Φίλε....τύποι που κάνουν εκατομμύρια απο το τίποτα (δεν βρήκαν κάτι έτοιμο δηλαδή) είναι σίγουρα έξυπνοι αλλα και αδιστακτοι. Πρέπει να είναι μεγάλη μουμια ...
Φίλε....τύποι που κάνουν εκατομμύρια απο το τίποτα (δεν βρήκαν κάτι έτοιμο δηλαδή) είναι σίγουρα έξυπνοι αλλα και αδιστακτοι. Πρέπει να είναι μεγάλη μουμια ...
οτι θα αρχισει και αυτος την κλαψα σαν την σοφι του στυλ ειναι ενα παιχνιδι και τα αρχιδια μου κουνιουνται
οταν ειναι μεσα τα μουνοπανα και κανουνε οτι μαλακια τους καπνισει ειναι ωραια...και τωρα ο χαντα αρχιζει τις δικαιολογιες ...καλα εχει να φαει αρκετη ντοματα το μουνοπανο οταν γυρισει πισω
Φίλε....τύποι που κάνουν εκατομμύρια απο το τίποτα (δεν βρήκαν κάτι έτοιμο δηλαδή) είναι σίγουρα έξυπνοι αλλα και [size=12pt]αδιστακτοι[/size]. Πρέπει να είναι μεγάλη μουμια ...
.....να πω ενα ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ στους αναγνώστες και επισκέπτες !!
Σας έσπασαν στο αυγό ? Το αρνάκι το τιμήσατε ? .
Για τσουρέκι δεν ρωτάω ...ο Αλαφούζος μας τα έκανε τσουρέκια σήμερα !!! :thubsdown: :thubsdown:
φιλε χωρις να ξερω αλλα απο τον τροπο που του συμπεριφερθηκε η μελετη στο β μερος της και καλα συνεντευξης μαζι με ολους τους αλλους μου φαινοταν σαν απομονωμενος σαν να ηταν εκει σαν παρουσια και να μην ηθελε να μιλησει.Εχω την εντυπωση πες το ενστικτο οτι πρεπει να εχει γινει ψιλοχαμος,ειμαι σιγουρος οτι απο την επικοινωνια με τους δικους του θα του ειπαν πολλα και οτι τον παρουσιασαν γενικα με πολυ ασχημο τροπο απο το παιχνιδι και ισως να μανουριασε.Προσωπικα εγω αυτο θα εκανα αλλα αυτο ειναι μονο μια αποψη.ποιος ξερει τι θα δουμε και ακουσουμε παρακατω.