Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
φιλε αν φυγει ο ΠΑΝΑΡΑΣ το survivor τελειωσε

μονο για αυτον αξιζει
Ειναι παιχτης διεθνους επιπεδου πιστευω τοσο σε  strategic play οσο και σε social play αλλα υπερβολικα ευαισθητος ισως γι αυτο τον στριμωξε η απανθρωπη κλικα της αδιστακτης ζωντοχηρας. Κανονικα πρεπει να εισαι και cut throat εκτος απο παικτης για να φτασεις τελικο αλλα ευτυχως ο Παναρας εχει 50000 αγγελους να φυλανε τα νωτα του.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Καλά κοιμήσου τώρα. Ο γυναικείος πληθυσμός θα βγάλει το νικητή.-

καλα ναι
και μετα ξυπνησες

ολα τα μεσα ολες οι δυναμεις μας ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ειναι με τον ΠΑΝΑΡΑ τον ΑΡΧΗΓΟ και καμια δεν μπορει να το αλλαξει αυτο !!!

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η νίκη του Μεγαλου Αρχηγου ειναι ενα στοιχημα για ολους εμας, για να συντριψουμε την ελεεινιδίστικη νοοτροπια, που θελει να κερδισει κανενας αχρωμος, αοσμος και αγευστος Βασάλος, επειδη ειναι ωραιος και επειδη δεν λεει πραγματα που ενοχλούν τον ελεεινιδόκοσμο.
Δεν θα το αφησουμε να περασει.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ο αγγελοπουλος και το σκυλι του πολεμου απο το καζακσταν η παπαδοπουλου [που ειναι οι ποιο δυνατοι τους παιχτες εχουνε κλαταρει 
και οι μαλακες αντι να κανουνε ενα ροτεισιον να τους αφησουνε εξω να παρουνε δυναμεις αφηνουνε την μπαλοτσα την λαουρα να χαζογελαει και να κλαψομουνιαζει οτι δεν μπορει ενω η παπαδοπουλου εχει γινει απολυφαδι και η λαουρα δεν εχει χασει ουτε γραμμαριο

Στον αγωνα την δευτερα για την ασυλια θα ειμαι πρωτη φορα με τους ασημους μπας και βγει η λαουρα προτεινομενη για να φυγει γιατι πλεον εχει καταντησει αηδια
αλλα ειναι τοσο μαλακες και δημοσιοχετιστες που κατα 90% θα βγαλουνε υποψηφιους παπαδοπουλου-σπαλ και ακομα εναν που κατα 90% δεν θα ειναι η μπαλοτσα ουτε καν ο μπο

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η νίκη του Μεγαλου Αρχηγου ειναι ενα στοιχημα για ολους εμας, για να συντριψουμε την ελεεινιδίστικη νοοτροπια, που θελει να κερδισει κανενας αχρωμος, αοσμος και αγευστος Βασάλος, επειδη ειναι ωραιος και επειδη δεν λεει πραγματα που ενοχλούν τον ελεεινιδόκοσμο.
Δεν θα το αφησουμε να περασει.
Ειναι γνωστο οτι οι γυναικες καταστρεφουν την τηλεοραση αλλα το σαρβαιβορ ειναι δικο μας

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
17201139_1450099665010057_4867638949633389308_n.jpg

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ο αγγελοπουλος και το σκυλι του πολεμου απο το καζακσταν η παπαδοπουλου [που ειναι οι ποιο δυνατοι τους παιχτες εχουνε κλαταρει  
και οι μαλακες αντι να κανουνε ενα ροτεισιον να τους αφησουνε εξω να παρουνε δυναμεις αφηνουνε την μπαλοτσα την λαουρα να χαζογελαει και να κλαψομουνιαζει οτι δεν μπορει ενω η παπαδοπουλου εχει γινει απολυφαδι και η λαουρα δεν εχει χασει ουτε γραμμαριο

Στον αγωνα την δευτερα για την ασυλια θα ειμαι πρωτη φορα με τους ασημους μπας και βγει η λαουρα προτεινομενη για να φυγει γιατι πλεον εχει καταντησει αηδια
αλλα ειναι τοσο μαλακες και δημοσιοχετιστες που κατα 90% θα βγαλουνε υποψηφιους παπαδοπουλου-σπαλ και ακομα εναν που κατα 90% δεν θα ειναι η μπαλοτσα ουτε καν ο μπο

Συμφωνώ πάντα με τις απόψεις του κυρίου STELIOU77  :hi: (όσο και αν συμπαθώ Λάουρα και Μπο, για αγωνίσματα και γενικότερα το survivor δεν...)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ναι θα διώξουμε τις κοπέλες πρώτα ο Πάνος θα φύγει μετά
Ετσι. Συνεχισε να μας πορώνεις. Εγω εχω προυπολογισει 500 ευρω σε μηνυματα καθε φορα που θα βγαινει προτεινομενος ο Μεγαλος Αρχηγος.
Μονο και μονο για να χαλασουν τα σχεδια της γυναικειας μασονίας.

Fanastic girl

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2017
Like
2
Πόντοι
16
Ετσι. Συνεχισε να μας πορώνεις. Εγω εχω προυπολογισει 500 ευρω σε μηνυματα καθε φορα που θα βγαινει προτεινομενος ο Μεγαλος Αρχηγος.
Μονο και μονο για να χαλασουν τα σχεδια της γυναικειας μασονίας.
Έχεις τόσα να χαλάς κάθε φορά;  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τετοιο πονο μον ο αρχηγος μπορει να τον δωσει! η εικονα μιλαει απο μονη της
ρισπεκτ!
Τύπε ποσα μηνυματα σε μια εικονα. ο Μεγαλος Αρχηγος ηρεμος, βεβαιος, με αγνοτητα και καθαροτητα στο βλεμμα του.Η αλαζονικη ζωντοχηρα απελπισμενη, με την απογνωση της υπερφίαλης που γκρεμιζεται ο κοσμος της οταν αντιληφθει οτι ο πλανητης δεν γυριζει γυρω απο το ελεεινιδίστικο εγω της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom