Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1
ΜΕΓΑ Σίχαμα & Γλύτσας !!! :vomit: :vomit: :vomit:

Δηλ. τύπε τώρα που θα κάνει εκπομπή δεν θα τον βλέπεις ? Εγώ νομίζω κακός ξεκινά τώρα άκουσα γιατί θα κάνει ζημιά. Αντί ο κόσμος να βγαίνει έξω καλοκαιριάτικα θα στήνετε στο χαζοκούτι να τον δει  :headbaning2:.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Ο τυπος εφαγε τρελο σκουπιδιασμα, απειλες θανατου, κραξιμο σε γυναικα, μπινελικια για το παιδι του, ο κοσμος εβγαλε τρελο μενος για τον γλυτσα και μπορει γι αυτο να του δωσαν και εκπομπη για να μη τους κανει τιποτα μηνυσεις.

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, βρέθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης και αποκάλυψε το λόγο που μετά το Survivor κατέβασε από το Instagram όλα τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες με τον γιο του!

Το μοντέλο εξομολογήθηκε πως αυτό συνέβη διότι υπήρχε κόσμος που έβριζε τον γιο του και έστελνε και άσεμνες φωτογραφίες.

«Για οποιονδήποτε φανατισμό πήρε όλη αυτή η ιστορία νομίζω ότι υπεύθυνος είμαι εγώ και σε καμία περίπτωση η οικογένειά μου. Έβριζαν τον γιο μου πάρα πολύ, μου έστελναν φωτογραφίες περίεργες με το γιο μου. Κατάλαβαν ότι είναι το μόνο πράγμα που με ενοχλεί. Μου έστελναν φωτογραφίες με γεννητικά όργανα και “πόσο αντέχει το παιδί σου”», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Αυτά άκουσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και επειδή κι αυτός είναι πατέρας, ξέσπασε κατά όσων τόλμησαν να τα… βάλουν με τον γιο του Στέλιου Χανταμπάκη: «Πρέπει να είσαι πολύ μαλ…ς για να στείλεις ένα βιντεάκι και να κατηγορείς ένα παιδάκι 3,5 χρονών. Τώρα με συγχύζεις γιατί έχουμε παιδί στην ίδια ηλικία. Ότι πρόβλημα μπορεί να έχω μαζί σου, το έχω μαζί σου. Να πιάνουμε στο στόμα μας οικογένειες και παιδιά, μου φαίνεται αδιανόητο».

βρε Χανταμπακη.... μπας και φταις και εσυ λιγο που τραβαει ολο αυτο η οικογενεια σου ... μεσα στο παιχνιδι μονο για αυτο ελεγες μας ειχες παρει τα αυτια... εγω νομιζω οτι αν δεν ειχες πρηξει αρχιδια με το να το παιζεις οικογενειαρχης για να παρεις τα 100 χιλιαρικα, το γαμισακι θα το ετρωγες μονος σου....

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Οτι μπορει κανει η θειτσα μπας και τη γαμησει ο Κοκκινακης. :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Οτι μπορει κανει η θειτσα μπας και τη γαμησει ο Κοκκινακης. :S :S :S
εδω ρε τυπε ο 3Α ηθελε να γαμησει την βρωμουσα,το μιλφογκρανυ θα ειναι κομματι τουρτας για αυτον :S :S :S

Επισκέπτης
Πουσ-Τρακη πονας και φταιει ο Πειραιας!!!

Καλησπερα τυποι!

Επισκέπτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom