οτι Ειμαστε Λεφταδες ??? Με Τον Ιδρωτα Του Προσωπου Μας &
Τα Τιμια Χερια Μας Βγαζουμε Το Μεροκαματο...
Ετσι Μπορουμε Και Στηριζουμε Ενα Δικο Μας Παιδι Για Το Γουστο Μας Το ΤιτανοΜεγιστοΤεραστιο Αρχηγο ΠΑΝΑΡΑ !!!
Δεν Εχεις Ακουσει Οτι "Τα Ορφανα Πορευονται Και Οι Χηρες Κονομιουνται" !!!   :grin:  :tooth:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
τυπε περιμενουμε να δουμε αντιδραση του σε ξεφτυλικια Τσαλικη-Λαζοπουλου.αν δεν σηκωθει να ψυγει η δεν υπερασπιστει την τροφιμο του Οκανα τελειωσε οριστικα :S :S :S

με τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιείτε, δεν καταλαβαίνει όλος ο κόσμος σε ποιον αναφέρεστε... :S
εγώ σήμερα κατάλαβα ότι πλυντηριά λέτε τον κινέζο, τόσο καιρό νόμιζα τον (και καλά) φουσκωτό (από τις ενέσεις).

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Μωρη Τρελη Εσυ...Ποιος Σου Ειπε Οτι Ειμαστε Λεφταδες ??? Με Τον Ιδρωτα Του Προσωπου Μας & Τα Τιμια Χερια Μας
Βγαζουμε Το Μεροκαματο...
Και Στηριζουμε Ενα Δικο Μας Παιδι Για Το Γουστο Μας Το ΤιτανοΜεγιστοΤεραστιο Παναρα !!!
Δεν Εχεις Ακουσει Οτι "Τα Ορφανα Πορευονται Και Οι Χηρες Κονομιουνται" !!!   :grin:  :tooth:

κι εγώ κάπως έτσι με τον ιδρώτα μου ότι βάζω στην .... (τσέπη μου  :rolleyes:)
τεσπα σας αφήνω, γιατί μερικοί "άντρες" αύριο θα βρίζουν που γράφω "άσχετα"

και για να είμαι εντός θέματος
σε ευχαριστούμε θεέ (ήλιε) που εξαφάνισες το σίχαμα κύπριο από τις οθόνες μας.  :kneel:

Πάω να τον πάρω (τον ύπνο) και τα λέμε αύριο πάλι. Πολύ θα ήθελα να κοιμόμουν αγκαλίτσα με κάποιον από εσάς, γεροδεμένο με αρκετή τρίχα, να ξαπλώσω με το κεφάλι μου στο στήθος του.  :kissass:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

Τυπε αυριο θα ειναι επεισοδιαρα, απο νωρις εδω, χαιρετω μηπως με παρει ο υπνος καμια ωρα για να ξαναμπω πρωι πρωι  :hi:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Καληνυχτα Τυπε....Καλο Ξημερωμα !  :hi:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ο Σκάι Μια Φημη Λέει Αγόρασε Τα Δικαιώματα Του Survivor Για Αλλα 5 Χρόνια.
Τόσο Υπολόγισαν Οτι Θα Κάνει Η Λάουρα Για Να Τερματίσει Στο Σημερινο Αγωνισμα.  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom