Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
Οι μισές διαφημίσεις στο E tv είναι με τον στόκο βουλευτή Νικολόπουλο να μας λέει ότι το Survivor είναι παράνομο και οι άλλες μισές με ψυχολόγους να μας λένε ότι το survivor θα καταστρέψει τις ζωές των συμμετεχόντων και πως θα έπρεπε να σταματήσει.

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Οι μισές διαφημίσεις στο E tv είναι με τον στόκο βουλευτή Νικολόπουλο να μας λέει ότι το Survivor είναι παράνομο και οι άλλες μισές με ψυχολόγους να μας λένε ότι το survivor θα καταστρέψει τις ζωές των συμμετεχόντων και πως θα έπρεπε να σταματήσει.

Καλά ...αστους να τραγουδάνε αυτούς.
Οι παραγωγοι "ποιοτικών" εκπομπών και show....με τα fake δωρα και τους μιλημένους "τυχερούς"

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
Έχει αναλάβει κανείς την βραδυνή βάρδια ή είμαστε ξέφραγο αμπέλι;

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ανοιχτά είναι, όποιος θέλει μπαίνει όποιος θέλει βγαίνει (σαν το κωλαράκι μου και το θρεντ). αν έχουμε κανέναν φουσκωτό για πόρτα, ας μου στείλει και πμ να γνωριστούμε.... :P

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
ανοιχτά είναι, όποιος θέλει μπαίνει όποιος θέλει βγαίνει (σαν το κωλαράκι μου και το θρεντ). αν έχουμε κανέναν φουσκωτό για πόρτα, ας μου στείλει και πμ να γνωριστούμε.... :P

:S :S :S

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
soy esteila

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
Ρε τι πούστηδες είναι αυτοί στο E TV. Όλοι μέρα βρίζουν το σουρβάιβορ αλλά από τις 02:00 ή ώρα έως και τώρα παίζουν οι ίδιοι κομμάτια από αυτό και τίποτα άλλο

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Ρε τι πούστηδες είναι αυτοί στο E TV. Όλοι μέρα βρίζουν το σουρβάιβορ αλλά από τις 02:00 ή ώρα έως και τώρα παίζουν οι ίδιοι κομμάτια από αυτό και τίποτα άλλο

Και γω αυτό βλέπω τώρα....

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Αν αρχίσω να ανεβάζω φωτογραφίες με μουνιά που έχει γαμήσει ο μισθοφόρος θα τον μισήσετε πάρα πολύ τύποι. Όχι γιατί έχει γαμήσει τρελά μουνιά απλά αλλά γιατί έχει γαμήσει τρελά μουνιά ένας τέτοιος αγκαλίτσα-για-να-κοιμηθούμε-κολλητος-με-γκόμενες-τυπος-σαν-τους-πουστηδες.

Εχεις και φωτο την ωρα της πραξης φιλε δλδ?  ανεβασε να παρουμε ματι τον γαμια ρε συ  :headbang:

[video] [video]https://www.youtube.com/watch?v=kt-ZP48hZAo [/video] [/video]

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Σχετικά με τον τραυματισμό απο το ατύχημα...βρήκα πριν λίγο τυχαία τη σελίδα που υπέβαλαν τις αιτήσεις τους όσοι ήθελαν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι και εκεί στους όρους που αποδέχονται οι παίχτες υπάρχει το παρακάτω:

Αποποίηση Ευθυνών Και Περιορισμοί
Σε κάθε περίπτωση η Παραγωγός και / ή ο Τηλεοπτικός Σταθμός δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή οποιαδήποτε είδους ζημιά, συμπεριλαμβανομένης της σωματικής βλάβης ή θανάτου ή για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, οικονομική, αποθετική ή άλλη ζημία οποιουδήποτε είδους άμεση ή έμμεση σχέση με το Διαγωνισμό, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στη χρήση αυτής της ιστοσελίδας από τον συμμετέχοντα, τα προσωπικά δεδομένα, το περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες ή οποιαδήποτε άλλα στοιχεία που υποβλήθηκαν, προκειμένου ο συμμετέχων, να διαφυλάξει τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό καθώς και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων από οποιαδήποτε βλάβη, ανεπάρκεια ή τεχνικά προβλήματα. Ο παραγωγός δεν έχει καμία ευθύνη για τη διάδοση των δεδομένων ή άλλου υλικού, από τους χρήστες του Διαδικτύου και μέσω της κοινωνικής δικτύωσης με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο.

link

Οπότε κάτι αντιστοιχο έχουν υπογράψει και όσοι είχαν επιλεχθεί τελικά, και μαζί με αυτούς Κολιδά και Κύπριος.

Περσινά ξινά σταφύλια ...αλλά τώρα το πέτυχα και ειπα να το μοιραστώ...

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Αυτο ακριβως εννοω. Ακομα και ο Κοκκινακης εχει καποια γαμημενη προσωπικοτητα. Το ντουκι ειναι το απολυτο κενο μεσα του.
Τι να συμπαθησω, το απολυτο κενο;

Τυπε Δεν Εχεις Αδικο Για Το Ντουκι...Αλλα Αν Εχει Υποψια Προσωπικοτητας Αργα Η Γρηγορα Θα Εκδηλωθεί !!!
Για Την Ωρα Ειναι Πολυ Ηρεμος Και Στους Καβγαδες Δεν Πολυσυμετεχει !  :rolleyes:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Έχει αναλάβει κανείς την βραδυνή βάρδια ή είμαστε ξέφραγο αμπέλι;

Τυπε...Σε Τάπωσε Ο ΠοδοΛ !!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Εγω Ειμουν Τελετευαιο Νούμερο !!! Ο Επομενος Εχει Αργησει Να Ερθει...
Παω & Εγω Να Την Πεσω !!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
το thread αργοσβηνει

η απουσια του ηγετη ειναι εμφανης

η φλογα σβηνει

το τελος πλησιαζει

παναρααααααα γυρνα πισω !

Επισκέπτης
Ακομα και τον Χανταμπακη να υποστηριξεις αντι να υποστηριξεις το ντουκι.
Μπορει να γουσταρεις που ειναι κακος που ειναι σαν αναποδο γαμωτο, κτλ.
Το ντουκι γιατι να το συμπαθεις; Το παιδι ειναι σαιμποργκ.
Ειναι σαν μου λες να υποστηριξω εναν ανθρωπο με μια καρεκλα, εεε τον ανθρωπο θα υποστηριξω, καποιο παραπανω συναισθημα θα μου γεννησει.
Ακομα και ο Κοκκινακης εμφανιζει σημαδια προσωπικοτητας.
δεν έχετε πάρει μυρωδιά ακόμα απ το potential του βασαλου!!

Θα εκπλαγείτε όλοι σε λίγο καιρό!

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Απο εκδικητικοτητα που εφυγε ο Αρχηγος εχω αρχισει να υποστηριζω Χανταμπακη. Σκατα στην κοινωια!

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αν αρχίσω να ανεβάζω φωτογραφίες με μουνιά που έχει γαμήσει ο μισθοφόρος θα τον μισήσετε πάρα πολύ τύποι. Όχι γιατί έχει γαμήσει τρελά μουνιά απλά αλλά γιατί έχει γαμήσει τρελά μουνιά ένας τέτοιος αγκαλίτσα-για-να-κοιμηθούμε-κολλητος-με-γκόμενες-τυπος-σαν-τους-πουστηδες.

Θυμασαι που ειχαν μουλιασει τα μουσια του στο γαλα και γελαγε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom