Επισκέπτης
Και να παιρνει ματι απο την διπλα καλυβα ο ΣΠΑΛ!!
Τυπε ο Σπαλ εχει σουβλισει τον Ντανο στη Σκιαθο και του φωναζε τι σου κανω πιτακια μου....
Και να παιρνει ματι απο την διπλα καλυβα ο ΣΠΑΛ!!
ναι,αυτο τον εμποδιζε,οτι ηταν και αλλοι μπροστα,οχι οτι το αβυζο ψοφιμι ειχε το θρασσος να τον απαξιωνει.ψοφα μωρη καριολαman τώρα που θα μείνουν οι δυο τους στην καλύβα λες να της τον σφηνώσει:S :S :S
τυπε ολα δειχνουν οτι ο κοκακιας με τα λεφτα που μαζεψε εκτος απο ψωνια στο Μενιδι θα βαλει και μουνοτρυπα :- :S :S :S
Δεν Ξερω Ακριβως....Τωρα Προ Ολιγου Το Ειπε Η Διευθυντρια Παραγωγης Του Καραφλοκαναλου Στη Μελετη !!! :o
Κατι Λεει Με Παιδακια Θα Εχει Να Κανει !!! Ωραιο Προτυπο Θα Εχουν Τα Παιδακια !![]()
![]()
![]()
τυπε αν γινει αυτο η μαγειρευτει με καποιο τροπο να μεινει η γαμημενη σαπιομουνα dyke αντι του doctor alban δεν ξερω τι θα γινει :S :S :S
o γκομενος του dr alban ρε τυπε.ο ψευτοχιπστερ αποτυχημενος τοξικοεξαρτημενος ηθοποιος :S :S :Sποιος ειναι ο κοκακιας?? γιατι τον λετε ετσι
τυπε κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι πολυ καλος αθλητης και κανει και δουλειες κλπ.λεμε απλα οτι ακομη και σουπερ γκομενος να εισαι,οπως ενδεχομενως ειναι,αν κολλησει το μυαλο σου παει το καψες.και δυστυχως η πεθαμενατζου η dyke,που ειναι φουλ χειριστικη ελλεεινιδα,βρηκε τα κουμπια του και τον εκανε σκυλακι.δεν νοειται για αντρα με εμπειρια να μην της τραβηξει απαξιωτικη ροχαλα και να της σκουπιδιαζει οπου την βρει.αυτος οχι μονο αυτο δεν εκανε,που οκ,να πεις στρατηγικη,αντιθετως της εκανε και ολα τα χατηρια γαμω το πεθαμενο της μουνι γαμω![]()
![]()
![]()
o γκομενος του dr alban ρε τυπε.ο ψευτοχιπστερ αποτυχημενος τοξικοεξαρτημενος ηθοποιος :S :S :S
Είναι φιλοσοφημένο άτομο απ'οτι έλεγαν όμως...o γκομενος του dr alban ρε τυπε.ο ψευτοχιπστερ αποτυχημενος τοξικοεξαρτημενος ηθοποιος :S :S :S
Τύπε εγώ έχω χαρά που ανανέωσε ο Πρίντεζης σταρχιδια μου τα σουβλάκιαναι περα απο τη πλακα δυο φορες εχω φαει μια χαρα ειχε και ενα καλο που δουλευε μεσα..![]()
:S :S :S
Πω τι δομινικανη τραγουδιστρια φερανε στο χ φακτορ!!!!!!
Μου φυγαν τα σφραγισματα μαγκες...
Τύπε δεν ξεπλένει από μουνοδουλίαση τον επιρρεπή όχι μια μεγάλη λίστα πρώην γυναικών αλλά ούτε καν πιεστικό πλυντηρίου βενζινάδικου.
Ίσα ίσα ο έχων πλούσια πρόσβαση στο μέλι, κινδυνεύει να βουτάει όλο και ποιο βαθιά. Δυστυχώς πρόκειται για εφ' όρου ζωής σύνδρομο :S
http://[URL unfurl="true"]www.altsantiri.gr/wp-content/uploads/2017/05/d6b20aa80a34159dc58f7147f74ff696.jpg.pagespeed.ce.tifsC6Dnq1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τυπε αυτος μπορει να της κανει καμια προταση γαμου live η να σερνεται οπως ο Λιατσος στα ποδια της Αναλ Βισσυ :S :S :S
Χα χα...
Ωραια φωτο..
Εχει πλυνει και το δικο μου αμαξι ο ΝΤΑΝΟΣ!!
![]()
τυπε τώρα ξύπνησες?τι σχέση έχει το ένα με το άλλο που αναφέρεις.Τύπε εγώ έχω χαρά που ανανέωσε ο Πρίντεζης σταρχιδια μου τα σουβλάκια
Γιατί, έχουν μείνει Δομινικανές στα bar στον Πειραιά (όσα λειτουργούν ακόμα);Σε βλέπω σύντομα σε τίποτα μπαρ του Πειραιά η να φυτιλιάζεις πενηντάρικα για Lia![]()
τυπε τώρα ξύπνησες?τι σχέση έχει το ένα με το άλλο που αναφέρεις.
τυπε αυτος μπορει να της κανει καμια προταση γαμου live η να σερνεται οπως ο Λιατσος στα ποδια της Αναλ Βισσυ :S :S :S