Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Επισκέπτης
URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
κι οταν τους είχε πει ο κωστας ο "μισθοφορος": "να σας δω πως θα λειτουργησετε υπο πιεση", είχε ανταπαντησει ο αργυροπουλος ολο επαρση "οτι εμεις ειμαστε ομαδα και υπαρχει καλο κλιμα και παπαρια..."
Ποιος ειναι ο Αργυροπουλος ρε τύπε :think:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
τελευταια εχει αρχισει και με φτιαχνει η παπαδοπουλου...οταν ειδα ειδικα του μορφασμους ηδονης στο προσωπο της οταν της εκαναν μασαζ κοντα στους γλουτους, ολα αλλαξαν μεσα μου...εχει μια αγρια ομορφια κι ενα σφιχτο κωλαρακι που θα τσακιζει κονταρια...μαλιστα, εχω ξεπερασει και το ζητημα του φαινομενικα στριμμενου χαρακτηρα της...  :erection:

Επισκέπτης
τελευταια εχει αρχισει και με φτιαχνει η παπαδοπουλου...οταν ειδα ειδικα του μορφασμους ηδονης στο προσωπο της οταν της εκαναν μασαζ κοντα στους γλουτους, ολα αλλαξαν μεσα μου...εχει μια αγρια ομορφια κι ενα σφιχτο κωλαρακι που θα τσακιζει κονταρια...μαλιστα, εχω ξεπερασει και το ζητημα του φαινομενικα στριμμενου χαρακτηρα της...  :erection:
έλα ρε τυπε... Δεν είναι γυναίκα αυτό το πράμα

Τον Αγγελόπουλο γιατί τον λένε ντανο αλήθεια; :think:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
α ρε γιανναρε! (οσο και να θελουμε να λεγομαστε ομαδα, ουσιαστικα ο καθενας για την παρτι του λειτουργει)

μονο αληθειες ο σπαλ!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
τελευταια εχει αρχισει και με φτιαχνει η παπαδοπουλου...οταν ειδα ειδικα του μορφασμους ηδονης στο προσωπο της οταν της εκαναν μασαζ κοντα στους γλουτους, ολα αλλαξαν μεσα μου...εχει μια αγρια ομορφια κι ενα σφιχτο κωλαρακι που θα τσακιζει κονταρια...μαλιστα, εχω ξεπερασει και το ζητημα του φαινομενικα στριμμενου χαρακτηρα της...  :erection:

Πιστευεις οτι θα γαμιεται σαν την Αννα Πιτσος που της μοιαζει;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
έλα ρε τυπε... Δεν είναι γυναίκα αυτό το πράμα

Τον Αγγελόπουλο γιατί τον λένε ντανο αλήθεια; :think:
εχω φαει κωλυμα νωντα, εβλεπα και κατι βιντεο απο σουπερ παρανταις, μιλαμε για κωλι επιστημονικο...τελευταια πρεπει να της φτιαχνουν το προσωπο, δεν εξηγειται αλλιως που βγαινει πιο νορμαλ απ οταν εβγαινε στις αρχες, που ηταν σαν την αγγελικουλα (το ζομπι) που βγαινει στα φαναρια της βαθης...

κακο παρατσουκλι τον ντανος, κι "ολιγον" θυληπρεπες

Επισκέπτης
εχω φαει κωλυμα νωντα, εβλεπα και κατι βιντεο απο σουπερ παρανταις, μιλαμε για κωλι επιστημονικο...τελευταια πρεπει να της φτιαχνουν το προσωπο, δεν εξηγειται αλλιως που βγαινει πιο νορμαλ απ οταν εβγαινε στις αρχες, που ηταν σαν την αγγελικουλα (το ζομπι) που βγαινει στα φαναρια της βαθης...

κακο παρατσουκλι τον ντανος, κι "ολιγον" θυληπρεπες
σαν τον ντανο Αυγούστη στης Ελλάδος τα παιδιά

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Πιστευεις οτι θα γαμιεται σαν την Αννα Πιτσος που της μοιαζει;
δεν την ξερω τη κυρια πιστσος, αλλα αυτη πρεπει να ειναι πολυ καυλιαρα, θα κανει δυνατα γαμησια και θα χυνει δυνατα....εδω λιγο ο μασερ πλησιασε προς τα ανω μερη του ποδιου και μονο που δεν εχυσε...

ας βαλει καποιος το επιμαχο βιντεο να ξεροχυσουμε ρε παιδια

Επισκέπτης
δεν την ξερω τη κυρια πιστσος, αλλα αυτη πρεπει να ειναι πολυ καυλιαρα, θα κανει δυνατα γαμησια και θα χυνει δυνατα....εδω λιγο ο μασερ πλησιασε προς τα ανω μερη του ποδιου και μονο που δεν εχυσε...

ας βαλει καποιος το επιμαχο βιντεο να ξεροχυσουμε ρε παιδια
έλα ρε τυπε μη με ξενερωνεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom