Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ΤΕΣΠΑ, έχει μέρες, δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε εμέις σε αντιπαραθέσεις για την γελοία.
Ολοι οι προτινόμενοι ,εκτός του ΠΑΝΟΥ είναι άχρωμοι και υποψηφιοι για αμέσως μετά, οπότε δώρον άδωρο.

Παω να διαβάσω τις Κριτικές του ΝΑΣΟΥ που δεν τις ειχα προσέξει και τα λέμε αυριο μάγκες.

Την καληνύχτα μου.
:hi: καληνυχτα τυπε

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ θέλω να απευθυνθώ στους συναγωνιστές που, όταν τους είπα ότι η συμπεριφορά της Βαλαβάνη είναι ύποπτη, μου έλεγαν, καλοπροαίρετα, ότι κάνω λάθος. Το είδατε σήμερα. Ενώ είχε ψηφίσει Αγγελόπουλο, σήμερα είδαμε ερωτικό καβγαδάκι με τον Ντάνο International! Δεν γίνονται και τα δύο ταυτόχρονα. Σε λίγα επεισόδια (ειδικά αν αρχίσουν να κάθονται τα ποσοστά τηλεθέασης) μπορεί να δούμε φλερτ για να πάρουν την ανηφόρα. Υπενθυμίζω ότι είχα πει και για Χανταμπάκη ότι παίρνει εντολές απ' την παραγωγή. Μόλις του κάνουν σινιάλο θα στήσει μανούρα πάλι. Τα λέμε   :hi:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Αρχισαν τα οργανα,κι ο παναρας ο αρχηγος σας αρχιζει να τον κουτσομπολευει με την ζωντοχηρα,ο τσανγκ θα παει ακλαφτος.Μεγαλη πουστρα ο παναρας!

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Αρχισαν τα οργανα,κι ο παναρας ο αρχηγος σας αρχιζει να τον κουτσομπολευει με την ζωντοχηρα,ο τσανγκ θα παει ακλαφτος.Μεγαλη πουστρα ο παναρας!
ο αρχηγος παναρας τυπε ψαχνει για καινουριο σκυλι και νομιζω το βρηκε στην χηρα αφου ξερει οτι ο κινεζος θα παρει τον πουλο

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
ο αρχηγος παναρας τυπε ψαχνει για καινουριο σκυλι και νομιζω το βρηκε στην χηρα αφου ξερει οτι ο κινεζος θα παρει τον πουλο
Θα παρει τα @@ μου ομως,ο μισθοφλωρος τον περιμενει στην γωνια,ηδη εκανε δηλωσεις για τακτικισμο απο μερος πανου και τσανγκ

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
194
Πόντοι
1
Λάθος τύπε.Δύο σκυλιά βρήκε.Τη χήρα και το σκυλάκι της τον μισθοφλώρο.Να δεις που σε λίγο ο μισθοφλώρος θα γυαλίζει την καράφλα του Πανάρα.  :cool2:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.384
Πόντοι
4.746
αντικειμενικα τωρα,τι κακο εχει κανει ο κινεζος ο πλυντηριας;
Δεν νομιzω να εκανε κατι κακο.Απλα εκνευριzεται ευκολα,κ δεν μπορει να διαχειριστει τον
θυμο του.Κι οταν γινεται αυτο,xανει το δικιο του.Εxει κι ενα θεματακι με τα ελληνικα του.
Αυτα τα δυο αν προσεxε,θα ηταν πιο ενταξει.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Απ οτι φαινεται ο πιστος σκυλος εβγαλε τη βρωμοδουλεια και πλεον ειναι αχρηστος στον μεγαλο μας ηγετη. Για τις επομενες μερες μεχρι να αποχωρησει θα περιφερεται σαν αδικημενο σκυλι μονος του και απαξιωμενος απ ολους, δυστυχως αυτη ειναι η μοιρα των βοηθητικων ρολων, υπαρχουν για να δειχνουν την αξια των πρωταγωνιστων και χανονται παντα με ασχημο τροπο.
:wanker: :wanker:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.384
Πόντοι
4.746
θαβουν τον dr alban και εκθειαζουν οσους και καλα ειναι καλοι χαρακτηρες και στα αγωνισματα δεν μπορουν,σημασια εχει λενε η προσπαθεια. οσκαρ υποκρισιας
Κι απο την αλλη οταν εχαναν στις δοκιμασιες ηταν σαν κλαμενα νινια..
κι ειχαν γινει λος<κω μεταξυ τους.. Οι φιδιες''

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
πως πηγανε τα μεταμεσονυχτια τρενα στη παραλια των διασημων?
φαγανε και τις μακαροναδες τους να δυναμωσουν οι παιχτες... :gay:

flickr,-belur-ashok_647_061716021643.jpg

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Η παραγωγή του ΣΚΑΙ λαμβάνει υπόψη την γνώμη του τηλεοπτικού κοινού, αλλά η τελική απόφαση θα είναι συνάρτηση των ακόλουθων:

1. Ποιος δημιουργεί περισσότερες εντάσεις, συγκρούσεις και ίντριγκα. Όσο πιο αντιπαθής, τόσο το καλύτερο από άποψη τηλεθέασης. Ο Τσάνγκ εδώ έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα

2. Ποια κλίκα θέλει να αποδυναμώσει η παραγωγή. Την κλίκα των τριων γυναικών και του μπαμπάκου ή την κλίκα των 4 ανδρών;

3. Αν η παραγωγή θέλει να κρατήσει τους διάσημους, τότε θα διώξει την Σάρα. Νομίζω ότι δεν είναι αρκετά πιθανό γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσει ο κόσμος το ενδιαφέρον του, αφού συνέχεια θα κερδίζουν οι διάσημοι. Ο Πάνος έχει ρεύμα και έχει πλέον μπει στο πάνθεον των μεγάλων ανδρών υψηλής στρατηγικής που οι ιστορικοί του μέλλοντος θα μελετήσουν με δέος. Σύμφωνα λοιπόν με την αφαιρετική μέθοδο του Τσάνγκ, η Ελισσάβετ θα αποχωρήσει. Εδώ όμως θα επανέλθω στη Σάρα με έναν σημαντικό αστερίσκο. Ενδεχομένως να υπάρχει η σκέψη να φύγει η Σάρα, γιατί η έλλειψη ενδιαφέροντος στα αγωνίσματα να υπεραντισταθμιστεί από την φαγωμάρα που θα ακολουθήσει στην ομάδα των μαχητών. Νομίζω όμως ότι θα ήταν στρατηγικό λάθος της παραγωγής, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα για τέτοια κλιμάκωση της έντασης.

Ο Τσάνγκ είναι ο έκτορ λόπεζ του survivor. Πάντοτε στα λεγόμενά του κρύβεται ένα πικρό κατακάθι αλήθειας.

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα τύποι και τύπισσες! Δηλώνω παρών και εγώ για τη στήριξη του άρχοντα του νησιού! Του ένα και μοναδικού βασιλειά! Του ηγέτη! Του μάνατζερ της καρδιάς μας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom