Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Γιατί, έχουν μείνει Δομινικανές στα bar στον Πειραιά (όσα λειτουργούν ακόμα);

Δεν ξέρω, συνειρμικά το είπα, έχω να πάω μερικά χρόνια σε Πειραιώτικα κωλόμπαρα. Παλιότερα είχαν αρκετές.

Επισκέπτης
Ξεκινησανε οι ζεστες αδερφε...θα παθουμε ολοι ταπιροκρανιωση.

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Δεν ξέρω, συνειρμικά το είπα, έχω να πάω μερικά χρόνια σε Πειραιώτικα κωλόμπαρα. Παλιότερα είχαν αρκετές.
Έχουν εξαφανιστεί από καιρό.....και το ενδιαφέρον μου για τα μαγαζιά της περιοχής χάθηκε μαζί με αυτές.....

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
27
Πόντοι
16
Κοκακιας τυποι αλλα μακραν ο πιο κυριος εκει μεσα...ακομα και στην αποχωρηση ηταν ειλικρινης και αυθορμητος.
:thumbsup:

ενταξει ρε τυπε,ουτε ο Γαβαλας τον παιρνει,το γνωριζει καλυτερα ο ιδιος :S :S :S
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΝΤΑΝΟΣ....ΔΥΝΑΜΗ...

Μονος μου και ολοι σας ρε μουνια!!

:heavymetalbig:
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Μονο για πρωταθλημα κουτσό κανει ο τυπος, δεν ηταν παικτης για το survivor..

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
27
Πόντοι
16
Μεγαλο μπραβο στο μανατζερ που ολοι αγαπησαμε!  :rockon:  Ξεκιναει να δημιουργει τα πρωτα καμπς και αργοτερα ακαδημιες survivor ετσι ωστε οι νεες γενιες να εκπαιδευονται και σε 5-6 χρονια να εχουμε ετοιμους μαχητες για τα παιχνιδια με τους Τουρκαλαδες...
...στα οποία οι Έλληνες θα χάνουν 0-10 όντες τραυματισμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο. :S :S :S

ηταν τα καταλληλοτερα ατομα να κανουν σουρβαιβορ καμπς τυπε  :
ο ενας ηταν μονιμος τραυματιας, δεν ειχε ολοκληρωσει ουτε ένα αγωνισμα, ηταν στρατηγικο μυαλο και πανεξυπνος και αποχωρησε κανα διμηνο πριν την βρωμουσα που πηγε στο σουρβαιβορ για διακοπες...
ο άλλος καταφερε σε 1 μηνα να γινει πιο μισητος από τους τζιχαντιστες του λονδινου ή την πτερυγα των παιδεραστων και βιαστων στις φυλακες....

αν δεν διδαξουν αυτοι τα μυστικα του σουρβαιβορ, ποιοι θα τα διδαξουν!!!!!!
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

το σουρβαιβορ θα το κερδισει ο μαριος, γιατι ως γνωστον μονο κυπριοι κερδιζουν στα ριαλιτι...
παντως αυτος που θα αξιζε να το κερδισει είναι ο ντανος, παρα το γεγονός ότι είναι ψυχακι, γιατι :
είναι μακραν ο καλυτερος αθλητικα
στην παραλια ψαρευει, μαγειρευει, κοβει καρυδες, τους μανταρει τις καλτσες, τους πλενει τα ρουχα, τους κοβει τις παρονυχιδες
τον πηγαινε πιπα κωλο η κλικα για πολύ μεγαλο χρονικο διάστημα (δεν είναι τυχαιο ότι χθες κατά την αποχωρηση του χρανιολα του ειπε "ευχαριστω για όλα", καθως μονο αυτος τον στηριξε και ο σπαλ όταν ηταν τελειως μονο του στην ομαδα των διασημων)
ενα κοντινο πλανο στα μουτρα του χανταβλακα και του πιστου σκυλιού του, αν κερδισει ο ντανος, θα είναι ανεκτίμητης τηλεοπτικης αξιας
ηταν ο μονος που πετσωσε τους τουρκους
Ο Ντάνος θα κερδίσει, τύπε. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
27
Πόντοι
16
DCTlp6hXkAATdc2.jpg
Καλό! :grin:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ρε στην Aννιτα την πρεζου φαινεται το κωλοτρυπιδι αυτης που χορευει,Μαριαννα την ειπε :bigdick: :bigdick: :bigdick:

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μεγαλο μπραβο στο μανατζερ που ολοι αγαπησαμε!  :rockon:  Ξεκιναει να δημιουργει τα πρωτα καμπς και αργοτερα ακαδημιες survivor ετσι ωστε οι νεες γενιες να εκπαιδευονται και σε 5-6 χρονια να εχουμε ετοιμους μαχητες για τα παιχνιδια με τους Τουρκαλαδες που μας πηγαν κωλοφερατζα! Μονο αγαπη και σεβασμος γι αυτον τον ανθρωπο!
  :headbaning2:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Ο Γιώργος, λίγο πριν επιστρέψει Ελλάδα, έκανε μερικές δηλώσεις για την εμπειρία του στο παιχνίδι και δεν δίστασε να αποκαλύψει την πρώτη του σκέψη καθώς και να μιλήσει για την φιλία του με τον Ντάνο.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Η πρώτη-πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένας στίχος από τον αγαπημένο μου ποιητή, τον Καρυωτάκη και από ένα ποίημα του, το «Μόνο» που λέει «Όλα έπρεπε να έρθουν όπως ήρθαν». Έχω γελάσει πολύ, έχω κλάψει λιγότερο, έχω αναστατωθεί ευχάριστα πάρα πολύ, έχω χτυπήσει το κεφάλι μου σε ένα βράχο, έχω κάνει εξυπνάδες, έχω κάνει βλακείες, έχω αδικήσει ανθρώπους, αλλά επίσης έχω συγχωρήσει κάποιους άλλους. Έχω κάνει έναν καινούριο φίλο, που λέγεται Ντάνος. Και έχω καταλάβει μάλλον τι σημαίνει οικογένεια και δύναμη και φίλοι και προτεραιότητες σε αυτή τη ζωή, όσο καμία άλλη φορά στη ζωή μου».

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, βρέθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης και αποκάλυψε το λόγο που μετά το Survivor κατέβασε από το Instagram όλα τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες με τον γιο του!

Το μοντέλο εξομολογήθηκε πως αυτό συνέβη διότι υπήρχε κόσμος που έβριζε τον γιο του και έστελνε και άσεμνες φωτογραφίες.

«Για οποιονδήποτε φανατισμό πήρε όλη αυτή η ιστορία νομίζω ότι υπεύθυνος είμαι εγώ και σε καμία περίπτωση η οικογένειά μου. Έβριζαν τον γιο μου πάρα πολύ, μου έστελναν φωτογραφίες περίεργες με το γιο μου. Κατάλαβαν ότι είναι το μόνο πράγμα που με ενοχλεί. Μου έστελναν φωτογραφίες με γεννητικά όργανα και “πόσο αντέχει το παιδί σου”», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Αυτά άκουσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και επειδή κι αυτός είναι πατέρας, ξέσπασε κατά όσων τόλμησαν να τα… βάλουν με τον γιο του Στέλιου Χανταμπάκη: «Πρέπει να είσαι πολύ μαλ…ς για να στείλεις ένα βιντεάκι και να κατηγορείς ένα παιδάκι 3,5 χρονών. Τώρα με συγχύζεις γιατί έχουμε παιδί στην ίδια ηλικία. Ότι πρόβλημα μπορεί να έχω μαζί σου, το έχω μαζί σου. Να πιάνουμε στο στόμα μας οικογένειες και παιδιά, μου φαίνεται αδιανόητο».

Επισκέπτης
Για σενα τα στελνανε τα καυλια μωρη πουσταρα για να γουσταρεις!!!

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, βρέθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης και αποκάλυψε το λόγο που μετά το Survivor κατέβασε από το Instagram όλα τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες με τον γιο του!

Το μοντέλο εξομολογήθηκε πως αυτό συνέβη διότι υπήρχε κόσμος που έβριζε τον γιο του και έστελνε και άσεμνες φωτογραφίες.

«Για οποιονδήποτε φανατισμό πήρε όλη αυτή η ιστορία νομίζω ότι υπεύθυνος είμαι εγώ και σε καμία περίπτωση η οικογένειά μου. Έβριζαν τον γιο μου πάρα πολύ, μου έστελναν φωτογραφίες περίεργες με το γιο μου. Κατάλαβαν ότι είναι το μόνο πράγμα που με ενοχλεί. Μου έστελναν φωτογραφίες με γεννητικά όργανα και “πόσο αντέχει το παιδί σου”», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Αυτά άκουσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και επειδή κι αυτός είναι πατέρας, ξέσπασε κατά όσων τόλμησαν να τα… βάλουν με τον γιο του Στέλιου Χανταμπάκη: «Πρέπει να είσαι πολύ μαλ…ς για να στείλεις ένα βιντεάκι και να κατηγορείς ένα παιδάκι 3,5 χρονών. Τώρα με συγχύζεις γιατί έχουμε παιδί στην ίδια ηλικία. Ότι πρόβλημα μπορεί να έχω μαζί σου, το έχω μαζί σου. Να πιάνουμε στο στόμα μας οικογένειες και παιδιά, μου φαίνεται αδιανόητο».

ΜΕΓΑ Σίχαμα & Γλύτσας !!! :vomit: :vomit: :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom