Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Ειναι ωραιο τεμαχιο και η ελισαβετ

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Αυτός είναι τελικά ο λόγος που οι «Μαχητές» έδιωξαν τον Αγγελόπουλο από την ομάδα τους

Αναμφίβολα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι το απόλυτο φαβορί του Survivor!

Είναι παίχτης δυνατός, γρήγορος και με αντοχή, έχει δηλαδή τα βασικά συστατικά για να κερδίσει το παιχνίδι.

Και προκάλεσε εντύπωση που στο πρώτο επεισόδιο του Survivor, οι «Μαχητές» ψήφισαν ο Γιώργος να φύγει από την ομάδα τους και να πάει στην ομάδα των «Διασήμων».

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου λοιπόν που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το παιχνίδι, με συνέντευξή της στο περιοδικό  7 Μέρες TV αποκάλυψε τον λόγο που έγινε όλο αυτό.

Διαβάστε τι είπε:

-Το δικό σου φαβορί;

«Έχω δηλώσει ξανά ότι ο Αγγελόπουλος είναι πολύ δυνατός, εγώ δεν τον ψήφισα να φύγει.

Το θεωρώ τεράστιο λάθος και έναν από τους λόγους που ξενέρωσα με την ομάδα είναι το ότι όταν ψήφισαν Αγγελόπουλο, εγώ δεν το γνώριζα, παρότι θεωρούμασταν ομάδα.
Η ομάδα τα συζητάει όλα, πώς γίνεται εγώ να ψηφίσω κάποιον άλλο και σχεδόν οι μισοί να τον έχουν ψηφίσει; Σίγουρα αυτό είχε συζητηθεί μεταξύ τους»

-Γιατί, όμως;

«Γιατί είχε συμβεί κάτι στο ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι και κάποια άτομα τα οποία ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους τον παρεξήγησαν -έχεις καταλάβει ποιοι (εκτός από την Ελένη, τον Δημήτρη, εμένα και τον Αγγελόπουλο).

Ήταν προφανές ότι όλοι μεταξύ τους προτίμησαν να τον διώξουν.
Από τη δική μας ομάδα τώρα, φαβορί θεωρώ τον Μάριο.»

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Αυτός είναι τελικά ο λόγος που οι «Μαχητές» έδιωξαν τον Αγγελόπουλο από την ομάδα τους

Αναμφίβολα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι το απόλυτο φαβορί του Survivor!

Είναι παίχτης δυνατός, γρήγορος και με αντοχή, έχει δηλαδή τα βασικά συστατικά για να κερδίσει το παιχνίδι.

Και προκάλεσε εντύπωση που στο πρώτο επεισόδιο του Survivor, οι «Μαχητές» ψήφισαν ο Γιώργος να φύγει από την ομάδα τους και να πάει στην ομάδα των «Διασήμων».

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου λοιπόν που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το παιχνίδι, με συνέντευξή της στο περιοδικό  7 Μέρες TV αποκάλυψε τον λόγο που έγινε όλο αυτό.

Διαβάστε τι είπε:

-Το δικό σου φαβορί;

«Έχω δηλώσει ξανά ότι ο Αγγελόπουλος είναι πολύ δυνατός, εγώ δεν τον ψήφισα να φύγει.

Το θεωρώ τεράστιο λάθος και έναν από τους λόγους που ξενέρωσα με την ομάδα είναι το ότι όταν ψήφισαν Αγγελόπουλο, εγώ δεν το γνώριζα, παρότι θεωρούμασταν ομάδα.
Η ομάδα τα συζητάει όλα, πώς γίνεται εγώ να ψηφίσω κάποιον άλλο και σχεδόν οι μισοί να τον έχουν ψηφίσει; Σίγουρα αυτό είχε συζητηθεί μεταξύ τους»

-Γιατί, όμως;

«Γιατί είχε συμβεί κάτι στο ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι και κάποια άτομα τα οποία ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους τον παρεξήγησαν -έχεις καταλάβει ποιοι (εκτός από την Ελένη, τον Δημήτρη, εμένα και τον Αγγελόπουλο).

Ήταν προφανές ότι όλοι μεταξύ τους προτίμησαν να τον διώξουν.
Από τη δική μας ομάδα τώρα, φαβορί θεωρώ τον Μάριο.»

Σα να ξεκαθαριζει το τοπιο, η Ελισαβετ η ψηλη ειπε σχετικα με το σεντραρισμα του ντανου, οτι ειχε γινει σκηνικο στο ξενοδοχειο πριν τους αμολησουν στη παραλια μεταξυ ντανου και καποιων παιχτων γι αυτο και υπηρξε αυτη συσπειρωση ψηφου απεναντι του. Ηταν σιγουρο οτι κατι επαιξε δε δικαιολογειται αλλιως οτι τον ψηφισαν σχεδον ολοι.

Ειχε αναφερθει χθες για το περιστατικο με Ντανο. Το χουμε ξαναπει, το site ειναι το πρωτο μεσο ενημερωσης και σχολιασμου για το αγαπημενο μας παιχνιδι. Ολα τ αλλα μας ακολουθουν  :rockon: :rockon: :rockon:

retimpan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
0
Να ξυπνάς το πρωί και να βάζεις το πρώτο επεισόδιο σουρβάιβορ...
Στην επανάληψη βλέπεις πολλά στοιχεία που χάνεις την πρώτη φορά.
Ο Αγγελόπουλος φαγώθηκε γιατί το έπαιζε αρχηγός. Το ίδιο έχει αρχίσει και κάνει και στους διάσημους τώρα που άρχισε να παίρνει θάρρος.
Ο Λάμπρος στο πρώτο αγώνισμα τον έπαιξε στα ίσια τον Αγγελόπουλο.
Ο μέγας στρατηγός και δάσκαλος μας από την αρχή εμψυχωτής προς όλους, χωρίς έπαρση. Πάνος μέχρι τέλους!

