Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
H Μελέτη λεει οτι εκοψε το κομματι γιατι μολις ειχε βγει απ το παιχνιδι και τον εφερε σε δυσκολη θεση.

Δε μας ειπε ομως γιατι εκοψε και πολλα κομματια του Πανου, οπως εκει που μιλαγε για τις σχεσεις του με το Σπαλιαρα.

Στην πραγματικοτητα τα εκοψε ολα για να χωρεσει στο προγραμμα η συνεντευξη του Τουρκου αφεντικου.

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Χανταμπακης δε μετανιωνει για τιποτα.Ανεβηκε κι αλλο στην εκτιμηση μου.

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
H Μελέτη λεει οτι εκοψε το κομματι γιατι μολις ειχε βγει απ το παιχνιδι και τον εφερε σε δυσκολη θεση.

Δε μας ειπε ομως γιατι εκοψε και πολλα κομματια του Πανου, οπως εκει που μιλαγε για τις σχεσεις του με το Σπαλιαρα.

Στην πραγματικοτητα τα εκοψε ολα για να χωρεσει στο προγραμμα η συνεντευξη του Τουρκου αφεντικου.
συμφωνω για αυτο ειπα οτι θα δουμε πολλα παρακατω πιστευω σε αλλες της εκπομπες.Αλλα αυτο που λεω για τον χαντα ισχυει οτι δηλαδη φαινεται καπως στην εκπομπη.

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
και τα ραντεβου της στα ΗΑΕ τυπε :think: :S :S :S

Κύριε ΝΑΣΟ ιδού τι συντομογραφούσα

Είναι του καθεστώτος Ερντογάν στον Τομέα "Αρτος και Θεάματα", οπότε καταλαβαίνεις...
θα του στελνει και κανενα βιζιτακι λογικα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ο χανταπακης δεν ειναι τοσο κακος ισως  του δωσανε το ρολο για να δουμε  μηπως οι αλλοι θα ειναι χειροτερα ατομα 

Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1
H Μελετη ουτε ερωτησεις ξερει να κανει ουτε να κρατησει το ενδιαφερον σε μια συζητηση. Μονο για κανενα τσιμπουκι ειναι, κι αυτο με ερωτηματικο.

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τυπε δεν ειναι manager, δημοσιος υπαλληλος ειναι.  :S :S :S

Μανατζερ ειναι. Εχουν ποσταριστει τοσες φορες τα δελτια. Αλλα ειναι τοσο τρολ που το αρνηθηκε στην εκπομπη της Μελετη. Απιστευτος τυπος!

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δε με καβλωνει καθολου η Μελετη. Αν την ειχα ξαπλωμενη στο κρεβατι διπλα μου και αρχιζε να με τσιμπουκωνει δε θα μου σηκωνοταν καθολου.

Επισκέπτης
θα προσπαθησω να το πω οσο πιο ευγενικα μπορω :

"Μηπως ξερει κανενας γαμιολης γιατι κοπηκε το κομματι που μιλαει ο καριολης ο χαντα για την σκοτεινη πλευρα? "

ευχαριστω
τυπε κατάλαβαν ότι ο χαντα δε θα μπορούσε να βγει ούτε απ'το σπίτι και προσπάθησαν να του φτιάξουν το προφίλ

Έκοψαν την σκηνή και γύρισαν το 1 to 1 με την Ελεονώρα για να δικαιολογήσει τις πουστιες του

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Εχει δυνατοτητες για σοβαρες εκπομπες.
γελαει ο κοσμος αν ειχε δυνατοτητες δεν θα εφτανε να ξεφτιλιστει στο σορβαιβορ θα τον ανακυκλωσουν και θα τον χωνεψουν οπως τοσους και τοσους μαιντανους.μοντελο που περασαν τα ψωμια του και το γυρισε για λιγο στο παρουσιαστης σε τριτοτεταρτες εκπομπες να χαμε να λεγαμε δηλαδη οτι με κατι βιοποριζομαι.

fredm5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2012
Κριτικές
8
Like
361
Πόντοι
286
τυπε κατάλαβαν ότι ο χαντα δε θα μπορούσε να βγει ούτε απ'το σπίτι και προσπάθησαν να του φτιάξουν το προφίλ

Έκοψαν την σκηνή και γύρισαν το 1 to 1 με την Ελεονώρα για να δικαιολογήσει τις πουστιες του

:2funny:
C9kBgUUXgAAcnyx.jpg:large

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Δε με καβλωνει καθολου η Μελετη. Αν την ειχα ξαπλωμενη στο κρεβατι διπλα μου και αρχιζε να με τσιμπουκωνει δε θα μου σηκωνοταν καθολου.

Κοίτα τα τσιμπούκια που παίρνεις εσύ dr alban, απείλησες τον αντμιν οτι αν δεν ξεπρασινίσεις θα διαγράψεις το θρεντ, σε έγραψε στην παπάρα του και τώρα τραγουδάς σπόρε...  

Πάνε κοιμήσου λέω εγω γιατί δεν είναι ώρα για ανήλικα...

Επισκέπτης
Κοίτα τσιμπούκια που παίρνεις εσύ dr alban, απείλησες τον αντμιν οτι αν δεν ξεπρασινίσεις θα θα διαγράψεις το θρεντ, σε έγραψε έγραψε στην παπάρα του και τώρα τραγουδάς σπόρε... 

Πάνε κοιμήσου λέω εγω γιατί δεν είναι ώρα για ανήλικα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
εσυ λες αν την ειχες αυτη ρωτας αν θα ηταν εκει.
υγ το διεγραψα κατα λαθος την πρωτη φορα και το ξαναποσταρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom