ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
ο βασαλος αβουλο πλασμα ειναι
Λεω να στηρίξουμε χανταμπακη , ειναι γλοιώδης, πανούργος , κανει ψυχολογικό πόλεμο στους αδύναμους κ εαν βγει απο το παιχνίδι κάποιος ψυχακιας θα τον ξυλοφορτώσει
Τι λέτε ;
Ακομα και τον Χανταμπακη να υποστηριξεις αντι να υποστηριξεις το ντουκι.
Μπορει να γουσταρεις που ειναι κακος που ειναι σαν αναποδο γαμωτο, κτλ.
Το ντουκι γιατι να το συμπαθεις; Το παιδι ειναι σαιμποργκ.
Ειναι σαν μου λες να υποστηριξω εναν ανθρωπο με μια καρεκλα, εεε τον ανθρωπο θα υποστηριξω, καποιο παραπανω συναισθημα θα μου γεννησει.
Ακομα και ο Κοκκινακης εμφανιζει σημαδια προσωπικοτητας.
Και οι νικες που πηραν οι διασημοι ηταν πολυ κοντα με τους μαχητες. Στον αγωνα ασυλιας οι μαχητες απο το 9-7 καταστραφηκαν τελειως.η μαχητες στα αγωνισματα ειναι αχρηστοι ο ντανος θα τους κανει μια χαψια
Ναι αμα πηγαινε Λαουρα, μπορει και να γαμαγε Βαλαβανη και Παπα.ο σπαλιαρας ηταν η καλυτερη κινηση των διασημων που τον στειλανε στους μαχητες
Όσοι δεν είναι εμπαθείς βλέπουν τα πράγματα ως έχουν και όχι όπως θέλουν.
Ναι αμα πηγαινε Λαουρα, μπορει και να γαμαγε Βαλαβανη και Παπα.![]()
Εγώ αν ψήφιζα η Σπαλ η Λάουρα θα έριχνα.Ναι αμα πηγαινε Λαουρα, μπορει και να γαμαγε Βαλαβανη και Παπα.![]()
Αυτο ακριβως εννοω. Ακομα και ο Κοκκινακης εχει καποια γαμημενη προσωπικοτητα. Το ντουκι ειναι το απολυτο κενο μεσα του.Βλασφημια και μονο που διπλα στο ονομα Χανταμπακης εβαλες τη λεξη γουσταρω η εστω υποννοησες να τον στηριξουμε...Καλα για κοκκινακη ασχολιαστο τον κερδιζε ο Παναρας ακομα και οταν δεν επαιζε... ασε που με βαση το τρειλερ εχει θυμωσει τρεις φορες τοσο πολυ στη ζωη του και οι δυο ειναι στο survivor με Σπαλ και Παππαδοπουλου... φιλε μου σκετη απογοητευση το σχολιο σου αν μου ελεγες Τσανκ ακομα και μισθοφωρο θα με εβαζες σε σκεψεις....
Και σε ένα θεό πατέρα παντοκράτορα πιστέυουμε,τι σημαίνει δλδ.Υποννοεις οτι ο Παναρας δεν ηταν η αρχηγαρα που ολοι μας πιστευαμε???
Μισθοφορο γιατι ρε παικτη;Να πάνε να γαμηθουν ολοι εκτος απο ,
Υποστηρίζω
Πρεζονι
Σεκιουριτι-μισθοφόρο-πειρατή
Κατσαρίδα
Sp4000
άυτη είναι η αλήθεια.Να πάνε να γαμηθουν ολοι εκτος απο ,
Υποστηρίζω
Πρεζονι Ψυχανώμαλη
Σεκιουριτι-μισθοφόρο-πειρατή Λίγδας
Κατσαρίδα Άχρηστη
Sp4000 Χλιμίτζουρας