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
:gay:Να ξυπνάς το πρωί και να βάζεις το πρώτο επεισόδιο σουρβάιβορ...
Ο Αγγελόπουλος φαγώθηκε γιατί το έπαιζε αρχηγός. Το ίδιο έχει αρχίσει και κάνει και στους διάσημους τώρα που άρχισε να παίρνει θάρρος.
Ο μέγας στρατηγός και δάσκαλος μας από την αρχή εμψυχωτής προς όλους, χωρίς έπαρση. Πάνος μέχρις τέλους!

Σωστη παρατηρηση για ντανο, εχει παρει πολυ αερα σε σχεση με αρχη που ταν ψαρας και αρχιζει να του βγαινει ο αληθινος εαυτος. Ειναι δυνατος αλλα αν του κατσει κανα αγωνισμα που θελει λιγο περισσοτερο σκεψη , κανα δυσκολο παζελ για παραδειγμα θα κολλησει. Ο Πανος ειναι ο φυσικος ηγετης-μανατζερ της ομαδας και της καρδιας μας και συνεχιζει χωρις επαρση το εργο του.

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Παιδια τον πανο τον βλεπω στον τακο αυριο αν δεν κερδισουν ασυλια και απο εκει και περα θα φανει απο τον κοσμο αν θα τον κρατησει μεσα και φυσικα ποιοι θα ειναι και οι αλλοι δυο διπλα του πχ αν ειναι η σουπια ο κινεζος πιστευω θα φυγει αυτος..

Επισκέπτης
Σωστη παρατηρηση για ντανο, εχει παρει πολυ αερα σε σχεση με αρχη που ταν ψαρας και αρχιζει να του βγαινει ο αληθινος εαυτος. Ειναι δυνατος αλλα αν του κατσει κανα αγωνισμα που θελει λιγο περισσοτερο σκεψη , κανα δυσκολο παζελ για παραδειγμα θα κολλησει. Ο Πανος ειναι ο φυσικος ηγετης-μανατζερ της ομαδας και της καρδιας μας και συνεχιζει χωρις επαρση το εργο του.
ο Αγγελόπουλος είναι καθαρό αυθεντικό μουνόπανο, από αυτούς που από σύμπτωση δεν είναι φυλακή...

Δεν είναι μαλάκες τόσοι που τον ψήφισαν και τον έδιωξαν

Από όταν πήγε στους διάσημους έχει φορέσει μάσκα και παίζει ρόλο γιατί είδε ότι με το αρχικό του τροπάριο δε θα νικούσε

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
ο Αγγελόπουλος είναι καθαρό αυθεντικό μουνόπανο, από αυτούς που από σύμπτωση δεν είναι φυλακή...

Δεν είναι μαλάκες τόσοι που τον ψήφισαν και τον έδιωξαν

Από όταν πήγε στους διάσημους έχει φορέσει μάσκα και παίζει ρόλο γιατί είδε ότι με το αρχικό του τροπάριο δε θα νικούσε

:wanker: :coffee: :wanker: :coffee:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Όπως σας είχα πει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μου, oι «Μαχητές» παίρνουν 500€ μεικτά την εβδομάδα, δηλαδή 1.500€ τον μήνα, ενώ οι «Διάσημοι» λαμβάνουν 2.000€ την εβδομάδα…

Οι πληρωμές αυτές δεν διαμορφώθηκαν ανάλογα με την ονομασία της ομάδας, δηλαδή οι επώνυμοι παίκτες που άφησαν την καριέρα τους στην Ελλάδα ήταν λογικό να συμμετέχουν με περισσότερες χρηματικές απολαβές, όπως γίνεται σε όλα τα σόου που συμμετέχουν επώνυμοι και μη επώνυμοι…

Τώρα, όσον αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την αμοιβή του, πολλοί είπαν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να το άλλαξαν και πλέον να του δίνουν περισσότερα…

Εγώ σας λέω ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα! Οι απολαβές που έχει από το ριάλιτι είναι ακριβώς ίδιες, με αυτές που είχε όταν ήταν στην ομάδα των «Μαχητών», καθώς  μπορεί να είναι πλέον στην ομάδα των «Διασήμων» δεν είναι όμως στην πραγματικότητα επώνυμος…

Οπότε κι εκείνος λαμβάνει 1.500€ τον μήνα όπως οι υπόλοιποι… Άδικο…

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Να ξυπνάς το πρωί και να βάζεις το πρώτο επεισόδιο σουρβάιβορ...
Ο μέγας στρατηγός και δάσκαλος μας από την αρχή εμψυχωτής προς όλους, χωρίς έπαρση. Πάνος μέχρι τέλους!
Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θανατο!

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
survivor και μαλακιες

εμεις σημερα ζουμε το survivor ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ !!!

βροχη φουλ με αντιξοοες συνθηκες οι δρομοι μαυρο χαλι

και αυτοι ηλιοθεραπεια στον αγιο δομινικο

με σαντουιτσακια στα κρυφα

!!!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406