Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Τύπε ποσα μηνυματα σε μια εικονα. ο Μεγαλος Αρχηγος ηρεμος, βεβαιος, με αγνοτητα και καθαροτητα στο βλεμμα του.Η αλαζονικη ζωντοχηρα απελπισμενη, με την απογνωση της υπερφίαλης που γκρεμιζεται ο κοσμος της οταν αντιληφθει οτι ο πλανητης δεν γυριζει γυρω απο το ελεεινιδίστικο :hi: εγω της.
καλα ενταξει εγραψες  τωρα τυπε :hi: :hi:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Τύπε ποσα μηνυματα σε μια εικονα. ο Μεγαλος Αρχηγος ηρεμος, βεβαιος, με αγνοτητα και καθαροτητα στο βλεμμα του.Η αλαζονικη ζωντοχηρα απελπισμενη, με την απογνωση της υπερφίαλης που γκρεμιζεται ο κοσμος της οταν αντιληφθει οτι ο πλανητης δεν γυριζει γυρω απο το ελεεινιδίστικο εγω της.
τυπε παρατησα τη δουλεια μου και λογκαρα μονο και μονο για να δειξω το σεβασμο μου σ αυτη την ιερη εικονα!

ο αρχηγος βιαζει ψυχες μονο με την παρουσια του, δεν χρειαζεται καν να κουνησει το δαχτυλακι του...και η πραγματικη νεμεσις τωρα ξεκιναει!

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Άντε τότε κανένα κορίτσι βόλτα και μην τα χαλάς άσκοπα στον Πάνο, χαμένα θα πάνε είμαστε πιο πολλές οι γυναίκες.

κοιμησου και με το αλλο πλευρο

εγω οτι λεφτα ετρωγα για city-tours τα εχω βαλει στην ακρη τον εχω κανει λαστιχο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ !!!

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Άντε τότε κανένα κορίτσι βόλτα και μην τα χαλάς άσκοπα στον Πάνο, χαμένα θα πάνε είμαστε πιο πολλές οι γυναίκες.
ο μεγας πανος στρατηγος ειναι ιδεα ειναι ο απολυτος μην μας το χαλας τωρα..

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
κοιμησου και με το αλλο πλευρο

εγω οτι λεφτα ετρωγα για city-tours τα εχω βαλει στην ακρη τον εχω κανει λαστιχο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ !!!
ρε τυπε ελιωσα στο γελιο εδωσες ρεστα παλι!!

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
και μετα απο τη χθεσινη επιδειξη δυναμης του αρχηγου, κανεις απ τους μαχητες δε θα θελει να χασουν ξανα την ασυλια, θα τα δωσουν ολα και θα κερδισουν τον αγωνα ασυλιας...κι εκει θα αρχισουν τα οργανα για τους διπλα :orchestra:

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
και μετα απο τη χθεσινη επιδειξη δυναμης του αρχηγου, κανεις απ τους μαχητες δε θα θελει να χασουν ξανα την ασυλια, θα τα δωσουν ολα και θα κερδισουν τον αγωνα ασυλιας...κι εκει θα αρχισουν τα οργανα για τους διπλα :orchestra:
σωστος τυπε τωρα εχουν σοβαρα κινητρα να μην χασουν την ασυλια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom