omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Τυπε αν μεινει ο κινεζος και φαει σουτ ο βελζεβουλ θα ζησουμε μια προωρη ανασταση, ολοι με βεγγαλικα εξω!
τυπε ομονοια με τη μια.τελικα στρατηγικα οσοι ψηφισαν επρεπε να την ριξουν στον πλυντηρια :S :S :SΤυπε αν μεινει ο κινεζος και φαει σουτ ο βελζεβουλ θα ζησουμε μια προωρη ανασταση, ολοι με βεγγαλικα εξω!
τυπε ομονοια με τη μια.τελικα στρατηγικα οσοι ψηφισαν επρεπε να την ριξουν στον πλυντηρια :S :S :S
στο μεταξυ φαινεται ποιοι κραταμε και την νυχτερινη βαρδια εδω μεσα :S :S :S
στο μεταξυ φαινεται ποιοι κραταμε και την νυχτερινη βαρδια εδω μεσα :S :S :S
Τυπε αν μεινει ο κινεζος και φαει σουτ ο βελζεβουλ θα ζησουμε μια προωρη ανασταση, ολοι με βεγγαλικα εξω!
πες μου εναν,οχι δυο λογους,που καποιος να ψηφισει κατσαριδα :S :S :SΔύσκολο, και εγώ θα το ήθελα, γιατι στην τελική βγάζει και πιο τζερτζελο, είναι πιο τηλεοπτικός, απλά η άλλη έχει φτιάξει κοινό, το οποίο ψηφίζει τακτικά και δεν τους πάει το χέρι να την πάνε κοντρα, είναι ψυχολογικό ξέρεις, σαν να σκέφθονται οτι πριν έκαναν λάθος επιλογή και δεν θα το κάνουν, ελπίζω να με καταλαβαινεις...
Είναι ο λόγος που με κάνει να είμαι 100% σίγουρος οτι ο Κινέζος φτιάχνει βαλίτσες, μου φαίνεται άλλωστε και ο ίδιος το έχει καταλάβει...
πες μου εναν,οχι δυο λογους,που καποιος να ψηφισει κατσαριδα :S :S :S
Να ειναι και ο ιδιος κατσαριδα..ξερεις ποσες κακομαθημενες 20χρονες(πανω κατω) αχρηστες ελλεϊνιδες υπαρχουν εκει εξω?δυστυχως πολλες και ταυτιζονται με την αλληπες μου εναν,οχι δυο λογους,που καποιος να ψηφισει κατσαριδα :S :S :S
Προσωπικά εκτιμώ πως θα φύγει ένας εκ των δύο ανδρών που έχουν προταθεί.
και πες οτι εχει.την γαμημενη τη συμπεριφορα της την κρινει κανεις;Τυπε καποιοι λενε οτι εχει ωραιο κωλο![]()
![]()
![]()
οκ,να ταυτιστει καποιος,σε τι ομωςΝάσο,
εμείς δεν ταυτιζόμαστε με αυτήν και σου φαίνεται περίεργο, αλλόι-άλλες ομως ναι και αυτόι οι ανθρωποι ψηφίζουν μάλιστα.
Δεν παίρνω κανένα μέρος, την γνώμη μου λέω για το τι προβλέπω οτι θα συμβεί.
Δύσκολο για τον ΠΑΝΟ, έχει ρεύμα ξέρεις, θα είναι μάλιστα πρώτος στους ψήφους και κρίμα που δεν δείχνει την σειρά που μένουν ανα προτίμηση ψηφων.
ναι αλλα οι γκομενες μισουν τις αλλες γκομενες,δλδ γιατι ενα 20χρονο ελεεινο ψοφιμι να ψηφισει υπερ της βρωμας;Να ειναι και ο ιδιος κατσαριδα..ξερεις ποσες κακομαθημενες 20χρονες(πανω κατω) αχρηστες ελλεϊνιδες υπαρχουν εκει εξω?δυστυχως πολλες και ταυτιζονται με την αλλη
Βαλε επισης οτι ενα ποσοστο απο αυτες θα βαλει και τον πιρφορο -ξεφτιλα γκομενο της να ψηφισει :S
;)ναι αλλα οι γκομενες μισουν τιςαλλεςωραιες γκομενες,δλδ γιατι ενα 20χρονο ελεεινο ψοφιμι να ψηφισει υπερ της βρωμας;![]()
![]()
![]()
οκ,να ταυτιστει καποιος,σε τι ομως:S :S :S