Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
και μετα απο τη χθεσινη επιδειξη δυναμης του αρχηγου, κανεις απ τους μαχητες δε θα θελει να χασουν ξανα την ασυλια, θα τα δωσουν ολα και θα κερδισουν τον αγωνα ασυλιας...κι εκει θα αρχισουν τα οργανα για τους διπλα :orchestra:

H καργιολα φανηκε οτι εχανε επιτηδες τα σουτ. Τοσο βεβαιη ηταν για τα σχεδια της!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Δυο νεες συγκλονιστικες αποκαλυψεις την μια την ειχαμε πει και χθες με τα "νησια"

1)H διεύθυντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ αποκαλύπτει για το «Survivor»: Τρώνε σωστά πριν από κάθε αγώνα
Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της εμφάνισης, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη ρωτήθηκε αν οι παίκτες των δύο ομάδων, των «Διάσημων» και των «μαχητών» τρώνε κάτι άλλο εκτός από τις καρύδες, το ρύζι, τις πατάτες και τα έπαθλα φαγητού που βλέπουμε στις οθόνες μας.

«Τα παιδιά τρώνε καλά, δηλαδή, τρώνε φρούτα και φυσικούς χυμούς πριν από κάθε αγώνα», αποκάλυψε στον ''αέρα'' της εκπομπής η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

για αυτο η λαουρα δεν εχει χασει γραμμαριο
τρωει ολη μερα καρυδες ρυζι παει στο αγωνισμα τρωει και τα φρουτα πριν με τους χυμους και το επαθλο μετα χωρις να κουνησει ουτε νυχακι

κοροιδια καθε μερα σχεδον εκτος απο μια αντε δυο βαρια βαρια εχουν αγωνισματα οποτε τρωνε φρουτα τι μας λενε παπαριες οτι "εχουνε να φανε μερες κλπ"

2) Η αποκαλυψη για τα "νησια"
ενω στην πραγματικοτητα ειναι 140 μετρα η μια παραλια απο την αλλη και μια φωνη να βαλεις μπορει και να σε ακουσουνε

image.jpg

Και η επιβεβαιωση για 100% το πλανο απο το drone απο την παραλια των διασημων με την χαρακτηριστικη διχαλα

image.jpg

3)Μην γραφετε μαλακιες εκτος θεματος  :tickedoff:

lalalal00

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
6
Θα μάθουν όμως όταν μείνουν άφραγκοι και κερδίσει ο κούκλος.
Ρε συ ο κουκλος μπορει να μη τα παρει διοτι υπαρχουν και πιο δυνατοι παιχτες αλλα εμεις στηριζουμε Βασαλο για ενα καλυτερο αυριο. :2funny:

Fanastic girl

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2017
Like
2
Πόντοι
16
Και μια ανδρική περιεργεια τωρα, θελω την αποψη σου.
Αν τα μπλεξουν ενας αντρας 45 ετων με μια γυναικα 21 ετων, ποιος ειναι ο τυχερος της υποθεσης?
Δεν ξέρω δεν το έχω δοκιμάσει

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
τελικο αλλιως το θυληκο κοινο δεν ξανα βλεπει σαρβαηβορ

Πες τα ρε κορίτσι μου να μάθουν

Kοριτσια συμφωνω και εγω μαζι σας,στο χτεσινο επεισοδιο ο Βασαλος ηθελε να πεταξει τις αχρηστες ελλεϊνιδες στη θαλασσα επειδη δεν κανουν τιποτα και ολη μερα λιαζουν το μουνι τους  :s&m_1: :s&m_1:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Kοριτσια συμφωνω και εγω μαζι σας,στο χτεσινο επεισοδιο ο Βασαλος ηθελε να πεταξει τις αχρηστες ελλεϊνιδες στη θαλασσα επειδη δεν κανουν τιποτα και ολη μερα λιαζουν το μουνι τους  :s&m_1: :s&m_1:
Ο κούκλος Βασάλος ειπε και κατι αλλο, οτι οι γυναικες πρεπει να τρωνε λιγοτερο γιατι οι αντρες χρειαζονται περισσοτερο φαγητο.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Ο κούκλος Βασάλος ειπε και κατι αλλο, οτι οι γυναικες πρεπει να τρωνε λιγοτερο γιατι οι αντρες χρειαζονται περισσοτερο φαγητο.
Oταν σε κοβει η λορδα,και ξεχνιουνται οι καβλες,η ελλεϊνιδα χανει την δυναμη της ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Η σκηνη που λιγο πριν την καρατομηση της Ελενης ο Αρχηγος δηλωσε οτι τον στεναχωρησε η ψηφος της μου θυμησε αυτο
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Ειδικα εκει τύπε, που πλενονται ενα μηνα στη θαλασσα και το μουνι τους θα μυριζει σαν κακαβιά.

:vomit: :vomit: :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom