Μερικά σχόλια για το παιχνίδι και για τους παίκτες. Καταρχήν έχω ξενερώσει που δεν κάνουν ούτε ένα live. Πέρυσι τέτοιο καιρό είχα πάει Ιταλία σε έναν φίλο και παιζόταν το Isola dei Famosi (Νησί των Celebrity). Κάτι δηλαδή σαν το Survivor αλλά ΜΟΝΟ με celebrities. Κάθε Δευτέρα που ήταν η αποχώρηση έκαναν ένα live, έδειχναν τα σημαντικότερα γεγονότα της εβδομάδας, ξεκατινιάζονταν ζωντανά, αφού η παρουσιάστρια από το στούντιο στην Ιταλία έκανε πάντα τις κατάλληλες ''αθώες'' ερωτησούλες και γινόταν και γαμώ τα show. Εδώ γιατί τρώμε κονσέρβες? Ας μην μιλήσω για τις δοκιμασίες οι οποίες σε σχέση με αυτές στο ιταλικό φαίνονται σαν βόλτα στο λούνα παρκ...
Στους διαγωνιζόμενους τώρα. Με έχει εντυπωσιάσει ο Σπαλιάρας με την όλη συμπεριφορά. Όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω, βγάζει μια αθωότητα που δύσκολα να την κάνει στα ψέμματα. Ο Χρανιώτης και Μπο είναι όπως τους περίμενα, δηλαδή πολύ άνετοι τύποι, στυλ φιλαράκια χαλαρά και τέτοια. Το παιδί που ήρθε απο την άλλη ομάδα φαίνεται σταράτος, ντόπρος και πολύ καλός παίκτης. Δεν είναι τυχαίο που τα φίδια κολόβα της άλλης ομάδας τον έστειλαν πακέτο. Πολύ καθαροπαίδι για τα μούτρα τους... Καλά, γελάω με τον μισθοφόρο του γλυκού νερού. Ενώ είναι ωραίο τυπάκι, γιατί δεν έλεγε ότι είναι επιχειρηματίας αφού έχει κάτι μαγαζιά? Τι φοβάται, μην τον πουν κοσμικό? Τα σχόλια για την λούγκρα το μουνόπανο περιττά. Και μόνο που τον βλέπω, θέλω να κατουρησο στην μάπα του στην τηλεόραση. Μην πάει χαμένο στην τουαλέτα. Αυτή η Κινεζία έχει ένα ύφος λές και τραβάει τον νταλκά όλου του νησιού. Γλύφει και το μουνό-πανο, μπορεί και παίζουν και τίποτα αλλαξοκολιες...
Για τις γκόμενες τι να πω? Αυτή η Παπαδοπούλου ενώ την γούσταρα πολύ πριν μπει στο παιχνίδι, την βλέπω τώρα χωρίς μακιγιάζ και έχω μετανιώσει για τις μαλακίες που τράβηξα για πάρτυ της. Καλά απο χαρακτήρα δεν περίμενα και πολλά. Στην αρχή ήταν μες την τσαντίλα αλλά τώρα ηρέμησε. Φουλ αγοροκόριτσο πάντως. Η Ναργες πότε την έκανε αυτή την περιφέρια? Εγώ την θυμάμαι στο πρωινό με κάτι κορμάκια και ένα κολαράκι τόσο δα να κανει την Miley Cirus στο Wrecking Ball. Τι σκατά έκανε τον προυγούμενο χρόνο? Ξεκολόθηκε στο φαι? Γουστάρω πάντως που ακόμα και εκεί είναι μια γατούλα και βγάζει την παιχνιδιάρικη στάση της. Η Βαλαβάνη φαινόταν καλή παίκτρια (
) και ακόμα δεν κατάλαβα πως και γιατί έφυγε. Παίζει οι μαλάκες που ψήφισαν να μην κατάλαβαν ότι η ψήφος είναι αρνητική και να ψήφιζαν νομίζοντας πως η ψήφος είναι για να μείνει. Οι δίδυμες ήξερα εξαρχής ότι είναι ούφα από ένα φιλαράκι που έχει βγει ουκ ολίγες φορές μαζί τους αλλά για ένα πούτσο άμα είσαι μεθυσμένος καλές είναι. Το άλλο το ψήλο πάντως που δεν μιλάει και κάθεται σαν αγγούρι στις ψηφοφορίες καλό είναι για
. Η μιλφάρα η Ειρήνη με ανάβει άσχημα όμως. Άμα την ρίξει κανέναν ο μισθοφόρος εκεί πρέπει να κάνει τουμπες στην θάλασσα γιατί έξω πέταξε το πουλάκι. Πάντως φαίνεται αρκετά πονηρή και ότι αργά η γρήγορα θα κινεί τα νήματα (αν δεν το κάνει ήδη). Σέρνει και τον μισθοφόρο απο την μύτη...
Αυτά τα λίγα.