Αυτο ακριβως εννοω. Ακομα και ο Κοκκινακης εχει καποια γαμημενη προσωπικοτητα. Το ντουκι ειναι το απολυτο κενο μεσα του.
Τι να συμπαθησω, το απολυτο κενο;
Γιατι ρε αδερφε??? οταν τα χωνει στις σαυρες που δεν κανουνε τιποτα δεν εχει προσωπικοτητα??? οταν δεν δεχτηκε το σχεδιο της κατσαριδας για 4 υποψηφιους και τον εβγαλε η αλλη στη σεντρα δεν ειχε δικιο??? οταν δεν δεχεται συμβουλες απο τον Παναρα (σε αθληματα που δεν επαιζε ο αρχηγος) ειχε αδικο??? επειδη δηλαδη δεν ειναι κατινα να θαβει πισωπλατα και ολοι ξερουν ποιον θα ψηφισει και ποιον οχι ειναι το απολυτο κενο???
σε γενικες γραμμες ναι (βεβαια ο Βασαλος μετα τον Μαριο ηταν αυτος που επαιζε τις περισσοτερες φορες με Αγγελοπουλο και χανταβλακα οποτε αρκετες φορες εχανε) αλλα ο μισθοφλωρος οταν καιει η μπαλα κρεμαει παντα την ομαδα τα κανει πανω του... Μου θυμιζει τον Φελντειν του ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ παιζει ολο το ματς τελεια και παει να το χασει μονος του στο τελος!!!
Στην ψηφοφορια που ακυρωθηκε, στα γκαλοπ του φασεμπουκ η Σαρα ηταν 3 χιλιαδες ψηφους μπροστα απο τον δευτερο υποψηφιο.
Πρεπει να ειναι δυναμη και η Σαρα. Η απλα να ειναι αρκετα συμπαθεις σε ολους ωστε να τις ριχνουν ενα τσαμπα λικε, πληρωμενο δεν ξερω.
Ρε παιδια πως γινεται να υποστηριζεις το ντουκι;
Οι καρυδες στον νησι εχουν απειρως περισσοτερη προσωπικοτητα απο το ντουκι.
Ασε που ακομα και ο Σακης μπορει να θεωρηθει φιλοσοφος και καλος ομιλητης απεναντι στο ντουκι.
Αμα δεν εισαι γκομενα και στηριζεις ντουκι κατι τρεχει.
σε γενικες γραμμες ναι (βεβαια ο Βασαλος μετα τον Μαριο ηταν αυτος που επαιζε τις περισσοτερες φορες με Αγγελοπουλο και χανταβλακα οποτε αρκετες φορες εχανε) αλλα ο μισθοφλωρος οταν καιει η μπαλα κρεμαει παντα την ομαδα τα κανει πανω του... Μου θυμιζει τον Φελντειν του ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ παιζει ολο το ματς τελεια και παει να το χασει μονος του στο τελος!!!
Ο Βασαλος πριν κανουν το σερι και αρχισε να τρωει, επαιζε με σπαλιαρες κλπ. Ηταν τρομερα αργος.
Εφαγε και μπρορεσε να ξυπνησει. Αμα ξαναπεσει ασιτια στους μαχητες το ντουκι θα βγει ξανα εκτος.
Θυμιζω οτι δεν εχουν την εικονα που εχουμε εμεις οι παικτες. Εκανε λαθος το σκυλι, αλλα δεν το ηθελε.
Δεν τον εχω αρκετα εξυπνο να κανεις τετοια πουστια.