Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Τυπε αν μεινει ο κινεζος και φαει σουτ ο βελζεβουλ θα ζησουμε μια προωρη ανασταση, ολοι με βεγγαλικα εξω!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
στο μεταξυ φαινεται ποιοι κραταμε και την νυχτερινη βαρδια εδω μεσα :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τυπε αν μεινει ο κινεζος και φαει σουτ ο βελζεβουλ θα ζησουμε μια προωρη ανασταση, ολοι με βεγγαλικα εξω!
τυπε ομονοια με τη μια.τελικα στρατηγικα οσοι ψηφισαν επρεπε να την ριξουν στον πλυντηρια :S :S :S

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
τυπε ομονοια με τη μια.τελικα στρατηγικα οσοι ψηφισαν επρεπε να την ριξουν στον πλυντηρια :S :S :S

Τυπε πολυς κοσμος ψηφισε γκμοχ, ο Παναρας κλασσικα δε φευγει και μενει η απεθαντη κατσαριδα με πλυντηρια. Δυσκολα τα πραγματα  :- :S :S :S

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Πατερας αδυναμου φουσκωτου με Καυλλεργη :tits:  τωρα Θεμο

Lordboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
στο μεταξυ φαινεται ποιοι κραταμε και την νυχτερινη βαρδια εδω μεσα :S :S :S

Δύσκολο, και εγώ θα το ήθελα, γιατι στην τελική βγάζει και πιο τζερτζελο, είναι πιο τηλεοπτικός, απλά η άλλη έχει φτιάξει κοινό, το οποίο ψηφίζει τακτικά και δεν τους πάει το χέρι να την πάνε κοντρα, είναι ψυχολογικό ξέρεις, σαν να σκέφθονται οτι πριν έκαναν λάθος επιλογή και δεν θα το κάνουν, ελπίζω να με καταλαβαινεις...

Είναι ο λόγος που με κάνει να είμαι 100% σίγουρος οτι ο Κινέζος φτιάχνει βαλίτσες, μου φαίνεται άλλωστε και ο ίδιος το έχει καταλάβει...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Δύσκολο, και εγώ θα το ήθελα, γιατι στην τελική βγάζει και πιο τζερτζελο, είναι πιο τηλεοπτικός, απλά η άλλη έχει φτιάξει κοινό, το οποίο ψηφίζει τακτικά και δεν τους πάει το χέρι να την πάνε κοντρα, είναι ψυχολογικό ξέρεις, σαν να σκέφθονται οτι πριν έκαναν λάθος επιλογή και δεν θα το κάνουν, ελπίζω να με καταλαβαινεις...

Είναι ο λόγος που με κάνει να είμαι 100% σίγουρος οτι ο Κινέζος φτιάχνει βαλίτσες, μου φαίνεται άλλωστε και ο ίδιος το έχει καταλάβει...
πες μου εναν,οχι δυο λογους,που καποιος να ψηφισει κατσαριδα :S :S :S

Lordboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Νάσο,
εμείς δεν ταυτιζόμαστε με αυτήν και σου φαίνεται περίεργο, αλλόι-άλλες ομως ναι και αυτόι οι ανθρωποι ψηφίζουν μάλιστα.

Δεν παίρνω κανένα μέρος, την γνώμη μου λέω για το τι προβλέπω οτι θα συμβεί.

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16
Προσωπικά εκτιμώ πως θα φύγει ένας εκ των δύο ανδρών που έχουν προταθεί.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.942
Πόντοι
1.406
πες μου εναν,οχι δυο λογους,που καποιος να ψηφισει κατσαριδα :S :S :S
Να ειναι και ο ιδιος κατσαριδα..ξερεις ποσες κακομαθημενες 20χρονες(πανω κατω) αχρηστες ελλεϊνιδες υπαρχουν εκει εξω?δυστυχως πολλες και ταυτιζονται με την αλλη

Βαλε επισης οτι ενα ποσοστο απο αυτες θα βαλει και τον πιρφορο -ξεφτιλα γκομενο της να ψηφισει  :S

Lordboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Προσωπικά εκτιμώ πως θα φύγει ένας εκ των δύο ανδρών που έχουν προταθεί.

Δύσκολο για τον ΠΑΝΟ, έχει ρεύμα ξέρεις, θα είναι μάλιστα πρώτος στους ψήφους και κρίμα που δεν δείχνει την σειρά που μένουν ανα προτίμηση ψηφων.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Νάσο,
εμείς δεν ταυτιζόμαστε με αυτήν και σου φαίνεται περίεργο, αλλόι-άλλες ομως ναι και αυτόι οι ανθρωποι ψηφίζουν μάλιστα.

Δεν παίρνω κανένα μέρος, την γνώμη μου λέω για το τι προβλέπω οτι θα συμβεί.
οκ,να ταυτιστει καποιος,σε τι ομως :think: :S :S :S

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16
Δε γνωρίζω λεπτομέρειες αλλά μου φαίνεται περίεργο να έχει ρεύμα το συγκεκριμένο άτομο (αν και λογικά υπερέχει του Τσανγκ).
Δύσκολο για τον ΠΑΝΟ, έχει ρεύμα ξέρεις, θα είναι μάλιστα πρώτος στους ψήφους και κρίμα που δεν δείχνει την σειρά που μένουν ανα προτίμηση ψηφων.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Να ειναι και ο ιδιος κατσαριδα..ξερεις ποσες κακομαθημενες 20χρονες(πανω κατω) αχρηστες ελλεϊνιδες υπαρχουν εκει εξω?δυστυχως πολλες και ταυτιζονται με την αλλη

Βαλε επισης οτι ενα ποσοστο απο αυτες θα βαλει και τον πιρφορο -ξεφτιλα γκομενο της να ψηφισει  :S
ναι αλλα οι γκομενες μισουν τις αλλες γκομενες,δλδ γιατι ενα 20χρονο ελεεινο ψοφιμι να ψηφισει υπερ της βρωμας; :vomit: :vomit: :vomit:

Lordboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ΤΕΣΠΑ, έχει μέρες, δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε εμέις σε αντιπαραθέσεις για την γελοία.
Ολοι οι προτινόμενοι ,εκτός του ΠΑΝΟΥ είναι άχρωμοι και υποψηφιοι για αμέσως μετά, οπότε δώρον άδωρο.

Παω να διαβάσω τις Κριτικές του ΝΑΣΟΥ που δεν τις ειχα προσέξει και τα λέμε αυριο μάγκες.

Την καληνύχτα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom