Τα αρχίδια μου θα πάρουν
μας γαμησες τη ψυχολογια Σαββατιατικο
Τα αρχίδια μου θα πάρουν
Τα αρχίδια μου θα πάρουν
Οι συζητησεις αυτες γινονται πολυ καιρο και πριν απο καθε παιχνιδι γιατι (η Ελενη το ειχε αποκαλυψει οταν βγηκε) στα ενδιαμεσα των παιχνιδιων μπαινουν σεκιουριτι ΑΝΑΜΕΣΑ στους παγκους των ομαδων ωστε να μην ερχονται σε επαφη οι παιχτες... ΑΡΑ ΜΟΝΟ πριν την εναρξη του καθε ματς μπορουν να ανταλλαξουν 2 κουβεντες μεταξυ τους παιχτες αντιπαλων ομαδων κι αυτο για λιγα δευτερολεπταΠαντως στο βιντεο με τον Πανο του την εφεραν πιστευω, με καποιον τροπο τον ηχογραφουσαν χωρις να το καταλαβει.
Θυμαστε με τον Ντανο που ειπαν οτι του μιλησαν στην ζουγκλα για να μην τον εκθεσουν και μετα πηγε η Σοφι με Χρανιολα να μιλησουν στην ζουγκλα και ετρεξε η καμερα να τους προλαβει;
Ετσι πρεπει να εγινε και εδω. Καταλαβε η παραγωγη πως παιζουν πολλες συζητησεις μεταξυ αντιπαλων και φροντισε να τους ηχογραφησει.
γνωστός ηθοποιός τύπε, μη τρελαίνεσαι και εγώ εδώ τον έμαθα
δεν εχω παρακολουθησει τη συζητηση εδω μεσα, αλλα μονο εγω θελω να σκισω την ελισαβετ ?
προφανως τυπε ειναι πολυ ξενερωτηδεν εχω παρακολουθησει τη συζητηση εδω μεσα, αλλα μονο εγω θελω να σκισω την ελισαβετ ?
Αυτη ειναι η μονη αληθειαενα πεθαμενο παιχνιδι.
που τον ξεθαψες αυτον κανεις δεν τον θυματαιΟ κοσμος που απορριπτει τον Πανο και λατρευει τον Αγγελοπουλο ειναι ο ιδιος κοσμος που εξελεξε νικητη του Μισιον τον Στεφανο Κοκολογιαννη
Απίθανο χρωμα το καπελο! Θα αγορασω ενα ιδιο!