Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Προσωπικά εκτιμώ πως θα φύγει ένας εκ των δύο ανδρών που έχουν προταθεί.

Αρχισαν τα οργανα,κι ο παναρας ο αρχηγος σας αρχιζει να τον κουτσομπολευει με την ζωντοχηρα,ο τσανγκ θα παει ακλαφτος.Μεγαλη πουστρα ο παναρας!

:coffee:

Καλημέρα...Καλημέρα...

Aν Φυγει Ενας Εκ Των Δυο Αντρων Αποκλείετε Αυτος Να Ειναι Ο Μεγαλος Αρχηγος...
Ο Παναρας Της Καρδιας Μας !
Το Πιθανοτερο Ειναι Να Φύγει Το Πιστο Κινεζικο Σκυλί Του...Που Μερα Με Τη Μερα
Ξεφευγει & Εκνευριζει Τους Συμπαικτες Του, Εκνευριζει & Εμας Τους Τηλεθεατες !!!
&
ΠΟΤΕ Δεν "Κουτσομπολευει" Ο Παναρας ! Απλα Βολιδοσκοπεί Για Την Επόμενη Μέρα Ποιον
Θα Στειλει Στον "Ντάκο" Απεναντι Του Ωστε Να Εχει Το Πανω Χέρι ! ;)  

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Ενταξει Οταν Τον Ειχε Ο ΤριςΜέγιστος Δεν Εκανε Λαμογιές !!! Μετά Τον Εφαγε Το Μουνι Και Αυτον !!!
Η Μαλλον Οι Βυζάρες !!!

_ARA0003.JPG

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=ZmlsZXMvMS8yMDE1LzA0LzAyL3N0YW1hdGlfbmV3My5qcGc%3d&t=635635793010000000&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]
[/quote]Αυτοί μπροστά της την προσκυνούνε?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
στους μαχητες είναι ξεκάθαρες οι κλικες και τα μαλλιοτραβήγματα..δεν εχει πολύ ενδιαφερον... πρεπει οπωσδήποτε να χασουν 2-3 συνεχομενες ασυλιες οι διάσημοι για να αποκτησει νοημα το παιχνιδι, γιατι στους διάσημους δεν φανερώνονται πολύ πολύ ακομα...

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Εγώ θέλω να απευθυνθώ στους συναγωνιστές που, όταν τους είπα ότι η συμπεριφορά της Βαλαβάνη είναι ύποπτη, μου έλεγαν, καλοπροαίρετα, ότι κάνω λάθος. Το είδατε σήμερα. Ενώ είχε ψηφίσει Αγγελόπουλο, σήμερα είδαμε ερωτικό καβγαδάκι με τον Ντάνο International! Δεν γίνονται και τα δύο ταυτόχρονα. Σε λίγα επεισόδια (ειδικά αν αρχίσουν να κάθονται τα ποσοστά τηλεθέασης) μπορεί να δούμε φλερτ για να πάρουν την ανηφόρα. Υπενθυμίζω ότι είχα πει και για Χανταμπάκη ότι παίρνει εντολές απ' την παραγωγή. Μόλις του κάνουν σινιάλο θα στήσει μανούρα πάλι. Τα λέμε   :hi:

Τύπε Εισαι Μπροστα Απο Το Παιχνίδι...Ειναι Γεγονός !!!

:hi:   :hi:   :hi:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
στους μαχητες είναι ξεκάθαρες οι κλικες και τα μαλλιοτραβήγματα..δεν εχει πολύ ενδιαφερον... πρεπει οπωσδήποτε να χασουν 2-3 συνεχομενες ασυλιες οι διάσημοι για να αποκτησει νοημα το παιχνιδι, γιατι στους διάσημους δεν φανερώνονται πολύ πολύ ακομα...

Συμφωνώ και επαυξάνω, εκεί υπάρχει συσσωρευμένο πύον ίντριγκας, που πρέπει να σπάσει η παραγωγή για να πάει ταμείο.

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
Αυτοί μπροστά της την προσκυνούνε?

Η τελευταία κάτω δεξιά εικόνα πόσο φτιαχτή είναι έλεος!

Και καλά μόνη, απομονωμένη, το πρόσωπο μέσα στη κακουχία, να κρατάει αρκουδάκι και καλά είναι μικρό παιδί που χρειάζεται φροντίδα, να κοιτάει ψηλά στον ουρανό (στο ταβάνι δλδ) προς τον Θεό υποτίθεται ή σκέφτεται τα μούλικα της; αλλά... αλλά να δείξει και λίγο βύζο βέβαια. Φουλ παπάτζα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.097
Πόντοι
6.256
Το γελιο ειναι που κοιμουνται δυο ωρες με βροχη και βρεγμενες κουβερτες, τρωνε δυο κουταλιες ρυζι και μετα πανε σφαιρα στο στιβο μαχης,
Ειναι τοσο γελοιο ολο αυτο που δε με νοιαζει καθολου ο χαρακτηρας του πανου του κινεζου και τού καθενα εκει.
Παντως χθες ειδαμε λιγο βυζακι της λαουριτσας

arkad

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
1
Ένας μόνο μπορεί να μας πει με σχετικη σιγουριά προς τα που πάει το πράγμα st@rdust.

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
Οι διάσημοι που ξέρουν από τηλεόραση είναι πιο προσεκτικοί με το τι κάνουν και τι λένε και είναι ξενέρα. Θεωρώ ότι δεν θα έχουν πολύ ψωμί και ενδιαφέρον γενικότερα.

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους τους άντρακλες.  :coffee:

Εγώ τώρα το βάζω ...να το δω εννοώ  :rolleyes: το χθεσινό οπότε αν θέλω να σχολιάσω κάτι, καθυστερημένα ( :uglystupid:) θα μου επιτρέψετε.  :-*

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα σε όλους τους άντρακλες.  :coffee:

Εγώ τώρα το βάζω ...να το δω εννοώ  :rolleyes: το χθεσινό οπότε αν θέλω να σχολιάσω κάτι, καθυστερημένα ( :uglystupid:) θα μου επιτρέψετε.  :-*

Απογοήτευση το χθεσινό δυστυχώς τύπε

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως θέλω να φύγει το γυφτάκι η τραγουδιάρα από τους διάσημους. Ζω για εκείνη τη στιγμη.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.955
Πόντοι
2.846
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως θέλω να φύγει το γυφτάκι η τραγουδιάρα από τους διάσημους. Ζω για εκείνη τη στιγμη.
 Οντως  αρκετα  αχωνευτο το γυφτακι η τραγουδιαρα ,  αλλα εχει  αρκετους  φαν κι μεσα κι εξω  απ το  παιχνιδι  οποτε  δεν την  κοβω να  αποχωρει ακομα , επισης ειναι σαιτα η  ατιμη στα  αθληματα  οποτε δυσκολα θα την ψηφισει  καποιος απ τους  δικους της , Σπαλ κ  τραγουδιαρα μαζι με Ντανο ,  Βαλαβανη και Χρανιωλα  θα  μεινουν στανταρ  λογικα  στην  τελικη 5αδα  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Το καλύτερο επεισόδιο έχασα εχτές... μιλούσαν για πουλιά κι εγώ έλειπα.  :S

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166

Εγώ την αγαπώ την κουκλίτσα!!! -  και μόλις αρχίσουν να τρώνε κανονικά θα γαμάει όπως και πρώτα.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.955
Πόντοι
2.846

Stories

Νέο!