Fanastic girl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Άντε τότε κανένα κορίτσι βόλτα και μην τα χαλάς άσκοπα στον Πάνο, χαμένα θα πάνε είμαστε πιο πολλές οι γυναίκες.
Άντε τότε κανένα κορίτσι βόλτα και μην τα χαλάς άσκοπα στον Πάνο, χαμένα θα πάνε είμαστε πιο πολλές οι γυναίκες.
καλα ενταξει εγραψες τωρα τυπεΤύπε ποσα μηνυματα σε μια εικονα. ο Μεγαλος Αρχηγος ηρεμος, βεβαιος, με αγνοτητα και καθαροτητα στο βλεμμα του.Η αλαζονικη ζωντοχηρα απελπισμενη, με την απογνωση της υπερφίαλης που γκρεμιζεται ο κοσμος της οταν αντιληφθει οτι ο πλανητης δεν γυριζει γυρω απο το ελεεινιδίστικοεγω της.
τυπε παρατησα τη δουλεια μου και λογκαρα μονο και μονο για να δειξω το σεβασμο μου σ αυτη την ιερη εικονα!Τύπε ποσα μηνυματα σε μια εικονα. ο Μεγαλος Αρχηγος ηρεμος, βεβαιος, με αγνοτητα και καθαροτητα στο βλεμμα του.Η αλαζονικη ζωντοχηρα απελπισμενη, με την απογνωση της υπερφίαλης που γκρεμιζεται ο κοσμος της οταν αντιληφθει οτι ο πλανητης δεν γυριζει γυρω απο το ελεεινιδίστικο εγω της.
Κι εσυ χαμένος είσαι τότεκοιμησου και με το αλλο πλευρο
εγω οτι λεφτα ετρωγα για city-tours τα εχω βαλει στην ακρη τον εχω κανει λαστιχο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ !!!
ο μεγας πανος στρατηγος ειναι ιδεα ειναι ο απολυτος μην μας το χαλας τωρα..Άντε τότε κανένα κορίτσι βόλτα και μην τα χαλάς άσκοπα στον Πάνο, χαμένα θα πάνε είμαστε πιο πολλές οι γυναίκες.
ρε τυπε ελιωσα στο γελιο εδωσες ρεστα παλι!!κοιμησου και με το αλλο πλευρο
εγω οτι λεφτα ετρωγα για city-tours τα εχω βαλει στην ακρη τον εχω κανει λαστιχο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ !!!
κοιμησου και με το αλλο πλευρο
[/quoteκλαιω λεμε
Σας προστατεύω μη χάσετε χρήματαο μεγας πανος στρατηγος ειναι ιδεα ειναι ο απολυτος μην μας το χαλας τωρα..
ζηλευης τον αρχηγο μας πες καλυτερα..Σας προστατεύω μη χάσετε χρήματα
εξαλου το ειπε και ο αρχηγος δεν τον ενδιαφερει το επαθλοΜπρος στον πανο τι ν το χρημα?![]()
Eχεις κάποια υπ' όψιν σου...?Άντε τότε κανένα κορίτσι βόλτα
Αν τα δωσω για τον Πανο ειναι χαμενα, ενω αν βγαλω βολτα ενα κοριτσι ειναι κερδισμενα?Σας προστατεύω μη χάσετε χρήματα
Δεν έχεις κοπέλα;Eχεις κάποια υπ' όψιν σου...?![]()
να σου φαει αυτη τα λεφτα θελειΑν τα δωσω για τον Πανο ειναι χαμενα, ενω αν βγαλω βολτα ενα κοριτσι ειναι κερδισμενα?
Τι ειμαι παιδακι μου για να "εχω κοπελα"?Δεν έχεις κοπέλα;
σωστος τυπε τωρα εχουν σοβαρα κινητρα να μην χασουν την ασυλια..και μετα απο τη χθεσινη επιδειξη δυναμης του αρχηγου, κανεις απ τους μαχητες δε θα θελει να χασουν ξανα την ασυλια, θα τα δωσουν ολα και θα κερδισουν τον αγωνα ασυλιας...κι εκει θα αρχισουν τα οργανα για τους διπλα![]()
Κατσε τύπε, ακουσε τα 500 ευρω η αλλη και ξαφνικα ελαμψε το ματι της. Να δουμε πού θα το παει.να σου φαει αυτη τα λεφτα θελει