Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Σταματα ρε alex να πυρφοριζεις με την Ελλεεινιδα  :tickedoff:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
17201139_1450099665010057_4867638949633389308_n.jpg
ΩΩΩ δεν το ειχα προσεξει χτες αυτο
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
κοιτα κλαμμα η φλομπα
Δωσε πονο ρε Παναραααααααα :kneel:

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν υπαρχει πιο EPIC παικτης απο τον Πανο στην ιστορια της τηλεορασης.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.297
Πόντοι
5.006
Δεν υπαρχει πιο EPIC παικτης απο τον Πανο στην ιστορια της τηλεορασης.
η είσοδος του γιλι και οι πληροφοριες που εδωσε στον παναρα αλλαξαν το ρου του παιχιδιου...αν δεν ειχε αλλαξει στρατηγικη ο δολοπλόκος στρατηλάτης, χθες θα ειχε αποχωρησει με ποσοστα τσαουσεσκου...

βεβαια το γεγονός ότι δεν εχει κανει μαθηματα στο πιστο σκυλι του για το πως να συμπεριφέρεται και το αφηνει να εκτίθεται συνεχως, είναι μια στρατηγικη υψηλου νοητικου επιπεδου  που δεν δυναμαι να αντιληφθω αλλα η πορεια θα δειξει τι εχει στο μυαλο του ο παναρας...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Δεν εκτιθεται ο τσανγκ
απλα εφαρμοζει την αφαιρετικη μεθοδο  :rockon:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Θίχτηκε η παρθένα..

Έξω φρενών η Μάρω Λύτρα για τον Μπο από το Survivor: «Θα πάρω το δρόμο της δικαιοσύνης»
www.zappit.gr/showbiz/exo-frenon-maro-lytra-gia-ton-mpo-apo-survivor-tha-paro-dromo-tis-dikaiosynis/1092405]http://www.zappit.gr/showbiz/exo-frenon-maro-lytra-gia-ton-mpo-apo-survivor-tha-paro-dromo-tis-dikaiosynis/1092405[/url]

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι έτοιμη να ακολουθήσει τη νομική οδό αν χρειαστεί...

Έξαλλη είναι η Μάρω Λύτρα με δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον Μπο από το Survivor. Η τραγουδίστρια ξεκαθαρίζει με κείμενό της στο Instagram ότι ουδέποτε είχε σχέση με τον BO και προειδοποιεί πως θα κινηθεί νομικά αν χρειαστεί.

«Φίλοι μου, με πληροφόρησαν οι συνεργάτες μου ότι πριν από λίγες μέρες σε κάποια site γράφουν πώς είχα σχέση με τον Μπο. Αν και δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Δεν είχα ποτέ σχέση με τον Μπο. Η μόνη σχέση που έχω με τον Μπο είναι αδερφική και φιλική. Τον ξέρω 17 χρόνια. Τον γνώρισα όταν είχα έρθει με τον Αλκαίο, πριν το Fame Story.

Aυτές οι φωτογραφίες είναι από live που κάναμε εκείνη τη σεζόν και αυτή που τράβηξε της φωτογραφίες πούλησε τη συνεργασία μας ως σχέση. Όποια σχέση είχα τη ξέρατε από εμένα και αυτές που έλεγαν κατά καιρούς ήταν τα παιχνίδια της δισκογραφικής εταιρείας για να εκμεταλλευτούν το το όνομα μου. Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα σχέση μου για να διαφημίσω τον εαυτό μου και πλέον αν ξαναδώ τέτοια δημοσιεύματα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης».

Φίλοι μου,με πληροφόρησαν οι συνεργάτες μου οτι πριν από λίγες μέρες σε κάποια site γράφουν πώς είχα σχέση με τον Μπο αν και δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Δεν είχα ποτέ σχέση με τον Μπο Η μόνη σχέση που έχω με τον Μπο είναι αδερφική και φιλική. Τον ξέρω 17 χρόνια.Τον γνώρισα όταν είχα έρθει με τον Αλκαίο,πριν το Fame Story. Aυτές οι φωτογραφίες είναι απο live που κάναμε εκείνη τη σεζόν και αυτή που τράβηξε της φωτογραφίες πούλησε τη συνεργασία μας ως σχέση. Όποια σχέση είχα τη ξέρατε από εμένα και αυτές που έλεγαν κατά καιρούς ήταν τα παιχνίδια της δισκογραφικής εταιρείας για να εκμεταλλευτούν το το όνομα μου. ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα σχέση μου για να διαφημίσω τον εαυτό μου και πλέον αν ξαναδώ τέτοια δημοσιεύματα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
το έβλεπα για λίγο καιρό με την ελπίδα ότι θα πέσει κανένα  :zfuck: η θα γίνει κανένα "ατύχημα" και θα μας δείξει καμία διάσημη το ξυρισμένο αριστούργημα της αλλά τίποτα..
δεν έχει καθόλου τσόντα, απορώ τι το βλέπετε.. :P
τυπε εδειξε κωλοτρυπιδι ο Μαριος τελικα :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
μετα το χθεσινο σοκ της 4αρας ειμαι απιστευτα χαλια

τουλαχιστον μπας κ εξευτελιστει ο κινεζος στο survivor....
τυπε στεναχωρεθηκες και συ που δεν πουλεψε η μικρη τερεζα; :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom